Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.995
Cevap
3
Favori
425.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeş sana dvd yollamayacağım Sistemini müsait olunca bana getir bizzat ben kuracağım, umarım altından kalkarım tek korktuğum fx5200 driver ları umarım bu sorunu da aşarım ...

    sagolasın someone kardeş cok teşekkur ederim sen bununda altından da kalkarsın biliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi
    bende 10.4.5 dvd sini 13 günde indirmiştim ortalama 4 kb ile indi namussuz :)



    Ben razıyım sen yeterki 10.4.6 yı indirecegim link ver ben beklerim :()
  • aslında ses kartı ekran kartı gibi başlıklar açılsa bundan sonra okuyacak arkadaslar için daha kolay olmazmı.
    kim yapabilir acaba. en azından bilgilerimiz bir başlık yerine farklı içeriklere göre bölümlenebilir.
  • ---
    geForce FX5200 çalışmıyor.

    Aslında çalışıyor ama dağılıyor. Ekranın çözünürlüğünü değiştiriyorsunuz ama görüntü karışıyor. macvidia nın tüm sürümlerini denedim gene aynı. hatta 10.4.6 direk kurulumla gelen driverları denedim gene ayni. macvidia nın forumuna yazdım tık yok.

    macvidia nın installer ı DeviceID yi değiştirmiyor. Elle girince kartı görüyor. çözünürlüğüde değiştirebiliryosunuz ama görüntü dağılıyor.

    60hertz de de bakamıyorum mönitöre.

    Kuracak arkadaşların dikkatine.

    ---

    chain ile boot da çalışmıyor. rd ile dvd den açabiliyor.

    ---

    bu arada link istemişler sanırım direk link yasak herhalde. torrent diyorum arkadaşlara ve ipucu d+e+m+o+n+o+i+d üye alımı şu an açık.

    ---
  • ...ide diske kurduğum 10.4.4 macosx86 (10.4.6 dan kurdum ama 10.4.6 combo update i seçmedim)yı bu diskten boot ederek ioatafamily.kext içindeki değişikliği yaptım. sonra sistemi sata diskteki xp ile açtım -norton ghost ile ide diskteki macosx i sata diskteki osx partition a kopyaladım.(norton macosx partition larını görüyor.)ide diski çıkardım birkaç denemeden sonra yani -x -f komutları ile denedikten sonra şu an sata diskten sorunsuz kullanıyorum.gayet hızlı.xbench 44 verdi disk skorunu.
    sata diskim 250 gb idi 2 ye bölmüştüm .ide diskteki osx ise 9 gb lık partitiona kuruluydu.şu an osx 125 gb lık sata bölümünde kurulu olduğu halde kendni 9 gb lık esk ide hd de sanıyor :) bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır acaba??
    bu ioatafamily.kext içindeki değişikiği iso dvd de yapsak ve iso yu böyle kaydetsek acaba ilk kurulumda sata diski görebilir miyiz merak ediyorum..
  • merhaba
    polatty'den aldığım jas'ın son yaması yapılmış dvd'den epox 8kda3j anakartta boot etmiyor. Kurulum menüsü gelmeden donuyor. Nforce3 chip setli bir anakart. Belki işlemcidendir. 2.8 vardı. SSE3 desteği yok. Benim imzamdaki anakartta da boot etmedi. -v ile kurulum penceresi geldi. Bir de 8KDA3+ anakartta deniycem. O da nforce3 chip setli.
    Bu arada DVD isteyen varsa pm atsın. Bende 10.4.3, 10.4.4 restore disk (patclenmemiş) 10.4.4, 10.4.5 myzar, 10.4.6 jas'ın ilk dvdsi (nforce anakartların bazısında b0 hatası veren) ve son olarak 10.4.6 jas'ın son yaması yapılmış dvd'si var.
  • kuhi ne demek istediğini anlamadım?
  • selam arkadaslar
    pek sik giremiyordum dvd isteyen arkadaslar bende yollayabilirim
    10.4.3 - 10.4.4 (pach lanmamis buyuk olasilikla pek bakma sansim olamadi) 10.4.6 jas in dvd si var elimde isteyen arkadaslara yollayabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsn -- 9 Mayıs 2006; 11:05:10 >
  • fx5200,macvidia driverları ve sonuç aynen göründüğü gibi hatta bu iyi hali dahada kötüleşiyor.

     Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış
  • Turanx!!!
    Hocam dosyayı indirdim çok teşekkür ederim. en kısa zamanda tekrar denicem.!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyldz -- 9 Mayıs 2006; 11:37:27 >
  • Bu sabah Omni nin ATI kartlar icin yaptığı bir kext i denedim,pref paneldeki manzarayı görünce çok sevinmiştim ama,malesef QE&CI nin kaybolduğunu görünce hayal kırıklığına ugradım

     Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış
  • arkadaşlar ses olayını çözdüm benim hayaleti yakaladım :)) gülmek yok ama :)) benim anakartın ses girişlerinde bi olay var 6 adet giriş var jak ı takınca prg neyi nereye takıcagını gösteriyo ben bazen gece geç olunca kullaklıkla dinliyom bazen 5.1 baglıyom bu iki seçenegi degiştirdiginizde kullaklık yada 5,1 osx görmüyo çözümünü de buldum çok basit extensions.kextcache ve extensions.mkext silip baştan başlatırsanız tanıyo :) defalarca test ettim bende böle bana yakın prb olanlar böle deniyebilir.. yinede bütün arkadaşlara yardımları için teşekkürü borç bilirim ...

    @ halix arkadaşım nvidia için bi iki tavsiyede bulunabilirim birincisi extensions taki bütün geforce ve nvidia kextlerini başka bi klasöre kopyala ve sil sonra extensions.kextcache ve extensions.mkext sil reboot et sonra versyon 1 beta 5 i bi dene yükledikten sonra tekrar reboot et çalışması lasım ben yakın bi arkadaşıma kurdum çalışıyo . senin kart agp galiba son driverler genelde pcix için o yüzden uyum göstermiyo olabilir.




  • @ halix hatta ( bunu bi dene ) bu dosyayı indir bi degişiklik yapma ben yaptım. üstteki dediklerimi yap bu dosyayı desktop a aç sonra terminali aç

    cd Desktop/1b5 (enter)
    sudo ./install.sh (enter)

    sonra reboot çalışması lasım ok bi dene haber ver :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: halix

    macvidia nin beta2 sinde sorun var kext dosyalarında gerekli değişiklikleri yapmıyor. kext dosyalarına DeviceID yi girdiğinizde ekran dağılıyor.

    Bu arada bana kimse cd yollamadı. 256k lik bağlantıyla indirdim. tahmin edin kaç gün aldı. kimseden cd istemedim. böle bir talebim olmadı. Bana cd yollanmış bende dağıtmamış değilim.

    Forum oldukça karıştı. Bana mı sitemiz yoksa cd yollayanlar başkasına mı yollamadı anlamadım. Ama sanki cd var kardeş niye yollamıyorsun eline mi yapışacak gibi bir şeyler anladım.

    Arkadaşlar sizden farklı bir internet bağlantım yok. Download için torrent programlarını kullanıyorum.

    Bu arada sata diskler ve amd işlemcilerle ilgili bir soru sormuş birisi.

    JAS 10.4.6 dvd sini ve gene Jas ın 10.4.6 için 200mb civarlarında patch var.
    dvd yi patchlerseniz. Sata diskte ve amd işlemcilerde sorunsuz kurulum yaparsınız. sata disk için herhengi bir kext dosyasına ihtiyacınız kalmaz.
    AsusK8n(nforce3)onboard lan,ses kartı,amd 64 3000+ sorunsuz kurulum yaptım. Sadece fx5200 ekran kartında sorun yaşıyorum. Sadece 60 Hertz de çalışıyor.


    hocam sana pm ,yi ben atmıştım benim internetim yok onun için forumdan herhangi birinden de isteyebilirdim ama daha öncede söylediğim gibi senin sistemin benimkinin kardeşi sende olmuş ise benimkinede olur dedim tek maksadım bu sana karşı bir kinim de yok :). madem burdayız birbirimize yardımcı olmamız lazım öyle değilmi? ben sana illaki gönder demiyorum ama gönderirsende memnun kalırım gönderdiğin dvd,yi de söz 3 arkadaşa ben göndereceğim. forumda birbirimize yardımcı olalım lütfen.


    eğerki ben verdiğim sözü tutmaz isem bu foruma bir daha gelmem yada beni banlasınlar.

    forumumuza sahip çıkalım herkese iyi günler dilerim.




  • Ben bugün virgull arkadaşımızdan 10.4.6 DVD'sini temin ettim...
    Evim Aşağı Ayrancı'da işim ise Kızılayda'dır...Ankara'dan dvd isteyen amca nickli arkadaşımıza mail attım...
    Eğer Ankara içinde DVD isteyen varsa benimle iletişim kurabilir...
  • Bir iki küçük ayarlamayla QE&CI de calisiyor simdi ammaaa her acilista saçma sapan seyler yapmaya basladi,ekran ikiye bölünüyor ,titriyor vs,her seferinde pref panelden çözünürlüğü yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum ancak o zaman düzeliyor ,üstelik mouse artifect hala var.

     Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış
  • arkadaşlar SATA'lara kurulum yapılamıyor (elimde Jas 10.4.6 var), az önce bilgisayarı cd'den boot ettim ancak destination olarak görmedi...
    bunu patch'lemenin vs... bir yolu var mıdır? yoksa ille ki bi IDE sürücü bağlayıp ona mı kurmam gerekiyor...
    eski makinamda 20 GB'lık bir IDE sürücüm vardı, olmadı onu söküp takıcam...yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sonna

    arkadaşlar SATA'lara kurulum yapılamıyor (elimde Jas 10.4.6 var), az önce bilgisayarı cd'den boot ettim ancak destination olarak görmedi...
    bunu patch'lemenin vs... bir yolu var mıdır? yoksa ille ki bi IDE sürücü bağlayıp ona mı kurmam gerekiyor...
    eski makinamda 20 GB'lık bir IDE sürücüm vardı, olmadı onu söküp takıcam...yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim


    sonna kardeş bende aynı dertten gidecem o kadar mesaj ve pm attım kimse cevap bile yazmadı elimde 10.4.3 dvd,si var onuda polat hocam göndermişti bu dvd elimde patladı benim makina amd sata olduğu için hiç kuramadım yemin billah ediyom eğer bana 10.4.6 jas,ın son versiyonu olanından gönderin diyorum bende 3 kişiye yollarım dedim eğer yollamazsam o zaman beni banlayın dedim kimse bize bakmıyoor be hocam biri yardım etse çok ama çok sevinecem herkese tekrar teşekkür ederim umarım sorunumla ilgilenen birini bulurum amin :)




  • sidobey attığın pm i yeni gördüm. Tamam yollayacağım sana 10.4.6 yi yalnız nforce4 chitset var sanırım sende bendeki nforce3 chipsetti direk kuramayabilirsinz garanritisi yok? Sende diğer arkadaşlara yollarsın artık. Diğer isteyen arkadaşlarda sidobeyden istesin tamammıdır?
  • bresson nvidia 1b5 için teşekkürler. Benim işime yaradı...
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.