Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.995
Cevap
3
Favori
425.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 10.4.1 sürümünün kurulum dvd sini buldum.Bunu kurduktan sonra 10.4.6 ya yükseltme imkanım var mı? Varsa nasıl yaparım?
  • aynisini yaptim fakat soyle bir hata aliyorum

    halixs-computer:~/Desktop/1b5 root# sudo ./install.sh
    Installing NVDriver kernel extension...
    kextload: kmod_control/start failed for com.free.driver.NVDriver; destroying kmod
    kextload: a link/load error occured for kernel extension /System/Library/Extensions/NVDriver.kext
    load failed for extension /System/Library/Extensions/NVDriver.kext
    (run kextload with -t for diagnostic output)
    Installing NVidiaHAL kernel extension...
    kextload: /System/Library/Extensions/NVidiaHAL.kext loaded successfully
    Installation finished - BY BRESSON :)
  • root dan girdiğim içi hata veriyordu sanırım. normal kullanıcıyla girdim. şimdi driverları yükledi. Fakat görüntü gene aynı. Driverları yüklüyor ama görüntü dağılıyor. Ya nasıl çalışmaz ya. Başkasında çalışıyor bende niye çalışmıyor.

    delirecem. iyice sinir yaptı bende.
  • .. boşuna kasıyormuşuz ppf1 ile patchlenmiş jas 10.4.6 , kurulum sırasında sata diski görüyormuş denedim tabi nforce 3 için geçerli.....amd sorunu da düzelmiş şu an tek problem ekran kartı qe ve cı problemi gibi görünüyor.
  • arkadaşlar söledimya jas 10.4.6 nin yeni patch i sata diskleri görüyor diye. AsusK8n(nforce3) lan,ses hepsi çalıştı. Sorun yok. Ama ekran kartı için aynı şeyi söyleyemem. macvidia ya yazdım. np nickli bu sitenin sahibi sanırım onla IRC görüştüm. yok hiç bir şekilde fx5200 düzgün çalışmıyor. Çalıştıran arkdaşlar var ama bu iş şansa kalmış biraz. Yada bilmiyorum belkide ben çok şansızım. 1024x768 60 Hertzde düzgün çalışıyor. Driverları yükleyince yenisi eskisi ne kadar driver varsa denedim görüntü dağılıyor.
  • @ halix arkadaşım bide 75 hz dene belki monitör yada kart 85 hz uyumlu degildir sonuçta 5200 eski bi gpu belki 80 hz belki 75 tir apple da en yakın 75 var galiba bi dene istersen.. kolay gelsin

    @ cizgidergi arkadaşım işine yaradıysa ne mutlu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cizgidergi

    bresson nvidia 1b5 için teşekkürler. Benim işime yaradı...

    Kardeş ilgili sürücüyü nereden indirdin? Bana da bildirirsen sevinirim
  • muratfour@yahoo.com mail adresli bir arakadaş dvd için ayın 7'sinde hotmail adresime mail atmış. Kusura bakmasın yeni gördüm. ben hotmaili sadece msn için kullanıyorum. Hiçbir kimseye mail için o adresi vermediğimden mesaj gelse bile direk silerim. O arkadaşa dvd lazımsa pm atsın yollayayım. Tabi adres bilgileriyle
  • dün geceki kurulum denemelerimde başarısız oldum :(
    yaptıklarımı şöyle bir özetlemek gerekirse...

    1-)mevcutta 2 partition'ı bulunan HDD'mdeki partition sayısını 3 yaptım (C: windows, E: osx, F: yedek)
    2-)JaS 10.4.6'yı cd'den boot ettim...
    3-)darwin'in açılmasının ardından her defasında "still waiting for root device" hatası aldım...

    sorum şudur... (osx86project'i okumadan buraya yazma! denmesin de...)
    baktığım kadarıyla bunun kesin bir çözümü yok...osx86project'in wiki'sine baktığımda kurulum rehberleri genellikle HDD'deki partition sayısının ille ki 2 olması gerektiği üzerinde durmuşlar...Sorunum acaba partition sayısından mı yoksa başka bir durumdan mı kaynaklanıyor?
    arama sonuçlarında çıkan konuyla ilgili topiklerde kimisi bu hatanın dosya sisteminden kaynaklandığını, kimisi primary/secondary durumundan kaynaklandığını söylemiş...ama net bir çözüm üreten olmamış gördüğüm kadarıyla...
    birde forumlarda verilen parametre girerek boot etme olayını tam olarak anlayabilmiş değilim (-x -v gibi...) bu parametreler tam olarak ne işe yarıyorlar?

    cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, herkese kolay gelsin...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: someone74


    quote:

    Orjinalden alıntı: cizgidergi

    bresson nvidia 1b5 için teşekkürler. Benim işime yaradı...

    Kardeş ilgili sürücüyü nereden indirdin? Bana da bildirirsen sevinirim


    benim iki üst yazımda ( bunu bi dene ) var onun üstüne tıkla ama içindeki id 322 halix ark id si onu düzelt ok.. yada senin id söle sana da ek dosya koyim dene ok ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bresson -- 10 Mayıs 2006; 20:29:17 >




  • Arkadaşlar şimdi ben Jas 10.4.6 DVD'sini indiriyorum ama dvd yazıcım ya da okuyucum yok HDD'den grub yardımıyla boot etmeyi düşünüyorum acaba bi sorun çıkar mı? Çünkü aynı şeyi Ubuntu ve Debian isoları ile yapmıştım başarılı bir şekilde boot etti fakat ikisi de kurulum sırasında HDD tanıma modülünü yüklerken takıldı benzer bir sorun Mac içinde de olursa 4.5 GB boşuna indirmiş olurum.

    Torrentde 5 CD'lik Mac buldum ama oda x86'ya kurulan versiyonu değildi. Acaba bu indirdiğim DVD'yi sabit diskten çalıştırırken sorun yaşarsam DVD'yi parçalara ayırıp CD'lere yazabilirmiyim. (Bana pek mümkün gibi gelmedi ama sormakta fayda var Not: Diskim SATA-II)
  • ARKADAŞLAR ANKARADA MALTEPE PAZARI 1. PERON 1. NUMARADA (EN ÜST) MAC OS X 10.4.4 BULUNMAKTADIR
    İSTEYEN ARKADAŞLAR GİDİP ALABİLİR...
    YAKIN ZAMANDA(SANIRIM HAFTA SONU) 10.4.6 DA BULUNACAK...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yokat

    Arkadaşlar şimdi ben Jas 10.4.6 DVD'sini indiriyorum ama dvd yazıcım ya da okuyucum yok HDD'den grub yardımıyla boot etmeyi düşünüyorum acaba bi sorun çıkar mı? Çünkü aynı şeyi Ubuntu ve Debian isoları ile yapmıştım başarılı bir şekilde boot etti fakat ikisi de kurulum sırasında HDD tanıma modülünü yüklerken takıldı benzer bir sorun Mac içinde de olursa 4.5 GB boşuna indirmiş olurum.

    Torrentde 5 CD'lik Mac buldum ama oda x86'ya kurulan versiyonu değildi. Acaba bu indirdiğim DVD'yi sabit diskten çalıştırırken sorun yaşarsam DVD'yi parçalara ayırıp CD'lere yazabilirmiyim. (Bana pek mümkün gibi gelmedi ama sormakta fayda var Not: Diskim SATA-II)


    Büyük ihtimalle problem yaşarsın grub yüklemesinde...

    cd lere bölme konusu zaten sakat installerda bunları tanıtman lazım şu dosya şu cd de diye :)
    bunu ancak apple yapabilir ;)

    bide maxxus o adamdan korkulur vallahi :)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: polatyy

    Bir iki küçük ayarlamayla QE&CI de calisiyor simdi ammaaa her acilista saçma sapan seyler yapmaya basladi,ekran ikiye bölünüyor ,titriyor vs,her seferinde pref panelden çözünürlüğü yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum ancak o zaman düzeliyor ,üstelik mouse artifect hala var.

     Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış



    Polatyy Hocam şu ekran kartı olayını nasıl yaptığını anlatabilirmisin? Ben ATI x550 kullanıyorum.




  • Tekrar merhabalar iş değiştirmem sebebiyle çoktandır yazamıyordum. Bu arada bu vesileyle eski G4'ümle vedalaşıp gıcır gıcır bir iMac17 Intel kullanmaya başladım, yanında da 10.4.4 Install DVD'si var. Bu arada burada Intel 945PLRNL anakartlı bir 3.0ghz P4 var bu makinayada macos x kurmak istiyorum gerek intel olayına kafa yormadığım ve son dönemlerde de takip edemediğim için bana tavsiye edeceğiniz DVD ve patch hangisi olacaktır?
  • http://omni.starchaser.org/?download

    burda hem gerekli dosyalar hemde nasıl kurulması gerektigi ayrıntılarıyla anlatılıyor ama her sistemde farkli tepkiler veriyormus,saglikli kullananda var kullanamayanda.
  • macallica benim indirdiğim dvd baya iyi, myzarın 10.4.5 dvd si ,üstünede torenten 10.4.6 yamasını indirince işlem tmm.

    link vereyim dvd için:http://blog.adonias.cl/leer.php?id=72
  • quote:

    Orjinalden alıntı: halix

    sidobey attığın pm i yeni gördüm. Tamam yollayacağım sana 10.4.6 yi yalnız nforce4 chitset var sanırım sende bendeki nforce3 chipsetti direk kuramayabilirsinz garanritisi yok? Sende diğer arkadaşlara yollarsın artık. Diğer isteyen arkadaşlarda sidobeyden istesin tamammıdır?


    merhaba helix kardeş sonunda imdadıma yetiştin geç oldu biraz ama yinede sağol adresimi pm olarak atıyorum şimdi. ha bugün de gidip 20,lik bir disk aldım :) olsun önemli değil. dvd isteyen 3 arkadaş bana adres ve isimlerini pm olarak atsınlar.
  • bresson @ sağolasın kardeş cuma ya girişiyorum bakalım şu id olayını da bi çözeyim sistem elime gelsin bende arkadaşıma kuracağım kısmetse, tabi sizin değerli yardımlarınızla
  • Benim mesajı kimse sallamadı Beyler işlemcim amd trion 64 10.4.6 yı mı kurmalıyım? birde şöyle bişi var AMD System
    (Myzar ISO) yoksa bunun mu kursam bu son dediğim 10.4.5 birde hızlı bir torent linki yok mu? çok yavaş iniyor yukarıda arkadaşın verdiği blog adresindeki 1-2 k ile iniyor.Yada Elinde hazırda olup göndermek isteyen olursa çok sevinirim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: oktaylust

    arkadaşlar 10.4.1 sürümünün kurulum dvd sini buldum.Bunu kurduktan sonra 10.4.6 ya yükseltme imkanım var mı? Varsa nasıl yaparım?
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.