Şimdi Ara

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı/ Kütahya Merkez (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
7
Favori
42.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hocam. Bu gayet açıklayıcı oldu
  • Kütahya'da nizamiyede akıllı telefonu emanet olarak alıyorlar mı? En azından eğitim sonrasında alalım.

  • kdrpnlc K kullanıcısına yanıt

    2018 Kasımda Kütahya'daydım. Tugayın önündeki esnafları gezecek kadar dolanmadım. Girerken öğleden sonra 2 gibiydi direkt katılış yaptım. Çıkarken de tugayın önü ana baba günüydü atladık taksiye otogara gittik.


    Yedek subay ve astsubayların eğitim gördüğü Kurslar taburunda bölük astsubayı emanet almıştı. Akıllı telefon ve simkartları (toplayabildikleri kadarıyla) etiketleyip kutuya kaldırmışlardı. Yemin töreni öncesi perşembe günü de teslim etmişlerdi.


    Aradan 5 yıl geçti nerdeyse. Kurslar tabur komutanı ve bölük komutanı 2019/2020de değişti. Hatta o zamanki tugay komutanı Necati Gündüz paşa dünkü YAŞ kararında emekli edilmiş. Emanet alma uygulaması tamamen değişmiş olabilir. Varsa WhatsApp grubunda son gidenlere sorunuz.

  • Herkese merhabalar bende eylül ayında kütahyaya geliyorum 10 eylül teslim tarihim sanırım aynı dönem gidenler varsa tanışabiliriz
  • Bende bu haftasonu 12 ağustosta teslim oluyorum, 10. Bölüğe düşmemek için 4-4.30 gibi giriş yapmayı planlıyorum. Mart ayında giden bir tanıdığım 10. Bölüğe düşmüş ve diğer bölükler yatarken bizi karda süründürttüler diyor gözümü korkuttu. Haftasonu katılcak varsa birliğe mesaj atabilir .
  • Ekim ayında Kütahya'da bedelli askerlik yapacağım. Benim merak ettiğim içeride içme suyu sıkıntısı oluyor mu?

  • proygt P kullanıcısına yanıt
    ben de cumartesi günü erken saatlerde teslim olacağım
  • proygt P kullanıcısına yanıt

    Hocam ben temmuz ayında bedelli olarak Kütahya hava er eğitim tugay komutanlığında askerliğimi yaptım. 9,10,11 ve 12. bölükler genellikle bedellilerin kaldığı bölükler oluyor. Size tavsiyem 11. Bölüğe düşmeyin. 10. Bölük bile 11'e nazaran cennet gibi gelir. Gerçi bölük komutanına bağlı bir şey ama bölük komutanı değişmediyse eğer kesinlikle 11. Bölüğe düşmeyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carizmatich07

    Ekim ayında Kütahya'da bedelli askerlik yapacağım. Benim merak ettiğim içeride içme suyu sıkıntısı oluyor mu?

    Çeşme sularının kontrolleri yapılmış. Çeşme sularını içebilirsiniz, zaten her 20 adımda bir, çeşme suyu akıtan musluk bulmak mümkün. Çeşme dışında kantinde satılan yarım litrelik sular var ama dolaba yerleştirmedikleri için oda sıcaklığında oluyor hep. Her bölükte bir adet su sebili bulunuyor ama genellikle bozuklar ve bozuk olmasalar bile suyu çabucak bitiyor her bölük minimum 240 kişi olduğu için yetmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tr-47 -- 9 Ağustos 2023; 2:7:46 >
  • Zahmetolmazsa Z kullanıcısına yanıt

    şampuan sabun diş macunu fırça orda veriyorlar sen yine de götür beyaz renk çarşaf yastık kılıfı da götür rahat edersin ordakiler lekeli hep. tuvalet kağıdı götür ıslak mendil kuru mendil götür. kaliteli bir tane tıraş bıçağı al

  • BerkCck kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dediklernizi dikkate alacağım ancak yanımızda getireceğimiz kişisel bakım malzemeleri ( tuvalet kağıdı ıslak mendil ve şampuan) dolabımızda yada herhangi bir yerde muhafaza edebiliyormuyuz
    Giden arkadaşlardan birisi valizi valizhaneye teslim ediyorsunuz ve çıkana kadar erişemiyorsunuz yazmıştı o sebepten ötürü soruyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Melez_Prens kullanıcısına yanıt
    Üst başlıkta da sordum ancak sizden okuduğum için size de sormak istedim
    Öncelikle uzun bir yzıyla çoğu soru işaretini kaldırdığınız için teşekkürler
    Sorum şu şekilde; askeriyeye giderken kişisel malzemelr eşofman ve geri kalanlar için bir valizle gideceğim nasip olursa
    Tanıdığım birisi ankarada bedelli askerlik yaptığında valizlerini dolaplarının üstünde tuttuğunu ve valizhane olmadığını ve dolaplarında sadece askeriye de alınan eşyaların olmasına izin verildiği söyledi
    Biz teslim olduğumuz da valizleri valizhaneye mi bırakacağız?
    Dolabımızda barındırabileceğimiz eşyalar sadece askeriye ye ait eşyalarmı olmak zorunda yoksa getirdiklerimizi dolabımıza koymamızda sakınca varmıdır?
    Yanıtınız için teşekkürler şimdiden
  • Axeltouup4 7K75L A kullanıcısına yanıt

    teslim olduğunuzda valizinizdeki eşyaları dolabınıza yerleştirmek için süreniz olacaktır. valizi teslim ettikten sonra ara ara valizhane açılmıştı ben gittiğimde.

  • eylül de teslim olucam gidicek arkadaşlar ile iletişime geçebiliriz
  • EmirhanMert MZOT0 E kullanıcısına yanıt
    Bedelli mi
  • sam112 S kullanıcısına yanıt
    hayır değil
  • sam112 S kullanıcısına yanıt

    Benim de Eylül bedelli hocam.

  • mse96 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam özel mesaj atamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.