Şimdi Ara

Kuveyt, 367 milyon dolar değerinde Bayraktar TB2 SİHA aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Süper güç ülkeler hariç herkese bol bol satarız bunu, sırada kızılelma var, onu da bol bol satarız.
    Kızılelmada insanlı kokpit olmadığı, kompozit, tek zayıf motor, nisbeten küçük boyut olduğu için F-35ten daha stealth olma şansı da var ama insansız olduğu için kontrol istasyonunun çevresine sızmış casuslar tarafından havada hacklenme olasılığı hep var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemersini -- 14 Haziran 2023; 03:13:59 >
  • Gayet güzel gelişmeler, umarım devamı da olur.. tabi muhalefet seçmeni yine her zamanki gibi beyni olmadan boşaltma organıyla muhalefet olmaya çalışmış ve aklın sıra eleştirmiş.. sorsan senin ne faydan var diye, ayak bağı olmaktan insan ziyanı olmaktan başka hiçbir faaliyetleri olmaz…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi terk etse bu kadar kazanamayacağını kendileri de biliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baykar şirketinde çalışan binlerce kişi ve ailesi var. Bunlar bu şirketten maaş alıyor. Tedarikçi türk firmaları para kazanıyor. Bunlar halk değil mi? Böyle şirketler artsın ki refahımız artsın. Adamın tek suçu damat olması sizin gözünüzde. Kknın oğlu olsa yere göğe sığdıramazdınız. Gerçi onun oğlu emekli hatta onun torunu bile emekli.

  • Seçim haberleri

  • Ben Baykar ile gurur duyuyorum. başarılarının devamını diliyorum. Baykar dosta güven düşmana korku salıyor.

    Bu arada "Boş tencerenin deviremeyeceği iktidar yoktur"

  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    aradığım yorum 👏🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sen bu sözünü git koç ailesine söyle, bir kere laf atmaya kalktığınız şirket bu sene lise açtı ve her öğrenciye asgari ücret düzeyinde burs verecek. diğer konu ise bu şirkette yüzlerce mühendis ve işçi çalışmakta. onlar bedavaya çalısmıyor. hepsi yüksek maaş kalifiyeli elemanlar. bu paranın hepsi şirketin kasasına mı gidiyor sanıyorsun. yan sanayiyi saymıyorum bile ama oluşturduğu iş gücü ve cari açığın kapanmasına desteği paha biçilemez. kimisi dışarıya parasını verir, kimisi de verilen paraları böyle ülkeyi kazandırmaya çalışır.

  • Şu da olunca bu da olursa şu şu tarihte yapilacak o da gelirse, yok dolar böyle euro soyle düşecek, yok dogalgaz cikti dolar dibe vuracak. Yok dogalgaz cikti da 10 seneye anca satacagiz.

    Yap devret islet modeli sadece fiziksel sistemlere degil , resmen halkin hayati " yap devret islet ile kiralanmis"


    Gozleri baska birsey gormuyor. Vaad ile karnini doyuran toplum!.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neden vatan haini desinler soru sormuşun bende sana sorayım,baykarda çalışanlar para almıyor. yada firma vergi vermiyormu devlete diyorsun? bu parayı alan baykarda olsa devlete veya çalışana para kalır. şimdi abd de lockeed martin uçak satınca sadece firmamı kazanıyor. saçma olmuş

  • keepsakee kullanıcısına yanıt
    geçen ay doğal gaz faturan kaç lira geldi. Ama dolar gerçekten dibe vuracak. Kemal Kılıçtaroğlu getirdiği 300 milyar doları piyasaya sürsün bak sen o zaman şenliğe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 14 Haziran 2023; 13:15:08 >
  • Guest-0BE81412F G kullanıcısına yanıt

    tabi halkın cebine girmiyor ama yine afet enkaz durumunda bu ülkeden milyarlarca kar kaldıran diğer firmalara göre daha vatanseverler


    her türlü yardımına koşuyorlar devletin yanındalar

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yazık sana cidden. Çünkü sen son 2 yilda ne ödediğini unutmuş bana gelmiş secim vaadi ile verilen dogalgazi savunuyorsun. Ayrica bana bir partilinin ismini yaziyorsun , bu cidden trajikomikligin.

    Gunluk, gunu kurtarmaya yönelik senin gibi kitlenin gözünü boyayarak yasladilar bugune kadar. Sen daha son 5 yilda ne olduğunu yaşandığını ve nereye geldigimizi unutmuşsun, geçmişini de hatirlamazsin . Şuan sifirdan baslayacak 18 yasinda lise mezunu universiteye gitmemis gidemeyecek bir gencin, ustelik elinde meslegi yok henuz yeni calisma cagina girmis olan kiz veya erkek olarak farketmeksizin hangi biri simdi bir eve bir arabaya sahip olur kirada yasayarak?

    Size sorsak basit. Evlensin 2 kisi calissin. Ama sizin savundugunuz kesime sorsak 3 cocuk yap en az. Devletimjz var koskoca destekler ? Ee cocuklara da hizmetci mu tutucaksin bakmasi icin. 2 asgari ucretli calissa 1ini kiraya ver 1yle de hizmetçi maasi ve hayatta kalmaya calisma sorvivor"u mu oynasinlar ?

    Kendiniz heralde zamaninda biseylere sahip oldugunuz biyerlerinizi yırtarak eee tabi mali olan sansli çünkü mali olan aldi basini gitti. Sen kendinden baskasini dusunmezdin. Sen sadece cebine " haram soktugun " o paranin guvencesi ile siyaset yapiyorsun buralarda veya cevrende.

    Sorsan , faiz haram der etrafina fetva verir, ama altın sabit bir birimken yuzyillar oncesinde, simdi degerlenen deger kazanan faizlesen bir sisteminde altin aliym haram degil kafasiyla yatirim yapansindir belki?

    Veya alninin terinin aktigi yerde satin aldigin birseyi yillar sonrasinda alnin terinin damlasi bile etki etmezken kendiliginden fiyatinin artmasi gayet normal tabi.

    Bu tip durumlar birtek " GELIŞMEKTE OLAN " diye kandirilan geri kalmis ulkelerde ve bizim ulkemizde gecerli.

    Dunyanin " sozde hani yaristigimiz o buyuk devletlerinin " hicbirinde ikinci el esya veya arabanin degeri kullandikca artmiyor. Kullandikca azaliyor.


    Isine geldigini yaz o dogalgazi bol boll depolasaydin yaksaydin ocagini sonuna kadar. Ben kullanimimdan hicbir artis gostermedim ama eminim senin gibiler " beleş " diye 7/24 yakar acimadan.

    Enayi olmak lazim bu kafada olmak icin. Benim dogalgazim ateş ocagi ve kombi icin 150tlye yakın geldi bir onceki ay. Ondan once ne kadardı bıliyor musun? 90 lira civari. Ayni kullanim ustelik. Yolunacak tavuksunuz siz işte böyle .

    Sen sana zarari olmayan sistemi elestirmeden ot gibi yasarsan,sen dogrulari konusanlara ; " bir kurumun zorunlu olarak yapmasi gereken hizmetlerin örneğini " sirayla anlatmaya kalkisirsan, ya sen bu pastadan pay aliyorsun , ya sana bir faydasi dokunuyor ya da sen akli basinda olmyan kendisini gecmisten bugune kadar kullandirip sirtindan emeklerinin sömürüsü ile calistirilmis birisisin direkt.

    Senin gibiler yanlisa da dogru der dogruya da tapar gibi. Ben bu ulkede ust kesim ile alt kesimin uçurumundan bahsetsem sen gider 3 5 yila uçacak ekonomi dersin. 2022 yılında 2023 yili icin ongorulen dolar foyati 24 liraydi. Bak başarıya ulaştı merkez bankamiz.
    Simdi 2024 icin de 27 28 öngörülüyor. Demekki biz guclu Turkiyeyiz.


    Ayrica duzeltme yapiyorum , dolar veya euro artmiyor.
    Toplumun gozu özellikle senin gibi arastirmayan okumayan farkli tarafsiz " turk medyalari disinda" kaynaklara goz atmayan kesimi " dolar euro yukseliyor diye " kandirmaya devam ediyorlar.


    Bak bakiym azerbaycan manati dolar karsisinda son 5 yilda gram oynamış mı?

    Bak bakiym ,

    Rus rublesi
    Çin yuhani
    Japon yeni
    Kanada dolari
    Arabistan riyali
    Ukrayna grivnasi
    Bulgar levasi

    Son 5~10 yilda tl karsisinda ne olmuş ?


    Izle bakalim dolar ~ euro mu artmis ? Yoksa senin TÜRK LIRAN mi çöp oluyor Dunyadaki tum para birimlerine karşı?
    Sen bu araştırmayı yaptikdan sonra savundugun şeyleri tekrar düşün.

    Ondan sonra da " ya tum dunyada ekonomik kriz var " laf salatalarini anlatmazsin en azindan.

    Bu yazi benim icin cahil ve kendini geliştirmemis 1 kisiye en azindan gercekleri göstermek adina bir ön ayak belgesidir. Bana teşekkür etmen lazim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • İhracatın milyar Dolarlarla ölçeklenmediği sürece şu anki berbat ekonomide anlamı yok. (İlla SİHA ya da savunma sanayisinden bahsetmiyorum, bence savunma sanayisindeki gelişmiş teknolojiler de satılmamalı ve teknolojisi paylaşılmamalı ya neyse) Zira çerez parası. 10 milyarlarca yüz milyarlarca Dolarlık bir şeyler ihrac edeceksin ki bu buhran tersine dönsün, sakinlesin. İhracatından çok ithal ediyorsun zaten. Dengen kaymış hatta içerdesin, borçlusun, eksidesin. Ülke çapında kurtarıcı olacak bir paradan bahsediyorsan 376 milyon Dolar para değil. Ama Bayraktar'ın ihracatı için fena bir para da değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.