Şimdi Ara

Kuveyt, 367 milyon dolar değerinde Bayraktar TB2 SİHA aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • keepsakee kullanıcısına yanıt

    benim gibi cahil ve kendini geliştirmemiş kişi için zaman harcadığın için teşekkür ederim.


    ayrıca Baykar Ailesine çalışkan olduğu için teşekkür ederim.


    "Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak." Mustafa Kemal Atatürk.

  • Guest-0BE81412F G kullanıcısına yanıt

    Bu görüşe katılmam mümkün değil. Uluslararası bir firmada çalışan biri olarak geçmiş yıllarda yaşadığımız kriz nedeni ile bize bağlı çalışan yüzü aşkın firma iflasın eşiğine geldi. Biz toparlayınca hepsi toparladı. Biz para kazandıkça sattıkça onlarda bize ürün sattı ve binlerce insan ekmek yemeğe devam etti. Suya atılan bir taş gibi dalgalar yayılarak devam eder.

    Bazı firmaların Türkiye'de olması sadece istihdam yaratır.Vergi daireleri başka ülkede olunca kazancı bize çok çok az yansır. Baykar Türkiye Cumhuriyetine vergi veriyor. Yani hem istihdam hemde para kazanıyor devlet bu firmadan.

    Başka bir konu ise şu; Demokrasilerin teminatı, yada kapitalist düzenlerde ekonominin ayakta durmasının sistemin işlemesinin esası işverenlerdir. Onlar sayesinde yatırım olur fabrikalar kurulur ve çalışanlar para kazanır ve sisteme isyan etmeden sistemin yürümesine katkı verirler. Devlette zaten bu yüzden yatırımcıya teşvik verir ki sistem aksamasın yeni iş gücü açıkta kalması ve devlete asi olunmasın.

    Tüm dünyada ve Türkiye'de de bu böyle.

    Atatürk Vehbi Koç'un fabrika kurmasına destek verdi. Demireller Sabancıları destekledi vs vs.Özallar ha keza öyle.Recep Tayyip Erdoğan'da belli gruplar ile daha yakın duruyor. Bu gruplarda her işte hükumeti sonuna kadar destekliyor. Örnek;Pandemi döneminde 2 hastahane yapıldı biri bedavaya geldi. Karadeniz doğal gazının seçim öncesine yetişmesi için 24 saat sistemi ile 5.000 kişi çalıştı ve yetişti.Sonuç? Hükumette kazandı hükumetle çalışan bu gruplarda kazandı ve kazanmaya devam edecek.

    BAYKAR gibi üreten firmalar arttıkça, sistemde işsiz insan kalmadıkça sistem yürümeye devam edecek.Kazanan harcayacak, harcandıkça başka gelir grupları da kazanmaya başlayacak. Düşünsene paran varsa cafeye gidersin yoksa ne sinema ne cafee :) Dört duvar arası çekilmez hayatın ölene kadar devam eder.

    ABD AB Çin'de her yerde bu böyle. Devlet bir kesimi destekler o kesim devlete bakar. Özeti bu.





  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt

    Bı Samsung bir de Hyundai bizde olsaydı herşey farklı olurdu. Çoğu insan için Hyundai ismi basit gelebilir ama adamlar tüm dunyaya araba dışında tren setleri dev gemiler ve iş makinalari uretiyorlar. Kore'ye acayip para girdisi sagliyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeye dolar girecek diye sevinen tipler o alınan dolarların hiçbiri bu ülkenin banka hesaplarında bile tutulmuyordur. Bu adamın kayınpederinin malvarlığı bile dışarıdayken kendisinin mal varlığı gelirleri zaten dışarıdadır. Kısacası beni bizi ilgilendirmeyen haber.


    Sevinenler sihaya ekmek banıp yiyebilir. afiyet olsun. Ben siha filan bilmem bu saatten sonra.

  • Ohh gelsin dövizler.

    Kuveyt, 367 milyon dolar değerinde Bayraktar TB2 SİHA aldı
  • Allah bile biliyor yalan olduğunu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heliosaga H kullanıcısına yanıt

    iftira etmek ne kolay.


    Baykar çalışıyor, birileri gibi laf üretmiyor. Keşke Atatürkçülerde çalışsa (Atatürkçü derken Atatürkçü gibi görünenlerden bahsediyorum. Çünkü Atatürkçüler çalışkan olur.)


    "Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak." Mustafa Kemal Atatürk.

  • Madem ki iftira açıklasın sayın damat malvarlıklarını banka hesaplarını, göndersinler müfettiş(tabi burada o müffettişlerin yürek yemesi lazım o ayrı hoş ama gönderemez çünkü gönderme emrini verecek olan yine kayınpederi) baykar denilen bu şirketin tüm malvarlıkları ve hesapları kamuoyuna duyurulsun(Buna aldıkları vergi teşvikleri ve ihaleler de dahil) ve gerçekten iftiraysa dediğimiz burada ortaya çıkar biz de bu tür eleştirilerimizi bir daha hiç açmamak suretiyle tamamen kapatırız


    Dibinden yukarısına kadar yolsuzluk akan bu iktidar ailesinin bu tür şeffaflık adımlarına razı gelmeyeceğini sende bende buradaki herkes de uçan kuş bile çok iyi biliyor. Sırf eleştirdiğimiz için bize terörist gözüyle bakanlar var. Burada damat şirketi ve onun başarılarını ülke başarısı diye yutturmayın hepinizin kalbini kırarım.


    Bana yar olmayan yararı olmayan birşeyi ülke yararı diye yutturamazsınız. Çoğunuz buna inanabilir ama ben inanmıyorum kardeşim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 15 Haziran 2023; 11:14:4 >




  • Heliosaga H kullanıcısına yanıt

    iddia sahibi idiasını ispat etmek zorunda. iftirayı at sonra hadi iftira olmadığını ispatla de. nerde görülmüş böyle hukuk

  • Bu iddiaları geçmişte de muhalefette dillendirdi. Çok sevgili damat bey ve kayınpederi hatta damat beyin kardeşi naptı? ya hamasete başvurdu yada cevap vermedi geçiştirdi sevgili kardeşim.


    Bu iddialar cevaplanmadığı açıklanmadığı sürece heryerde bu eleştiriler olacak. Ha siz buna takarsanız takmazsınız o ayrı konu. Gerçek olan şu ki siz ne kadar bu tür hamlelerin ülke yararına olduğuna inanıyorsanız sizin kadar inanmayan bir çoğunluk da var. Ve o çoğunluk sizi her zaman rahatsız etmeye devam edecek.


    Çünkü artık ayrıyız. Sizden değiliz sizin karşınızdayız. Bunu da böyle bilin.

  • Heliosaga H kullanıcısına yanıt

    artık ayrıyız demişsin. bu bölücülüktür. ben bu ülkenin vatandaşıyım. eğer bunu kabullenemiyor isen bu ülkede yaşamanın ne anlamı var. çeker gidersin.

  • Guest-0BE81412F G kullanıcısına yanıt

    kazanılan para yunanistanınmı kasasınamı giriyor, o kadar işci ekmek yiyor bunları nereye yazacan.

  • Benim sizin bu ülke vatandaşı olmanızla ilgili bir derdim de yok.


    Ayrıyız çünkü siz böyle istediniz. Karşı da olmayı belli bir zümreye ve kitleye inanmayı siz seçtiniz biz seçmedik.


    Ayrıca siz ne kadar bu ülkenin vatandaşı iseniz bende bu ülkenin vatandaşıyım. Benimde bu ülkede emeğim alınterim var. Bölünmeyi en çok bu iktidar istiyor üstelik.

  • Bayraktar haberleri göremeyince endişelenmeye başlamıştım. Kuveyt, 367 milyon dolar değerinde Bayraktar TB2 SİHA aldı 

  • Heliosaga H kullanıcısına yanıt

    Bu durumda sorun yok, ikimizde bu ülkenin vatandaşıyız. ben seni benden ayrı görmüyorum. sende bizdensin.

  • Güzel haber

  • Hee dimi sizin gibi hesap uzmanlarıda var forumda.

  • Guest-0BE81412F G kullanıcısına yanıt

    Ulan starbucks'ın yaptığı 3 kuruşluk yardımla Baykar'ın yaptığı milyarlarca yardımı bir seviyeye getirdin ya pes doğrusu.


    O baykarın kazandığının 10 mislini bir senede kazanan koç grubu( 2022 karı neredeyse 10 milyar dolar) Baykar'ın yaptığı yardımın onda birini yapmadı yapmaz.


    Baykar yapması gerekeninin belki 100 mislini yaptıda sizin taptığınız kendi yandaş firmalarınız ne yaptı acaba??? 3 kuruş yardımla milleti kandırmayı bırakın.

  • Ülkemizdeki gelişmelere ağlayan tipleri gördükçe midem bulanıyor. Tıpkı kin ve nefret güden sanatçıların "Ben bu ülkeden gidiyorum" dediği gibi sizde gitseniz mi?

  • Ülkemiz için küçük damat efendi için büyük ve iyi reklam kaynağı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.