Şimdi Ara

KYK'da hiçbir VPN'ya bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anadolu Üniversitesi KYK Yurdunda kalıyorum.Cyberghost VPN aldım ama açılmıyor.Hiçbir Vpn açılmıyor.Spotflux-Hotspot Shield-Open Vpn bunun sebebi nedir ne yapabilirim?



  • mami403 kullanıcısına yanıt
    Dış ip üzerinden kısıtlamaya girmiş olabilir. Bilgi işlemle görüşmeniz gerekecektir.

    Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Kullandiginiz vpn saglayicisi ile hangi protokolu kullanarak baglaniyorsunuz bu onemli. VPN baglantilarinda 3 protokol vardir genelde. PPTP, L2TP ve openVPN. Bazilarinda sstp vardir ve sadece windows larda kullanilabilir.

    Sizin vpn saglayiciniz destekliyorsa openVPN deneyin. Cunku PPTP ve L2TP farkli portlar kullanirlar ve bilgi islem bu portlari yasaklayabilir.
    Protokolu openVPN secin. Gene acilmazsa KYK 'da "websense" tarzi url filtering yapan proxy'ler vardir. O taktirde cikmaniz zordur.

    Vpn Protokol Karsilastirmasi adresinden portlar bolumune bakacak olursan
    openVPN 'i kisitlamalarinin zor olacagini anlayabilirsin.
    Der ki;
    "OpenVPN UDP ve TCP kullanan herhangi porttan ayarlanabilir. Kısıtlayıcı güvenlik duvarlarını kolayca geçmek için 443 TCP portunu kulllanacak şekilde ayarlanabilir. Bu sayede SSL üzerinden HTTP portuyla ayırt edilemez hale geleceğinden bloklanması imkansız hale gelir."

    Sitede forum ve blogunda bircok Turkce dokumana ulasabilirsin. Ayrica 7 gunluk deneme surumu var. 7 gun kullanip sorgusuz sualsiz para iadesi yapılmaktadir.




  • Cyberghost VPN aldım sitede vardı 7 dolora ama
    quote:

    VPN baglantilarinda 3 protokol vardir genelde. PPTP, L2TP ve openVPN.
    bunlardan hangisi bilmiyorum.Ama Kepard VPN indirdim free sürümünü PPTP yazıyor güzelde çalışıyor.Bana tavsiye edebileçeğiniz bir iyi bir VPN programı varmı?Kepard iyi midir?
  • biraz hortlatma gibi olacak ama özür dilerim şimdiden :) bende kyk da kalıyorum ve wifi protector kullandım silip baştan kuruyordum :) sonradan kepard'ın da olduğunu duydum 1 gün kesintisiz oynadım süper bişeydi :) ama bu da ücretli olduğundan tekrar wifi protector kullanıyorum ama sizler yardım ederseniz bi 30 gün daha sınırsız oynayabilecem.Eğer vereceğim linkten üye olup sonra kepardı kurup daha sonra üye olduğunuz e-posta ile giriş yapıp 1 defa kullanırsanız bu kardeşinize çok yardımınız dokunmuş olur.Şimdiden teşekkürler.
    http://kep.md/s2qC
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.