Şimdi Ara

KYK Yurdunda Şalter Atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En fazla kaç watt enerji alıyor bu prizler? Isıtıcı almak istiyorum tek kullanan da ben değilim.





  • dikkat edin.ben bildiğim kadarıyla biraz anlatayım önemli faktörleri.binanın yaşı bina yaşı neden önemli çünkü elektrik kablolarının ne kadar yıprandığını saptamak için önemli.ikinci önemli bir detay bu elektrik kablolarının yaşı boyunca ne kadar zorlanmaya maruz kaldığınıda bilmeniz gerekir.üçüncü önemli bir detay bu elektrik kablolarının ne kadar zorlanmaya maruz kaldığını ve ömrünü bildikten sonra,şu anda ne kadar zorlanmaya karşı dayanabileceğini hesaplamanız gerekir.dördüncü ömenli bir detay diğer ısıtıcıların ve diğer elektrikli cihazların bu hesapladığınız ne kadar zorlanmaya karşı dayanabileceğinin sınırları içinde kalıp kalmadığını bilmeniz gerekir.



    yurtta sigorta atıyorsa bence zorlamayın.öyle prizlerin en fazla kaç watt çektiğini hesaplamakla olmuyor... 

  • Kasıtlı yapılan bir şey , ortada problem yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanında sadece telefon şarjına uygun olduğu belirtilerek başka tip kullanımda hattın yanacağı ve sorumluların cezalandırılacağı bildirilmişti.... Büyük bir yurtta. Prizler 12Voltluk denmişti. Doğru değil tabii ama caydırmak için.


    AYnı mantık devam ediyorsa akım sınırlaması vardır. Sİgortayı değiştirmek ya da var olan enerjiyi depolayıp (aküye şarz ile) da gerektiğinde kullanmak düşünülebilir ama zor işler.


    @-massive- O tip bi hesabı kim yapıyor ? Kablo vb sağlam mı diye kontrol edilir en fazla.


    Sigortanın kesin olarak hangi akımda attığını görmek için kademeli yükü arttırmak lazım. Ölçü aleti ile ölçülebilir de yüklerden hesaplanabilir de. Eski tip lambalar yük olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.