Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.132
Cevap
136
Favori
1.872.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Alt tarafta bulunan hava yönlendirme tuşlarından birini kullan. Sonra kendiliğinden otamatik moddan çıkacaktır. Eğer kapalı devre sirkülasyon istersen klimayı devre dışı bırakamazsın. Tabi ki klima çalışmadan dışarıdan hava alınıp dağıtımı mümkün ... Tekrar sıralıyorum. Klima kapalı. Aşağıda bulunan hava yönlendirme tuşlarından birine basıp sistemi açıyorsun. Hepsi bu. Isı değerine göre bazen klima devreye girer bu durumda A.C tuşuna basıp devre dışı bırakabilirsin ... Kal sağlıcakla...
  • çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim
    sende sağlıcaklar kal
  • mrt_sy merhabalar

    dediğin gibi klima işlemini denedim.
    ama maalesef devre dışı kalmadı. (yalnız dereceyi yükseltiğim zaman klima ışığı kapanıyor)
    acaba klimamı arızalı başka bir yolu varmı ?

    tekrar teşekkürler
  • İç dış sıcaklık farkının çok olduğu durumlarda dediğin olur. Dediğim şekilde çalışması gerek. İlk müdehalede yönlendirmeyi yaparken cama verdiysen o otamatik olarak klimayı devreye sokar.
  • Selam arkadaşlar. Pazartesi inşallah bende bir laguna alacam 2001 model. Aklıma takılan bişey var. Aracın motorunda hiçbirşey yazmıyor 2.0 16v araba. Sizce bu normal mi?? Motorda bir sorun olabilir mi?? Bide fiyatını danışayim. Araçta hiç boya yok. çok küçük hafi çizikler var. Ve en can alıcı nokta araba 37500km de. Alacağım fiyat 16.500ytl. Bu fiyat nasıl sizce?? Saygılar... Arabanın bikaç resmi...

     #Lagunacılar Buraya# 100+Üye
  • Buda km si...

     #Lagunacılar Buraya# 100+Üye


    Jantlar 16 inch hepsi bu kadar temiz. Araba garaj arabası. Bizim bi aile dostu satacak bana...

     #Lagunacılar Buraya# 100+Üye
  • @barikal
    hocam aracin hayirli olsun.
    jantlar cok hosuma gitti.

    fakat on farlar cok kararmis gibime geldi.
    yaniliyormuyum yoksa.kotu durmus biraz.
    bunu cozumu yok mu?ya da fari degistirmek mi gerekiyor?
    selamlar.
  • mrt_sy merhaba

    teşekkür ederim
    ozaman denemeye devam

    kendine iyi bak saygılarımla
  • merhaba arkadaşlar benim laguna 2002 1 nolu kasada rxt var aracı ön tarafta klimanın üstündeki havalandırma sağ ızgaranın içeri göçük olduğunu gördüm yantaraf plastik pimler kırılmış.yani dolayısıyla aracın havaladırma ızgarası içeri göçüyor.neyapabiliriz.servise gittim komple ön göğüsün değişmesi gerekir gerek yok dediler (2500) ytl gibi.fikirlerinizi bekliyorum.bu sorunu nasıl çözebiliriz.yani gıcık bi durum .çözümü zor düşündüm çaresini bulamadım.bide benim arka kapıların iç deri döşemesi cam bitimi yer lerinden açılmış döşemeciye götürdüm salak camın dışından görünmez diye zımbayla tuturmuş.dışardan görünüyo .bi gördüm şok oldum.bastım fırçayı .ne çare ne yapalım arkadaşlar bi çözüm bulun.komple deri döşetmek çok maliyetli hem de orjinal olmaz.cam fitili bişeyle üstünü kapatsak diyom ama orjinal görünmeli yani sırıtmamalı ne yapalım laguna dostları .çözümlerinizi bekliyorum




  • bende laguna almak istiyorum yedek parça fiyatlarının çok fazla olduğunu söylüyolar. elinde 2001-2002 model 2.0 Rxt olup satmayı düşünen varsa görüşebiliriz. eski kasalar daha çok hoşuma gidiyor. bide bu arabaya tüp taktırmayı düşünüyorum. laguna hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm. Herkese iyi bayramlar.
  • öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.2001 laguna soran arkadaşıma kendi lagunamı tavsiye edebilirim.resimleri forumda var.zavoli marka sıralı sistem tüp taktırdım ve ço memnunum.ruhsata işlettim.ve herşeyi ile bana 18.000 ytl ye maal oldu.bu civarlarda bir fiyata satabilirim.arabam orjinal.sol arka çamurluk ve kapıda sürtmeden dolayı boya var.kesinlikle değişeni falan yok.ve arabamdan çok memnunum.ama model yükseltebilirim.içi falan çok temizdir.
  • Benim bir arkadaşımda 2001 model çok temiz bir Laguna var. 1.6 RXE 83500 km. de. Bütün bakımları yapılmış. Düşünen varsa haberleşelim.
  • arkadaşlar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.bayram rehavetini üzerinden atamadımı acaba lagunacılar?hicbir lagunacının sesi çıkmıyor bir kaç gündür.
  • lagunacılar nerde hala benim sorum cevaplanmadı
  • arkadaşım kalorifer ızgarasını sök ve kırılan tırnağın yerini iki karışımlı epoksi tutkallar var onunla doldur tekrar matkapla oraya yuva aç.tekrar tak.orjinal gibi olur.kırılan taraf dışa diş olan tarafsa aynı işlemi orayada uygulayabilirsiniz.fakat matkapla delmek yerine eğe ile düzeltip form verebilirsiniz.benden bu kadar.kolaygelsin.
  • barikal kardeş güzel bir çözü üretmişsin.epoksi tutkal olarak mağazaları bir soracağım bide farkettim ki kardeş bneden önceki o ızgarayı çıkartmak isterken plastikin yanlarında baskı sonucu tornavida izleri bırakmış bunlarda mesele çirkin bir görünüm yaratıyor.bu izleri nasıl kapatabilirim .plastiği düzelten bir herhangi kimyasal birşey varmıdır.nendersin.valah seni bulduğum ii oldu.
  • kardeş o çizikleride su zımparası ile zımparalayıp giderebilirsin.en ince su zımparası ve onun bir kalınını al.önce kalın olan ile düzelt sonra ince olan ile parlat.muhtemelen mevcut görüntüsünden daha iyi olacaktır.saygılar
  • barkal çok sağolasın arabalar inan önemli değil hiç tanımadığın insanın derdini paylaşmak işte güzel olan bu senin gibi insanlara ihtiyacımız var.bide tekrar düşündüm yav laguna sanırım biraz önemli yav .
    abi arka kapıların iç deri döşemeleri cam dibindeki kalkmış onları bide iğrenç bi şekilde zımbalamışlar.camın dışından gözüküyor.üzerini neyle kapları . cam fitili gibi bişey ne önerirsin. umarım sorumu anlamışındır.merakla cevabını bekliyorum.buarada plastik onarı mına en yakın zamanda başlıycam sağolasın.
  • inş. bende 21 concordumu sattıktan sonra laguna alıcam
  • sn erdemkaraman35
    cam kenarları içinde plastik pencere işi yapanlarda gri conta bulabilirsin.ve bu gri contayı o açık yere fitil gibi geçirebilirsin.umarım bir çözüm olur.
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.