Şimdi Ara

Laptopuma sıvı döküldü ! yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar....
    Dun aksam laptopumun ustune ceyrek bardak kadar sut doktum..anında yan cevırdım ve bır surede ters tuttum daha sonra pecete yardımıyla aralıklarıda temızlemeye calıstım..30 dk sonra makıneyı actım, makınenın calısmasında bır sorun yoktu, fakat bazı tuslar ıslev gormuyordu, 1-2 saat sonra işim bittince, bilgisayarı kapadım, ters çevirdim ve yattım. Bugun dun calısmayan tusların bazıları calısıyor..fakat 15 kadar tus halen ıslevsız..bu arada belırtmek ısterım kı hıcbır sekılde makınen calısmasında veya klavyenın beynınde bır sorun yok..yanı a harfıne bastıgımda baska bır harf cıkmıyor ve bugun duzelen tuslardada bır sorun yok.. fakat bıldıgınız uzere bır tus bıle calısmasa buyuk bır sorundur:) sımdı sızden cevap bekledıgım soruları asağıya yazıyorum..

    NOT: makinemin modeli ACER ASPIRE 5738ZG

    1) Sizce su an bozuk olan tuslar dıgerlerı gıbı bellı bır zaman sonra duzelebılır mı? (bence hayır ama yınede sorayım dedim:) )

    2) Sizce bı kac gun sonra daha buyuk bır sorunla karsılasırmıyım ? ornek: anakartın zortlaması

    3) İzmir'de oturuyorum, acerin servisi istanbulda ve sıvı dokulmesi malesef garantı dısıymıs, sizce makınemın acer servısıne mı gondereyım, yoksa ızmırde herhangı bir servise mı ( BASKA SERVISLER BU ISI HALLEDEBILIRLERMI ?

    4) bu soruya ozellıkle acer servısıyle daha once temasa gecmıs arkadasların cevap vermesını ıstıyorum... Memnun kaldınız mı ? yapılıs suresı ne kadar surdu? ve bazı servisler cok pahalı oluyor ( hp gıbı) acer servısıde oyle mı? ( İLLE BU SORUN ICIN OLMASI SART DEGIL HERHANGI BIR SORUN ICIN SERVISE GONDERMISSENIZDE OLUR ONEMLI OLAN ACER SERVISININ FIYATI VE SURESINDEN MEMNUNIYETINIZ)

    5) sizce bır usb klavye alıp baglasam sorun cıkarırmı onerıyormusunuz ....( bu sorundan dolayı ek klavye kullanan arkadaslar, varsa cevaplasın lutfen)



    EKRAN KLAVYESIYLE YAZDIGIMDAN YAZI COK EMRIVAKİ GİBİ GORUNUYOR, AMA GERCEK OYLE DEGIL:) YARDIM EDERSENIZ COK SEVINIRIM....







  • nemli bir bezle sil aralarını kullandıkca temizledikçe düzelir yoksa 50$ gidecek..
  • Garantisi varsa işin zor,garantiyi öldürmeden kalvye çıkarılabilseydi en azından saf suyla yıkanıp temizlenince düzgün çalışabilirdi.
    Usb klavye olayına gelince basılı kalmış tuş vs. yoksa problemsiz kullanabilirsin.
  • benimde acer notebook'um var bilgisayarı açıyordum 10 15 dk kullandıktan sonra klavye nin hiç bir tuşu işlem görmüyordu reset atınca tekrar düzeliyordu ama bu cok nadir oluyordu dayanamadım servise gönderdim garanti kapsamında olduğundan ücretsiz bir şekilde klavyemi değiştirdiler geri gönderdiler bilgisayarımı..15 gün içerisnde geri geldi ama servisten memnun kalmadım gönderdiğimde bilgisayarımın uzerinde tek bir çizik yokken geldiğinde onlarca çizik mevcuttu..
    senin sorununa gelince benim tavsitem servise gönder belki sıvı temas olduğunu farketmezler yeni klavye ile değiştirirler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.