Şimdi Ara

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
19
Favori
9.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı


(En Son Oy Tarihi: 10.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    Rive ile hh kullananlara önerim forge guard pet build i yapsınlar, forged weapons yani. Petler ölmez, attunement verildiği için hem pet hasarı yüksek olur hem hh hasarı ve şifası. Ring of sheilds de buff skilli olduğu için hem defans verir hemde hh ye atak verir. Rive daki 2hand silah statlarini 3 kat arttıran node petlerin içinde 2 kat arttırıyor o da ayrı bir bonus.


    Güzel build olur, 2k corruption dan sonra yavaşlamaya başlar. Ama oyuncular benden daha akıllı yeni yöntemler bulurlar kesin.


    Not: HH varken kalkana gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Bleesing sekmesi ne zmn ve nasıl açılıyor hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Bu dediğinizi de deneyeceğim. Quin69'un yaptığı pet builde benziyor sanırım, o pet +tepeden hammer düşürüyordu.

  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Ekoları tamamlayıp monolith boss unu kestiğiniz zaman blessing kazanıyorsunuz. Monolith echo adacıklar adı her ne ise oraları tamamlayınca blessing kazanıyorsunuz. Empowered monolith leri tamamladığınız zaman daha blessing lerin daha iyilerini kazanıyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve gideyim bende baslayacam ayni build e, eskiden bunu warpath ile yapardık. Ama warpath benim uykumu getiriyor (fiziki anlamda uykum geliyor) beynimi açık tutmam gerek.


    Build mantığı rive + melee healing hands / forge strike (kullanmak için değil forged weapons çok vursun diye) / hareket yeteneği olarak fire void cleave hem de forged weapons buff veriyor / buff için ya sigils of hope ya da ring of shields (deneme yanılma ile bulurum build zaten çok defansif büyük ihtimal sigils of hope olur azıcık daha atak olsun diye)


    Dediğim gibi muhtemelen 2000 corruption lari rahat görür ama hem sıkıcı olur artık hem de pet build i olduğu için öyle çok aman aman hızlı olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Circle'daki slotlara yerleştirdiğimiz lens iyeceğime blessing demişim. :) 3 slot var, Circle'da ilerledikçe açılıyorlar, oradaki vendordan lens alıp slotlara yerleştiriliyor.

    Bunun için de dediğiniz gibi Monolithleri tamamlayarak guilde rep kasmak gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 7 Mart 2024; 21:14:49 >
  • Arkadaşlar bir mage açtım. runemaster. fireball şu anda ilk skillim. skill in üzerinde beklediğimde dps 800 civarı gösteriyor. ama gerçekte 100-150 arası vuruyor mob ların üzerinde çıkan rakam. hesaplaması nasıl oluyor bilen var mı?

  • Oyun efsane ya..


    18 dolara böylesini bulamazsınız, son yıllarda aynı genre'den epey bir oyun denedim fakat bu bambaşka bir şey.



    Herkese tavsiye ederim çok keyif alacaksınız.


    Favorim


    1 - Necromancer Acolyte


    2 - Marksman Rogue


    3 - Sorcerer Mage




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Mart 2024; 22:49:32 >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Dps 800 müş. Dps = damage per second / Türkçesi saniye başına hasar. Yani atak hızınızı da göz önünde bulundurun. Bu birinci durum.


    İkinci durum da, yaratıklarda insan onların da bir ailesi seveni var, üşümesinler diye ailesi onları da kat kat giydirip, kötü kalpli fireball atan büyücülere karşı defans vermişlerdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Oyun beklediğimizden daha iyi geldi açıkçası, adamlar uğraşmışlar, kendi dediklerine göre Arpg sever gözle oyuna yaklaşmışlar. Blizzard North'un zamanları gibi bir ekip bu.


    Sentinel/Paladin ve Mage/Runemaster'le başladım. Acolyte ve Rogue OP classlar, onlara da zaman gelecek bakalım.


    Oyunu tesadüfen Alkaizer denerken görmüştüm, sonra gidip hemen satın almıştım. Erken erişimde aldığım zamanlarda Voidknight ve Primalist oynamıştım, tüm class ve specleri oynanası durumdalar aslında.  

  • ben dayanamadım necroyu bırakıp warlock başladım. şimdilik iyi gidiyor. meşhur bir build var, onu deniyorum.


    bilgilerin oturması biraz zaman alacak. hangi skill curse hangisi spell gibi, aslında skill'lerin açıklamasında etkilendiği özellikler yazıyor ama öncelik hangisi olmalı ondan emin değilim vs. bol bol youtube izlemek lazım.

  • 1700 saat olmuş hala daha dokunmadıklarım lich ve beastmaster. Eskiden lich atak hızı yükseldikçe animasyonu komiğime giderdi (şimdi de lightning spellblade öyle) .. Beastmaster ın da sunduğu ekstra çok birşey yok açıkçası.. Şimdi yeni yeteneklerden dolayı bunlara sıra gelmeyecek gene..

  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Benim toplam 100 saat civarı, erken erişimde senaryoyu oynayıp bırakmıştım. Tüm classları oynarım ama önce Sentinel ve Mage'i 100 level yapayım.

  • Arkadaş tavsiyesiyle girdim. Warlock açtım çok keyifli gidiyor şimdilik. "Diablo ama endless" dediler kandım. Umarım öyledir...

  • Diablo 3'ten beri oynadığım tek ARPG Grim Dawn'dı. Onu da yıllarca oynadım. D4'ü sevmedim, PoE için de doktora tezi yazmak istemedim. Last Epoch'u gördüm ve 18 dolara satın aldım. Şuanlık harika gidiyor. Tesisatçı mage ile 20 level oldum bile.

  • anyonethere kullanıcısına yanıt

    Öyle. Gorevler bitince monolith adı verilen adacıklara başlıyorsun. Adacıklar bitince son boss u kesiyorsun ve bu sefer empowered monolihler de daha iyi item kovaliyorsun. Empowered monolith ler sonsuza kadar gidiyor. Arada sıkıldığın zaman Julra nın olduğu zindanı kesip 1 unique item i 1 mor item le birleştirip daha güçlü item ortaya çıkarıyorsun. Daha da sıkılırsan arena var, sıralamada yüksek yerler için üstüne dalga dalga gelen yaratıkları kesiyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün şunu fark ettim. 20li yaşlarda barbar gibi karakterlerden, 30lu yaşlarda rogue gibi okçu gibi kırılgan hareketli dps den, 40lı yaşlarda büyücü tiplerden zevk alıyorum. HH paladin ile offline mod da 1200 gördükten sonra online mod da denemediğim build ler ile başlar öyle gider diablo4 4.sezona kadar 2 karakter yaparım diyordum.

    Yapamadım neden falconer aradığım lezzeti vermedi. 50lvl kaldı öyle. Warlock da 50lvl kaldı. Tempest li shaman a rework geleceği için zorlamadım o da kaldı 50lvl de. Dün açtım büyücüyü (runemaster tabi mage in hükmü yok sadece meteor için belki.. neyse) kendime geldim.

    Hep merak ettiğim spreading flames i aldım seviyeyi bununla atlayıp 50lvl den sonra frost wall a döner diye düşünüp, frost wall kullelerinden lightning blast (ya da rune bolt ) atar yoluma devam ederim diye de plan kurarken bi baktım fireball dot spreading flames mantığı daha iyi geldi. Hem boss hem alan keser. Bir çok özellik ortak. Güzel sinerjilerde var flame Rush, runic invocation, glyph of dominion ve fireball arasında. Sanırım güzel hareketli yüksek vuruş hasarı ve yüksek dps li birsey olur. Defans olayını da çözdük mü tamamdır.

    Frost wall ile runebolt başka zamana kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Henüz görevler kısmındayım. V. Chapter yanılmıyorsam. Daha yolum çok mu? Umarım monolithlere geçerim bir an önce. Warlock oynuyorum yaratıkların kahrından çürüyerek yok olmalarını izlemek keyif verici. Henüz keşif kısmında olduğum için çok keyif alıyorum açıkçası. Eşya işlerini tam oturtamadım ama ilerde adacıklara geçtikten sonra çözerim o işi de diye düşünüyorum. Tam akşam eve gelince kafa dağıtmalık bir oyun bence. Uzun süre sıkılmadan oynarım gibi.

  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Diablo 2'de sorcerer, Diablo 3'de Wizard'la başlamıştım. Diablo 4'de yaş 40'ı geçmişti, ilk defa Barbarian'la başladım, zaten başka karakter oynamaya istek kalmamıştı.


    Last Epoch'da Mage ve Sentinel'le başladım, sonrasına bakacağım artık.


    Mage meteor build dediğiniz gibi çok güçlü durumda, ben Frost Claw oynuyorum. Bu build de oldukça hızlı ve keyifli, mana yönetimi biraz sıkıntı olabiliyor, idollerden ve itemlardan

    mana için özellik kovalamak lazım.

  • anyonethere kullanıcısına yanıt

    Senaryoya devam etmek şart değil aslında. Monolithler'de levelling yapılabiliyor ama 50+ level bölgeler olduğu için biraz güçlenmeniz gerekli. Sonrasında eksik pasif puanı ve idol slotları için Dungeonları tamamlayıp açılan ekstra bir bölgede görevleri hızlıca yapıp eksikler tamamlanabiliyor. Haritada gösterilen kırmızı dungeonlar ve kanatlı ayak işaretli çizgiler senaryoyu bypass edebileceğiniz rotayı gösteriyor.

    Tabi bunları yapacağıma, paşa paşa levellingimi yaparım da diyebilirisiniz.   Tabiî bu seçenek 2. veya 3. karkaterler için geçerli, yoksa dungeonları yapmak mümkün olmayabilir.



    Seanryoyu Atlama Adımları


    Zindan anahtarlarını aldıktan ve yeterince seviye atladıktan sonra, yeni bir karaktere başlayın ve Harap Çağ'daki Konsey Odalarına ulaşana kadar kampanya boyunca ilerleyin. Kampanyayı atlamak için buradan şu adımları izleyin:


    Lightless Arbor'un girişini bulmak için doğuya The Surface'a, ardından kuzeye The Shrouded Ridge'e doğru ilerleyin.


    Lightless Arbor'u tamamlayın, son boss'u yenin ve The Corrupted Lake'e varın. İmparatorluk Çağı'ndaki Yükselen Göl'e seyahat etmek için oradaki zaman yarığını kullanın.


    Yükselen Göl'den kuzeye, Felled Wood'a giderek Soulfire Bastion'un girişini bulun. Zindanda ilerleyin ve The Soul Furnace'e ulaşmak için son boss'u yenin.


    İlahi Çağ'da Kolheim Geçidi'ne ulaşmak için Ruh Fırını'na girin.


    İmparatorluk Çağı'nda Maj'Elka'ya ulaşana kadar sefere devam edin. Oracle's Abode'dan batıya, Shining Cove'a giderek, Harabe Çağ'daki Harap Sahil'e doğru bir zaman aralığı bulun.


    Temporal Sanctum'a girin ve İlahi Çağ'daki Radiant Dunes'a ulaşmak için zindanı tamamlayın, Lagon boss dövüşünü atlayın ve doğrudan dokuzuncu bölüme geçerek son senaryo atlamayı tamamlayın.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 11 Mart 2024; 10:8:54 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.