Şimdi Ara

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
19
Favori
9.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı


(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Physical Damage, Fire Damage, Cold Damage, Lightning Damage, Necrotic Damage, Poison Damage, Void Damage bu oyundaki hasar tipleri. Void ve Necrotic de diğer klasik hasar tipleri gibi, bu oyuna has özelliklerden. Void ve Necrotic hasar verebiliyoruz, tabii moblar da aynı şekilde bu hasar türünü kullanabiliyor. Bu yüzden Necrotic ve Void resistance kullanılıyor. Tüm resistanceları cap'lemek lazım, level 80 sonrası çok damage dönüyor.


    Oyunda hasar tiplerini bufflayan ve +skill puanları veren eşyalar var, tek bir eşyaya göre bile build yapılabiliyor.


    Necrotic damage'ı Acolyte sınıfı kullanıyor. Sentinel de Void damage kullanan sınıf. Tüm classların skillerini incelemedim ama skill ağaçlarında void dmage veren dallar olabilir.


    Oyun içinde G tuşuna basınca Game Guide açılıyor, oradan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz, sormak istediklerinizi chat'e linkleyebiliyorsunuz, insanlar yardımcı oluyor. İnteraktif guide var, yani guide içinde linklerle dolaşabiliyorsunuz.



    https://www.lastepochtools.com/guide//



    https://www.lastepochtools.com/skills/





  • Zenohsama kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Çok teşekkürler. Game guide I okudum aslında. Evet hasar tipi ama nasıl bir hasar tipi olduğunu anlamak istiyorum bu ikisinin. Mesela necrotic e melee demiş. Alan hasarı verir demiş. Ama ne farkı kaldı physical damage dan. Bu ikisi nasıl bir hasar onu merak ediyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Necrotic ille de melee diye bir zorunluluk yok, Acolyte range hasar da veriyor. Veyahut Voidknight'ın void damage'ı da range özellikler taşıyabiliyor.


    Yani şöyle düşünebilirsiniz: Necrotic ölümle ilgili demek, hedefin yaşam gücünü tüketerek hasar verir gibi bir düz mantık. :)


    Void de boşluk, hiçlik demek ya, o da hedefin varlığını yavaş yavaş gerçeklikten silerek hasar verir. [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 4 Mart 2024; 10:56:33 >
  • Zenohsama kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Peki madem hem melee hem range oluyor, Mob un onu kullandığını nasıl anlıyorum. Ölünce yazıyor onu biliyorum ama ölmediğim durumda oyun sırasında mob ne vuruyor nasıl anlarım. Yani ateşli vuruyorsa fire, yani genellikle sıvı ve yeşilse poison, yani fiziksel gelip bana vuruyorsa melee, birşey fırlatırsa throwing Vs.. olduğu anlaşılıyor ya. Void ve necrotic olduğunu anşayabiliyor muyum?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, hasar tipi dediğiniz gibi görsel efektlerden veya moblara göre anlaşılabilir herhalde ama ne işimize yarar bilemedim, bize düşen armor ve resistleri capleyip olabildiğince stamina kazanmak. Bir de bu tür oyunlarda en temel konu "ayağınızın altında açılan alanlarda durmamak", üzerimize gelen saldırılardan elverdiğince kaçınmak. :)

  • Bu arada, senaryonun sonuna doğru size iki farklı Guild ve Gameplay seçeneği sunuluyor.


    İlki, online ama solo ağırlıklı oynayan, alış verişten hoşlanmayan, ben her şeyi kendim düşürürüm zira kurda sormuşlar boynun neden kalın diye, o da kendi işimi kendim görürüm demiş diyenler için Circle of Fortune guildi.


    Diğeriyse, ben her türlü takası, alış verişi severim, düşürdüklerimi Global Trade ortamında satmak ve sergilemekten hoşlanırım, alış veriş sırasında fiyatı "alcez mi satçez mi" düsturuyla belirlerim diyenler için Merchant's Guild.


    Merchant's Guild, oyun içi ticaret sisteminin kilidini açarken, Circle of Fortune, sadece kendi düşürdüklerini kullanmak ve solo farm yapmak isteyen oyuncular için düşünülmüş. Her iki grubun da artıları ve eksileri var.


    Circle of Fortune seçerseniz oyun içi trade sistemine erişemiyorsunuz, sadece kendi ganimetlerinizi veya arkadaşlarınızla oynarken parti içi takastan gelenleri kullanabiliyorsunuz. Ancak bunun yanında eşya düşme oranlarınız artıyor. Belirli eşyaları farmlamak için bir hedef seçebiliyorsunuz.


    Merchant's Guild yani tüccar loncasını seçtiğinizdeyse temel oalrak tipik bir ARPG müzayede evi gibi çalışan Bazaar'a erişim sağlanıyor. Fakat loot buffları alamıyorsunuz, aslında online oynayan normal bir oyuncu için ideal olanı bu guild bence.


    İstediğiniz zaman bu guildlerden ayrılıp diğerine katılabiliyorsunuz (Guild ekranında Y tuşuna basarak), tabi guild ayrıcalıkları kayboluyormuş, elde edilen eşyalar da kullanılamayabilir, henüz denemedim.


    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı


    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı




  • circle oıf fortune ile şöyle bir olay yaşanabiliyor.. tabii bunun için full set düşürme levelini almak gerekiyor, 7 ya da 8 de geliyor sanırım



    lich diye bir set var. eldiven ve catalyst ten oluşan bir set. catalisti blood, frost and death adasının son boss undan düşüyor ve rare bir item. yani adayı tamamlayıp

    son boss u kesmeniz ile düşme ihtimali var, eğer düşmezse o adadaki stabiliteyi fullemeniz ve boss ile gene karşılamanız lazım. tabii itemi atması da garanti değil.


    eldiven ise tier 4 soulfire dungeon bossundan düşüyor. en azından anahtarınız bol olduğu sürece 2 aşamadan sonra bosstan düşürebiliyorsunuz.


    işte full set düşürmeyi aldığınızda bu eldivenin yanında catalist te birlikte düşüyor.

  • paladin melee channeling healing hands ile 1200 corruption dan sonra dedim yeter fazla sıkmaya başlayınca.. yaklaşık az önce warlock bakayım ama online açayım sıfırdan başlamış gibi olayım dedim epey zevkli geldi.. falconer gene sonraya kalır, gerçi falconer yetenek ağaçlarının çoğu bug lu diyorlar denemedim bilmiyorum.. warlock candır. artık sakin sakin günde 2 saat takılırım abartmanın gereği yok gittiği yere kadar gider warlock da. (lich ise çok zevksiz geliyor bana mesela, necro da yürüme simulasyonu gibi o yüzden warlock deneyelim.)

  • 1 hafta 10 gün ara verip necro açacağım. giyeceğim her şeyi tamamladım. şu harbour kafalığı ile bir build yapıp ordu ile dolaşalım.

  • Sophia ablamıza biraz haksızlık yapmışlar fakat gerçeklik payı yüksek. İmaj hiçbir şeydir, içerikse her şey... [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı 



    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Ben ortaya karışık smite+warpath bir buildle oynuyorum. Rive'lı HH build miydi sizinki?

  • Selamlar, daha uyguna satın alabileceğimiz bir platform var mı?

  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    Paladin melee channeled healing hands. Destek yetenekleri holy aura, sigils of hope, volatile reversal, hızlı hareket için lunge, zor icerikte hareket için smite (smite a o kadar gerek yok zaten çok vuruyor.) Ve 2hand radiant axe.


    Healing hands hasarı için öncelik heal effectiveness > fire melee dmg > fire dmg > fire Pen. Gerisi kritik şans ve hasar. Spesifik unique gerek yok.


    Edit: Tek Bi gerekli item e ihtiyaç var item de degil gerçi, can azaldıkça bariyer veren affix. En kötü hali dahi olsa olur.


    Not: holy aura daki fire burst e puan harcamayın kritik şans ve kritik hasar verin yerine.


    Edit: ama sıkıcı. Git vur vur öldür, canın hiç azalmasin, mobilde kabiliyeti kısıtlı, yani bir zevki yok can düşecek edecek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 4 Mart 2024; 19:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Ayrıntılı izah için teşekkürler, warpath'den sıkılınca bunu denerim. [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı 

  • 23 saat olmuş benim. warlock deneyecektim ama necro'yu görünce onu seçtim.


    oyunda bug'lar var, arada sapıtıyor. güzel yanları da var. loot filter mesela.

    hikayeyi bitirmişim farkında değilim, hafif çiğlik de var oyunda.


    necroya gelirsek, şu anda mob'ları çok güzel eritiyor, level 60 küsürdeyim. Bone golem ve volatile zombie'ye kesin nerf gelir :) nerf gelmeden denemek isteyenler varsa kaçırmasın derim. [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı 

  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Dün kılıç kalkanlı versiyonunu denedim, item bulunca çift el baltalı da deneyeceğim; dediğiniz gibi çok yüksek dpsi var, Warpath'den 3-4 kat fazla vuruyor. Warpath chanelling olduğundan ilk vuruş sonrası HH aktif olmuyor, yoksa Diablo 3'deki WW Barbar gibi canavar bir şey olacakmış. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 5 Mart 2024; 12:24:43 >
  • Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    volatile zombie kadar op bir skill görmedim hiçbir arpg oyunda. tam poe’ye diablo’ya yakışacak bir skill. çok şükür last epoch biz necroları yalnız bırakmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenohsama kullanıcısına yanıt
    bu bilgi harika oldu hocam. ben ssf oynamayı düşünüyordum ama sıkılıp sıfırdan karakter açıp trade tarafına geçmek bir hayli uğraştırır diye düşünüyordum. yalnız ssf’e buff vermeleri harika bir olay. yıllardır poe’den bunu bekliyordum. allahtan last epoch sağlam oyuncu dostu. ayrıca craft’ı da poe’ye göre aşşşşırı kolay.

    tamamdır ben necro minion army volatile zombie build yapacağım netleştirdim her şeyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Oyun önce basit gibi görünüyor ama derine inildikçe kompleksleşiyor, craftingi önce basit gibi fakat adamlar karışık olanı tek ekranda basitçe göstermişler, her şey yerli yerinde ama zengin seçenekler sunuyor. Oyunda ilerledikçe crafting daha da zenginleşiyor. Uğraşarak hayalinizdeki itemları yapabilirsiniz.


    Dungeonları çok beğendim, oyun içinde ayrı bir oyun gibi olmuşlar. Sundukları, itemları kombine etmek gibi craft seçenekleri falan da çok güzel. Kendine has mekanikleri, boss fazları ve verdiği ekstra yetenekleri yerine göre kullanmak Wow'dakine benzer tek kişilik raid hissi veriyor. İleride sayılarını artırırlar herhalde, yeni pinnacle boss içerikleri hazırlıyoruz demişlerdi.


    Adamlar yıllardır boşuna bekletmemişler, yarım yamalak çıkacağına en azından temel mekaniklerini oturtmuşlar.


    Başlangıçtaki server sorunları da olmasaydı keşke. :)


    Runemaster Mage de Diablo 3'deki Tal Rasha buildlerinin gelişmiş hali gibi, skill ve elementleri kombo olarak kullanıp buff alıp, ekstra bir yetenekle vurmak harika olmuş ve her skill için farklı build seçenekleri sunuyor. Gerçi Runemaster epey bir klavye kırdırır adama. Diablo 3 CM Wizard'ınkine benzer bir makro lazım galiba. :)





  • Arena Ladder'da Warlocklar coşmuş:





    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı
    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktılast epoch tools
    Release Cycle / Softcore (1 Player) / Arena Ladder - Last Epoch Ladders
    https://www.lastepochtools.com/ladders/release/latest/softcore-1p/arena/all
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.