Şimdi Ara

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
19
Favori
9.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı


(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • mtnei kullanıcısına yanıt

    harita şekli, yaratık çeşitliliği, yaratık yoğunluğu last epoch da öyle sorunlar yok.. (verdiğim cevap ile çelişebilir bundan sonrası şöyle düşünün görevler ve hikayeler 10saat ve 50lvl oluyorsun sonrası ise 40saat) ... d3 rift gibi değişken ileride ki ekolar (zindan gibim adacıklar, girip çıkıp bitirmesi 3-5dk arası) ama hikaye oynarken d2 deki değişken değil görev haritaları sabit. dozunda geliyor yaratıklar ne az ne fazla seviyene göre güzel tasarlanmış.

  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıt için hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam oyunda 50 saatimi doldurdum. Birazda burda bişeyler karalayayım oyunu almak isteyip kararsız kalan insanlar için. Daha önceden D2,D3,D4 ve 8k saat poe mesaisi olan bir oyunucu olarak. Bu oyun 18$ fiyat etiketinin hakkını veriyor. Oyunda denenecek yapılabilecek çok fazla çeşitli sınıf+skill kombinasyonu mevcut. End game bence başarılı.


    D4 gibi oyun sonuna gelince sıkılmıyorsunuz oyun sizi bu konuda tatmin etmeyi başarıyor AMA path of exile gibi content içinde boğulmuyorsunuz.

  • Dün biraz bakındım. Erken erişimde bir defa girmiştim öyle detaylı oynamamıştım. Oyun bana ilk izlenim olarak güzel grafikli Torchlight hissiyatı verdi. Tamam Diablo IV gömülüyor falan da prodüksiyon anlamında bambaşka tabii o oyun. Bu oyun ise fiyatını hak eden eğlencelik bir şey olmuş. Vaktim olsa saatler harcardım. Lineer ilerleyişi de sevdim aslında oyun sizi boğmuyor geniş haritalar ile. Gideceğiniz yer, yapacağınız şeyler belli. Türkçe dil desteği de gelseymiş keşke.

  • Blade dancer için olmazsa olmaz itemler nedir acaba şuan botlar yüzükler ve relic legendary diğer tüm itemler uniqe ya da mor item kullanıyorum not resimde ki benim char ama son hali değil [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 27 Şubat 2024; 15:29:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    https://www.lastepochtools.com/builds/filter/mastery=bladedancer


    bu sitede bladedancer için build önerileri var. oradan bakabilirsiniz.

  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Tşkler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Diablo 4 kendini gömdü aslında, erken erişimde ultimate versiyon almıştım. Bir karakteri sıkıla bayıla 100 yapıp bırakmıştım, sezonlara başlayasım bile gelmedi, maalesef inanılmaz sıkıcı bir oyundu. Bu arada LAst Epoc 1.0'ı beklerken Diablo 3 son sezonu bile 2000 paragona kadar oynadım. :)


    Last Epoch tersine eğlenceli, sıkmıyor, boğmuyor. Arabirimi bile işte böyle olmalı dedirtiyor. Skill/talent sistemi olması gerektiği gibi, skill çeşitliliği yeterli. Henüz iki classla oynayabildim. Bence itemizasyonu çok başarılı, craft sistemi eh işte, end game'i kendini oynatıyor. Bu henüz vanilla hali birde, ileride daha da iyi olacaktır. [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı 

  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    Last epoch (ve baldurs gate3) gösterdi ki, rpg oyunu erken erişim çıkarıp oyunculardan gelen geri dönüşler doğrultusunda düzenlemeye gidildiği zaman sonucun başarılı olma ihtimali çok yüksek.


    Bir takım büyük geliştiriciler bunu göremeyecek kadar kibirli ise yapcek birsey yok. 2 hafta diablo4 yeni sezon 2ay last epoch yeni sezon oynar geçerim (kendi oynama hızımla, sakin sakin yani)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Hocam blade Dancer ile hangi yetenekleri hangi şekilde kullanacağını söyleyebilirsen belki 3-5 build e düşürebiliriz. Yanlış anlama bu şekilde sorarsan 40 çeşit build den rast gele seçim yapar sizin oyun zevkinizi balatalarız. Herkesin zevki farklı.


    Mesela çoğumuz çok vuran boss a tek atan build leri severiz. Ben o tarz build ler çok güçlü ama diye sevemiyorum (mazlumun yanındayız [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı )


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online sorunu çözülmüş gibi idi sanki.. dün gece takılma, bekleme, bağlanma sorunlarına denk gelmedim. Var mı bir açıklama?


    Ayrıca offline mod gerekliliği de önemli bir şey imiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Benim buil sorunum yok hocam itemler doğrumu onu bilmiyorum yani itemlerin özelliklerinde olmazsa olmaz özellikler nedir ondan bahsetseniz bile olur lvln75 im misal ama 900 hp var ha ölüyormuyum hayır bazen kendimi ölümsüz sanıyorum cana bakasım bile gelmiyo zehire karşı direncim zayıf sadece en çok zehirden öldüm çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 28 Şubat 2024; 7:45:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Controller ile oynayan var mı. Diablo gibi otomaik focus alamıyor mob a. Hem yön seçmek gerek hem butona basmak gerek. Mob lar etrafını sardığında zor oluyor. Bir de left stick ile sürekli yön verdiğimiz için her Ok atışından sonra yürüyor mesela. Bir yolu var mı.

    Birde skill lerimi iade ettim tekrar build yapıyım diye. Rastgele yapmıştım. İade edince skill pasiflerim mesela 10 adet vardı. 5 e düştü. Tam hatırlamıyorum sayısını ama yarı yarıya düştü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    Skilleri iade etmemişsinz kaldırmışsınız ama endişe etmeyn hızlı kasılıo

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hadi ya. Farkı nedir ki. Normal iade ediliyor muydu.
    Birde mesela level 20 yim. Level 20 den 21 e geçmek için süre, 3 den 4 e geçmek için süreden daha fazla. Nasıl alacağım şimdi o kadar skill i 😔

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Aynen, bir de oyun türüne sadık kalmak gerek, içine biraz şundan koyalım biraz da bundan olsun deyip çorbaya çevirmemek lazım. Last Epoch klasik hack&slash tadını kıvamında veriyor, ben çok beğendim. Diablo 4'de de 4. sezon için verdikleri sözleri ne kadar tutabilecekler ona göre karar vereceğim, arada girer oynarım elbette.




    Güncelleme yoldaymış



    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı
    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktıstore.steampowered.com
    Last Epoch - Post Launch Mid-Week Update - Steam Haberleri
    https://store.steampowered.com/news/app/899770/view/4194610392091503963?l=turkish



    Lansman Sonrası Hafta Ortası Güncellemesi

    Merhaba Gezginler!


    Vay, Last Epoch için ne güzel bir açılış haftası. Maça katılım ve tepkilerden kesinlikle etkilendik. İflah olmaz ARPG hayranlarının mesai sonrası tutkusu olan bir proje olarak başlayan Last Epoch'un bu hafta sonu tek seferde 265.000 çevrimiçi oyuncuya ulaşması ve Steam'de şimdiye kadar kaydedilen en yüksek 39. eşzamanlı kullanıcı sayısına ulaşması bizi hayrete düşürüyor. Yükün başlangıçta çevrimiçi oyun oynama konusunda sıkıntı yaratması nedeniyle hepinizin yanımızda olduğu için teşekkür ederiz, ancak oyun içi oyuncu sayısını çoğunlukla sabit tuttuğumuzu ve destek için arka uç altyapısında her gün iyileştirmeler yaptığımızı söylemekten mutluluk duyuyoruz. talep. Ortaya çıkan sorunları izlemeye ve çözmeye devam edeceğiz.


    Biraz zaman ayırıp sizinle bundan sonra olacaklar hakkında konuşmak istiyorum.


    GELEN DÜZELTMELER/POST 1.0 YAMALARI


    Bu hafta sunmayı umduğumuz büyük boyutlu bir hata düzeltme ve canlı yayın kalitesi iyileştirme yaması var ve haftalık yamaları yayınlamaya devam etmeyi planlıyoruz. Haftalık yamalara ek olarak ekip, hizmetleri aktif olarak izleyecek ve gerektiğinde düzeltmeleri uygulayacak.


    Oyun içinde bulduğunuz sorunları oyun içi hata raporlama aracıyla bildirmeye zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Bu, sorunları bildirmenin en uygun yoludur çünkü aynı zamanda oyuncu günlüklerinizi ve eklemeyi seçmeniz halinde ekran görüntüsünü de bize gönderir; bu da sorunları çok daha hızlı bir şekilde teşhis etmemize ve çözmemize yardımcı olur. Forumlar ve üçüncü taraf siteleri, bu bilgileri alamadığımız ve dahili sistemlerimizde hemen takip edilmediği için rapor göndermenin çok daha az ideal bir yoludur.


    ÇEVRİMİÇİ HİZMETLER


    Sunucuların 200.000 CCU sınırının üzerinde olduğunu (aynı anda oyunda eşzamanlı kullanıcılar) ve sahne geçişlerinin ve kuyruk sürelerinin çok daha kısaldığını görmek bizi heyecanlandırıyor. Arka uç mimarimizde bazı beklenmedik darboğazlar yaşadığımız çalkantılı ilk hafta sonumuzdan sonra güvenilirliği artırmak için güncellemeler sunarken, daha kısa kesinti süreleri olabilir. Burada, sosyal hizmetleri (arkadaş ekleme gibi) daha da hızlı hale getirmek, sahneler arası geçiş sürelerine odaklanmak, oyun içi sohbetin istikrarlı olmasını sağlamak, sıraların daha sorunsuz ve hızlı akmaya devam etmesini sağlamak ve daha fazlası dahil olmak üzere iyileştirmeler yapmaya devam edeceğiz.


    Çıkışta, yük altında istikrarsızlığa neden olan olaylar hakkında bazı bilgiler yayınlayacağız, ancak bunu yazmamıza yardımcı olmak için arka uç ekibimizi bir süre daha iyileştirmelere odaklamak istiyoruz. Hafta sonu çalıştıktan sonra onlara biraz hak ettikleri dinlenme.


    LOKALİZASYON


    Çevirilerimizin kalitesine odaklandığımız ve ana dili konuşanlar ve kalite güvence test ekipleriyle daha fazla koordinasyon sağladığımız için yerelleştirme iyileştirmeleri devam ediyor. Şu ana kadar aldığımız geri bildirimleri ele almak için, tüm dillere yönelik kalite düzeltmeleri, menüler, ekler ve Rusça, Korece ve Çince için bildirilen kullanıcı arayüzü hataları da dahil olmak üzere, haftalık düzeltmelerimizle birlikte iyileştirmeler yayınlayacağız. Geri bildirim forumlarının altındaki Geri Bildirim ve Raporlar bölümünde bulunan Yerelleştirme/Çeviri Forumundaki resmi Last Epoch Discord aracılığıyla veya oyun içi desteğimizi kullanarak bize raporlar göndererek tüm dillerdeki deneyimimizi geliştirmek için sürekli desteğinizi istiyoruz. aracını kullanarak ve "Geri Bildirim" kategorisini seçerek


    GELECEK İÇERİK


    Bir sonraki büyük Cycle yaması olan 1.1 de dahil olmak üzere Last Epoch için gelecek içerik planlarımızı sizlerle paylaşmaya başlamaktan heyecan duyuyoruz.


    Patch 1.1 için gelen içerikler özel olarak iki parça halinde tasarlandı. İlk ve en önemli kısım, oyuncu geri bildirimlerine odaklanmak ve buna göre hareket etmek için zaman ayırmaktır. Kendimizi türdeki en iyi ARPG'yi yapmaya adadık ve muhteşem topluluğumuzu dinlemek bunun büyük bir parçası. Ayrıca 1.0 Döngüsü boyunca yaşam kalitesi ve hata düzeltme yamalarını düzenli olarak yayınlamayı planlıyoruz.


    İkinci olarak, hepinizin bildiği gibi, 1.0'ı çıkardığımızdan beri oyun sonu içeriğini genişletmeye büyük önem vereceğiz. Gelecekteki yamalar için monoliti genişletme, harika yeni eşya seçenekleri getirme, daha fazla bölüm sonu canavarı içeriği, sınıf ve denge güncellemeleri, kampanya içeriği vb. ekleme planlarımız var. Özellikle 1.1 için bazı "zirve" içerikleri veya çok daha fazlasını getirmeye odaklanacağız. Size arzu etmeniz gereken zorluklar verecek zorlu dövüşler. Bu konuda daha fazlasını ve çok uzak olmayan bir gelecekte 1.1'de gelecek olan şeyleri daha fazla paylaşacağız.


    Ekibimizin geldiği yer burası olduğundan ve gelecekte görmek istediklerinizi duymak istediğimiz için EHG'nin topluluğu dinlemeye güçlü bir şekilde odaklandığını vurgulamakta fayda var. Forumlarımızda, Reddit'te ve sosyal kanallarımızda aktifiz, dolayısıyla bir şey görmek istiyorsanız lütfen seslendirin! Ne boşluğa bağırıyorsunuz, ne de bizim farkına varmamız için bir ordu toplamanıza gerek yok. Biz oradayız ve hepinizle konuşmaya hazırız.


    DUYARLILIK VE YORUMLAR


    Oyunun kendisi hakkında büyük övgüler almaya devam ederken, Steam incelemeleri ve duyarlılığı, lansman sırasında çevrimiçi hizmetlerin ilk çalkantısı nedeniyle ağır bir darbe aldı. Bu miktardaki yük için arka uç altyapımızda iyileştirmeler yaparak ve çevrimiçi oyun için harika bir deneyim sunarak bu güveni yeniden kazanmaya kararlıyız.


    Steam, sosyal medya ve forumumuz hakkındaki yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi okumaya zaman ayırıyoruz ve oyuncuların memnun olmadığını gördüğümüz alanları iyileştirmek için hızlı bir şekilde harekete geçiyoruz. Steam incelemelerimizin her zamankinden daha düşük olmasının Last Epoch'un geleceğini sabırsızlıkla bekleyen oyuncuları endişelendirdiğini biliyoruz, ancak ekibimizin her zaman keyif alabileceğiniz bir oyun yapmaya kararlı olduğundan emin olmak istiyoruz. Gelecek yıllardan güncellemeler bekliyoruz. Geçtiğimiz hafta bu tutkunun toplulukta bize yansıdığını gördük ve bu, bu hedefe yönelik kararlılığımızı daha da güçlendirdi.


    Last Epoch kalıcı olarak burada.


    GAMEPAD DESTEĞİ


    Birçoğunuzun 1.0 için getirdiğimiz çok sayıda gamepad güncellemesinden keyif aldığını görmekten heyecan duyuyoruz ve 1.1'den önce, belirli panellerde daha iyi gezinme dahil olmak üzere deneyimi daha da geliştirecek birçok güncellememiz var. Gelecekte LE'yi konsolda yayınlamayı hedefliyoruz, bu nedenle gamepad deneyiminin birinci sınıf olmasını sağlamak bizim için odak noktasıdır.


    Last Epoch'taki muhteşem desteğiniz ve heyecanınız için hepinize teşekkür ederim. Gelecek çok şey var ve bu oyunu tüm ARPG hayranları için geliştirmekten heyecan duyuyoruz. Kısa süre içinde hepinizi daha fazla haber, yama, bilgi ve planla bilgilendireceğiz.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    -Judd | Kurucu ve Oyun Direktörü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 28 Şubat 2024; 10:6:40 >




  • quote:

    Gelecekte LE'yi konsolda yayınlamayı hedefliyoruz


    Hadi inş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Hocam buildinizi bilmiyorum. Süreli hasar mi veriyor, direk hasar mi yüksek kritik hasar mı. Shadow dagger mi kullanıyorsunuz (kılıçlar takılı olmaz shadow dagger mesela)


    1. Shadow cascade hasar türü nedir hocam. Zehir? Bleed? Kritik? Cacade yi gölgelere mi tetikletiyorsunuz yoksa siz mi tekrarlıyorsunuz yoksa channaled (bunun Türkçesi nedir, channaled) mi? Ya da diğer etkilerini mi kullanıyorsunuz.


    2. Umbral blade, kullanım amacı nedir, destek mi olsun hasar mi versin zehirle mi vursun fiziksel mi buz ile mi ya da ateş olup patlasın mi , bicaklar mi şansın, yerde dönsün mü, defansif etkiler versin mi, düşmana debuff versin mi?


    Bunları uzatabilir, tüm skill bardaki yetenekler için tek tek sorabilirim. Ama anladığım kadarı ateş işleri destekleyen itemler koymuşsunuz cogu ise yaramaz (aslinda yarar cinder strike kullanıyorsaniz). Yapmayın. Tüm itemler unique olmaz demiyorum ola dabilir ama yapmayın.


    En iyisi siz bize kullandığınız yetenekleri, kullanım amacını, verdiği hasar türünü, verdiği hasar şeklini vs vs yazarsanız sevinirim. Birde shift olmayan build mi olur rogue da yav. (Yeni falkoner yeteneği hariç tabi)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 28 Şubat 2024; 13:22:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi o foto güncel değil şuan dagger kullanıyorum kemeri ve bi yüzüğü değiştirdim buildi yaparken şu videodan yardım aldım
    düzenleme shift kullanıyorum ve skillere dancin strikers ekledim mouse sağ click ile dancing strikes kullanıyorumhttps://www.youtube.com/watch?si=DDCnc0Abk2tSc4uc&v=U5hbiY8Ld9Y&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 28 Şubat 2024; 13:26:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Diablo 4 tamamen serinin fanlarını silkelemek için yapılmış bir yapımdır. Hiç bir zaman oyuncuları dinlemediler ve umurlarında olmadı. 10 milyon kopya sattılar her biri 70$ fiyat etiketi ile gerçekten güzel para oyun çıkalı 1 sene olmuş ara ara nerdeyse 5 6 kere indirime gittiler şimdide utanmadan oyunu gamepass e getirip milleti iyice zıvanadan çıkardılar.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.