Şimdi Ara

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
19
Favori
9.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı


(En Son Oy Tarihi: 10.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Yalnız oyunda bir lag var, inanılmaz.

  • İndirime girmedi.

  • lag olayını çözdüm gibi, haritaya girince biraz bekliyorum. mouseu skillerin üzerine getirince damage değerleri yazmıyor o şekilde oynarsam direk lag başlıyor ve sonuç ölüyorum. ama bekleyince damage değerleri geliyor ve oyun akıyor. yapacak bir şey yok. end game de her harita girişinde 10-15 sn bekleyip öyle hareket ediyorum.

    bu arada oyun çok iyi, zaten oynamışlığım vardı ama şu hali ile son derece oynanası.

  • Tam surumu mu beklesem? Ne zaman cikar tahminen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bence yıl sonunu bulur. Ben açıkçası zevkle oynuyorum, betada olduğundan dolayı bazı şeylere katlanıyorum ama yapacak bir şey yok. oyunun konu bölümü oldukça kısa ve end game kısmı ana kısmını oluşturuyor. bir de şu var, betadan çıktığında daha da artar mı fiyatı. eğer oynayacaksanız ve bu türe yatkınsanız şans verilmeli. eski fiyatı şöyleydi böyleydi diye düşünmemeli, orası geçti artık.


    ben bu tür oyunların hemen hemen hepsini aldım. grim dawn ile birlikte bu oyun favorilerimden.

  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    400 saat Grim Dawn, 900 saat Poe, 200 saat Titan Quest oynamışlığım var da işte hem erken erişimde olması hem de fiyatı bir düşündürüyor. Fiyatının artmayacağını bilsem tam sürümü beklerim. Belki çıkışında ufak bir indirim de olur. Belki tam tersi bindirim olur. 

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Dediğiniz oyunları ben de oynadım. Poe’de +2bin saatim mevcut hatta. Oyun tam olarak diablo ve poe karması. Çeşitlilik bol, craft çok zor değil. Ben zevk alarak oynuyorum. Bence çıkmasını hiç beklemeyin.

    Bu arada önceden fiyatı daha uygundu. 30-40 liraya almıştım. Daha yeni oynamaya başladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 27 Mart 2023; 12:41:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt

    Ya o zamanlar 40 50 lira da para gibi geliyordu galiba. Simdi olsa saniye dusunulmez zaten de para o kadar kisa surede o denli hizli deger kaybetti ki algilarimiz sasirdi. Ben su siralar Diablo 2 Resurrected oynayacagim ve bence Last Epoch da ben elimdeki bir iki oyunu eritene kadar tam surum olacak. Zaten sanirim 0.9 surumu artik sonuna getirmisler. Umarim fiyati 925 lira olmaz. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun garip bir şekilde diablo iii’den daha keyifli geldi. ama d2r ve d4’ün yanına bile yaklaşamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    dün denk geldim bi yayına. efektler, modelleri skiller falan çok iyi görünüyor ama biraz kolay geldi bana oyun. zorluk olayı nasıl ? PS5'e gelirse almayı düşünüyorum ya da PC'de gamepad destesği varsa o da olur

  • gamepad desteği hakkında bilgim yok maalesef. oyun çok zor değil. hjardcore u var gerçi. şöyle anlatayım,


    özellikle sıfırdan başlayanlar için, oyunn başları kolay geliyor sonraları zorlanıyor ve item ihtiyacı duyuyorsunuz. craft için shard ihtiyacı duyuyorsunuz, skiller de öyle hemen zınk diye açılıp fullenmiyor. zaman istiyor oyun, oynanmak istiyor biraz.


    güzel taraflarından bir tanesi de şu, mesela sarı itemler eğer düzgün statlı gelirse biraz da craft yardımıyla muhteşem itemlere dönüşebiliyor.


    end game kısmı oynatıyor. ada ada level yükseliyor 58,62,66, 75 ... gibi 58 i bitirdiğinizde 62 ya da 66 seçimi yapıp bu şekilde 100 e doğru yürüyorsunuz. Ama bazı itemler atıyourm 62 den düşüyor onu da açmak zorunda kalıyorsunuz.

  • ben xbox controller ile oynuyorum pc’de gayet rahat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lich's scorn denen catalisti düşüremedim, çıldıracam. kaç oldu.

  • Morrovyoutube
    Last Epoch - Türkçe - Yeni Büyük Arpg - Erken Erişim - 01 0:00 Giriş - Level 1 4:49 Level 2 8:57 Level 3 11:47 Level 4 16:31 Level 5 18:42 Craft 25:52 Level 6 30:22 Level 7 33:41 Level 8 39:40 Level 9 46:04 Level 10 52:09 Level 11 57:09 Level 12
    https://www.youtube.com/watch?v=0_SEWBv4gd8

    İyi yükseldim bu oyuna maaşta alacağım fiyatı da bir kez daha artmadan ama tam sürüm olmadan oynamam gibi. Bu yıl içinde çıkacak zaten tahminimde 0.9 sürümüne ulaşmış çünkü bir zahmet çıksın artık zaten bayağı hazır duruyor.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    1.0 beklemeye gerek yok bence. oyunda 9 act vardı yanılmıyorsam. hızlıca oynarsan bile 6-7 saatte bitebilir. end’i ise garip ama güzel geldi fakat biraz sığ gibi. ama dediğin doğru her ne kadar fiyatı artsa da hala bayağı uygun duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif oynayan bir grup varmı acaba ? veya oynayanlar varmı ? Alacağım muallakta kaldım :D

  • ''şu 2 statta bir item düşerse şu renk göster, bu 3 stat aynı itemde düşerse bu renk göster'' diye loot filter var ya, valla harika.

  • Oynayanların olduğu bir DC Adresi vs varmı acaba.

  • XANTOS-07 kullanıcısına yanıt

    bilmiyorum açıkçası. ben oynuyorum ilk çıktığı zamanlardan beri ara sıra. offline 2 tane karakter yapmıştım sonra biri uçtu. online olarak oynuyorum artık, 400 saate yaklaştım. topluluk falan zor bana göre. zaten kaç kişi oynuyor ki oyunu. aslında harika bir oyun.

  • Ya neden bir Poe gibi sevenleri olmasınki topluluk olması herzaman oyunu yükseltir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.