Şimdi Ara

LASTİK ÖNERİ GOLF 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GOLF 6 1.4 TSİ 122 HP Lastik önerisi olan arkadaşım varmıdır ??? Continental Premium Contact 5 ve Michelin Primacy 3 Bu lastikler nasıldır ??? Lastik boyutları 205/55 R16 91V
    Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmann28 -- 24 Ağustos 2014; 23:04:22 >



  • Yakın arkadaşımın TDI ında Michelin E.Saver vardı oldukça uzun ömürlüydüler 80.000km ye gelince yine aynısından aldı, Continental C5 de çok övülen bir lastik ancak sürüşten beklentiniz konfor ise Michelin, spor ise CPC5 (özellikle ıslak zeminde) sanırım biraz daha iyi.
  • GoodYear EfficientGrip Performance
  • 2005 golf 5 de michlein lastik,yarım kilit taşına çarparak paramparça oldu.(50-55 km/h) yanakları aşırı yumuşak ve az ömürlü. 2007 focus da ön lastiklerimi değiştirmem gerekince arkalara uyum olsun diye bi çift lassa impetus aldım. michleinin yumuşaklığının dez avantajını yaşayan biri olarak sert olan lassa yı denedim. arabada aşırı gürültü ve evden işe giderken çıktığım 30-35 derece eğimli rampada çıkarken kaymalar yaşadım. aslında günün en sevdiğim araba sürüşünü o rampada yaşıyordum. kayması ayrı bi hoş oluyodu. yaz tatiline çıkmadan 2 gün önce arabayı tamircime götürdüm ve lastiklerin fıdık attığını söledi.(fıdık: lastiğin göremediğimiz tarafını jant kısmının arka tarafında şişme yırtılma olması) acilen ön çift lastik şart deyince bende lassa dan kurtulayım diye lastikleri sanayiide tek tek sordum.

    sonunda tanesi 200 tl 4 adet good year efficientgrip aldım. lassa takılı iken sağa kayma ve 100-120 km de titreme vardı goodyear dan sonra rot ayarı bile yaptırmadan kayma ve titreme yok oldu. direksiyon o kadar rahatladı ki hayret dedim.

    2 gündür gerçekten iyi bi seçim yaptığıma çok sevindim. arabayı değiştirmeyi düşünürken lastikleri değiştirmek yeterli oldu.

    1. sessizlik
    2.yol tutuş
    3.konfor

    bunlar aracımda olsun istiyosan good year derim.

    diğerlerini kulllanmadım gerçekten belki daha iyidir ama good year dan gayet memnun kaldım.




  • Yorumlarınız için teşekkürler Goodyearı düşünebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.