Şimdi Ara

Latency çözümü. 100 den az MS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar guildimdeki bi türk arkadaşıma 300 den az ms görmedim demiştim birinde oda bana kendisi girip regedit de bazı ayarlar yaptığını ve 100 den az MS ile oynadığını söylemişti. Nasıl yapıldığnı sormayı unutmuştum daha sonra guild forumunda birisinin koyduğu bir programı gördüm. Sadece çift tıklıyorsunuz açılıyo o kendiliğinden bazı ayarlar yapıp kapanıyor ve 100 den fazla ms görmedim o günden beri ki bu son 1 aydır oluyor.

    Program burda.

    EDIThttp://rapid share.com/files/305400478/Leatrix_Latency_Fix_for_Windows__v1.11_.rar.html birleştirmeyi unutmayın = P

    Kesinlikle virüs değil. Gidin bildiğiniz en etkili programla tarayın edin ne yapıyorsanız yapın ama bu programı kullanın. Isterseniz yarın screenshot koyarım. Benim öle hack le virüsle fln işim olmaz korkmayın kullanın. Bu arada sadece tek seferlik açıyorsunuz o ayarı yapıyor ondan sonra bir daha programla işiniz olmuyor. 3 yıldan fazladır wow oynuyorum. 2 yıldır üstdüzey raid yapıyorum 600 ms ile hyjal oynardık zamanında wotlk de 300 olunca şükrettik kendimize daha iyi guildler bulduk dc ler kesilince. Bu program ise internetimi ms 100 e çıkınca ağlayan avrupalılarınki kadar iyi yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer of bodom -- 11 Kasım 2009; 11:57:05 >







  • Birkaç defa zaten verilmişti ama yinede saol ara ara görmeyenler için iyi oluyor programın hortlaması :)

    İşe yarıyor gerşektende hatta Login olurken çoğu zaman server'lar kalabalık olduğunda Succes de kalırken bile bunu kurduktan sonra takılmadan girebiliyorsunuz.
  • kesinlikle ama kesinlikle program KULLANMAYIN!
  • osiris biz yardım etmeye çalışıyoruz sen bilmeden ne diyorsun.

    Buna program bile denmez regedit e girip gerekli ayarları yapıyor ve 100 ün altında ms ile oynuyorsunuz. Verildiyse kusura bakmayın yardım etmeye çalıştık başka bi niyetim yok....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OSIRIS

    kesinlikle ama kesinlikle program KULLANMAYIN!



    az araştırın cahil cahil yorumlar yapmayın
  • ping veri paketlerinin server ve kullanıcı arasında degistirilirken gecen süreyle alakalı, nasıl regedit ayarı yaparak bu süre kısaltılır hic anlamadım? muhtemelen bu dosyanın yaptıgı is gercel pinginiz normal kalırken oyunda size düsük göstermek. yanılıyor da olabilirim ama cidden regeditten birsey degistirilerek kablo altyapısına, server ile olan uzaklıga, ISSnin kullandıgı router kalitesine baglı olan fiziksel bir hızı arttırmak mantıklı gelmiyor.
  • en basitinden bazı servisler için gerekli bandwithi azaltıp, WoW için daha fazla ayrılmasını sağlayabilir regeditle.
    quote:

    Orijinalden alıntı: OnurJAM

    ping veri paketlerinin server ve kullanıcı arasında degistirilirken gecen süreyle alakalı, nasıl regedit ayarı yaparak bu süre kısaltılır hic anlamadım? muhtemelen bu dosyanın yaptıgı is gercel pinginiz normal kalırken oyunda size düsük göstermek. yanılıyor da olabilirim ama cidden regeditten birsey degistirilerek kablo altyapısına, server ile olan uzaklıga, ISSnin kullandıgı router kalitesine baglı olan fiziksel bir hızı arttırmak mantıklı gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurJAM

    ping veri paketlerinin server ve kullanıcı arasında degistirilirken gecen süreyle alakalı, nasıl regedit ayarı yaparak bu süre kısaltılır hic anlamadım? muhtemelen bu dosyanın yaptıgı is gercel pinginiz normal kalırken oyunda size düsük göstermek. yanılıyor da olabilirim ama cidden regeditten birsey degistirilerek kablo altyapısına, server ile olan uzaklıga, ISSnin kullandıgı router kalitesine baglı olan fiziksel bir hızı arttırmak mantıklı gelmiyor.


    windowstaki bazı saçma sapan ayarlar yüzünden gelen pakete cevap verilmesi gecikebiliyor.. bu tip inca ayarlarla pingin çok ciddi oranda azaltılması gayet normal.. bende wowinterface.com'da gördüügüm bi latency programının kullanıyorum.. benzer şekilde windowsa ufak tefek ince ayarlar çekiyor.. kurmadan önce pingim 600 lerdeydi.. şimdi 90-150 arasında gidip geliyor..




  • Sadece görsel değil pingin düşmesi. Bunu yapmadan önce quarts 200-500 ms arası gecikme gösteriyordu bunu yaptıktan sonra 200-50 arası gösteriyor quartz. Hatta bu ayarı yaptım ve oyuna ilk grdiğimde ilk 3 denemede ata binemedim. alışkanlık olmuş daha cast bar dolmadan yürümeye başlıom ms bu kadar az olunca şaşırdım = P
  • Site açılmıyor. Mahkeme kararıyla yasaklanmış. İnternetin yüzde doksanını yasakladılar. TTnet en azından bir konuda iyi. Site bloklama.
  • Yanlışım varsa düzeltin ama biliz bunu kullananı yakalasa banlamıyomuydu.Çünkü bir iki arkadaşım bunun yüzünden banlanmıştı.
  • ben tam anlatamadım galiba. ortada kullandığınız bir program yok. rar dan 2 dosya çıkıyor birinin adı wow a göre regedit ayarı yap diğerinin adı ayarları eski haline getir. sadece bu kadar siz bi kere açacaksınız o ayarı yapacak sonra silin makineden gitsin..

    ulyses bu siteye girmek için dns numaranı değiştirmen lazım. google a yaz 'youtube dns ayarı' die hemen bulursun ne yapman gerektiğini.
  • windows'un internet hızı üzerindeki etkileri tartışılmaz. ayarları değiştirmenin nesi illegal?
    EDIT: teşekkürler arkadaşım. paylaşma düşüncen yeterli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 10 Kasım 2009; 20:13:28 >
  • Bu ayarları manual olarak yapmıştım zamanında önce tereddütlerim vardı download hızını etkliyor vs. diye duymuştum ama 70ms ile raid yaptığımı biliyorum gece 2'den sonra 2'den öncesi de en fazla 150 oluyordu, bende dl hızına bir etkisi de olmamıştı, ancak dediğim gibi ben manual olarak yapmıştım yutub'da video'su da var hatta işe yaradığını söyleyebilirim, kullanın kullandırtın.
  • programa bakamadım (site açılmıyor) ama eğer latencyfix diye bir program ise herkese tavsiye eder. burdan olmasada başka bir yerlerden arayın.. Latencyfix i kullanmadan önce raidlerde 250-300 ms ile oynarken şimdi 80-90ms ile oynuyorum... o quartz ile test eden arkadaşada bir daha test etmesini tavsiye ederim
  • Dosyayı rapide yükledim.

    http://rapid share.com/files/305400478/Leatrix_Latency_Fix_for_Windows__v1.11_.rar.html

    Bilgisayardan daha iyi anlayanlar bunu ellede yapabilirler. Google dan araştırarakda bulabilirsiniz. regedit faster game play / regedit ayar wow tarz aramalarla. önemli olan işinizin çözülmesi.

    quartz ın cast ederken gösterdiği ms o anki ms den genelde farklı olur. oyunun gösterdiği ms den 200 fasla 50 az arası değerler çıkıyor genelde o yüzden öyle yazdım. yoksa oyunda ms sabit yoğun günlerde 120 cıvarı saat ilerledikçe 80 gösterio.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killer of bodom


    ulyses bu siteye girmek için dns numaranı değiştirmen lazım. google a yaz 'youtube dns ayarı' die hemen bulursun ne yapman gerektiğini.


    Onu denedim de o dns ler pek sağlıklı çalışmıyor. Bağlantı yavaşlıyor, bazı siteler açılamıyor. Sağlam dns numaraları varsa pm den gönderebilirmisin?

    Edit: Treewalk'ın yeni sürümü çıkmış. Win7 de çalışıyor, yasak falan kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 11 Kasım 2009; 18:28:39 >
  • denedim ben de gerçekten pingim çok iyi derecede düştü. mesela paladinle attayken birinin arkasından koşarken judgement atamıyordum ama artık rahatlıkla judgement felan atıp halledebiliyorum.mesafa çok olduğunda repentance felanda atabiliyorum.önceden bunları yapamıyordum, yani sadece göstermelik değil latency düşüşü.
  • yüklemeyin diyenler neden diyorlar acaba?yan etkileri nedir?ona göre bakacam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __JV__

    yüklemeyin diyenler neden diyorlar acaba?yan etkileri nedir?ona göre bakacam.


    bir şey yüklemiyorsun senin elle yapman gereken ayarları otomatik olarak kendisi yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.