Şimdi Ara

Lazer vertigo stroke - nolan N62 grafic - IXS HX245 - AGV GP-1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ortalama 200 lira fiyat aralığında hangi kaskı tercih etmeliyim sizce bu kaskları kullanan arkadaslar varsa yardımcı olabilirmi? lazer hakkında cok ıyı bılgıler edınmedım genelde bugu problemı varmıs sanırım nolandan fazla sıkayetcı olan yok ıxs ve agv hakkında fazla bılgım yok bana nolan daha yakın gıbı duruyor nolan suan 189 lira ıxs 169 agv 155 liraya buldum lazer ise bir arkadasım satıyor hedıye olarak gelmıs ona 100 liraya alabılıcem sızce hangısını alırsam daha ıyı olur tesekkurler



  • Bunlar nasıl:D
    ama fiyatı bir çin motorsikleti kadar.
     Lazer vertigo stroke - nolan N62 grafic - IXS HX245 - AGV GP-1

     Lazer vertigo stroke - nolan N62 grafic - IXS HX245 - AGV GP-1

     Lazer vertigo stroke - nolan N62 grafic - IXS HX245 - AGV GP-1




  • ortalama 200 lira fiyat aralığı yazıyor iletide okumak zormu geliyo?yada post kasmak içinmi msj atma gereği duyuyorsunuz boş yere ben ne soruyorum siz ne söylüyorsunuz!!
  • http://www.feyizoglu.com/Lazer-Vertigo-Stroke_44607.html#0

    Lazerin bu kaskını artçı için aldım 2 hafta önce, sharptan 5 yıldız almış bi kask yani sağlamlık konusunda şüpheniz olmasın. Soğuk havalarda fazla buğu yapıyor fakat 35 liralık pin lock ile çözebilirsiniz. 80km üstünde ses yapmaya başlıyor. Motorunuzu bilmiyorum 125lik falansa zaten 100-120 gibi hızlara çok çıkmazsınız. N62 biraz daha sessiz Lazera göre. IXS kullanmadım hiç kullanan da yok çevremde o yüzden yorum yapamayacağım. Gp1 eskidi artık zaten desenleri falan da çok güzel değil. Karar sizin.




  • CBF 150 kullanırken Lazer vertigo dragon kullandım. 150 cc için gayet yeterli bir kask. ama mutlaka çene aparatı ve buğu vizörü kullanmalısın. Bu iki aksesuar sayesinde kask yemede yanında yat tadında oluyor.
    tek eksik yanının içinin çıkmaması. onu da buff veya balaklava kullanarak çözebilirsin.
    bu arada senin için ufak bir araştırma yaptım ve şu an anes motorda kampanyaya girdiğini öğrendim. bence kaçırılmayacak bir fırsat. bence bi arayıp kaskın üretim yılını sor 2009 ve üstüyse alabilirsin.
  • n62 ben kullandım.İnanır mısın bilmem ama,ne kadar olursa olsun,Nolan kalitesi biliyor musun.

    Sonrasında daha pahalı LS2 kasklar,scorpion falan da kullandım ama N62 gerçekten o kasklardan daha iyiydi.Sattığıma köpek gibi pişmanım.
  • http://www.mototr.com/new.aspx?_Args=ProductImage,1229,MotoTR,1216

    kask gayet uygun bence. hem zeus hem buğu önleyici cam hemde metalik parlak renk. bende 1 yıldır bu kaskı kullanıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.