Şimdi Ara

LCW Hakkında ne düşünüyorsunuz? [İÇERİ GİR] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Afedersinizde aşırı kötü eskiden giyinirdim 4-5 yıl önce niye ucuzdu kaliteliydi harbi Hakkını veriyordu sonra işte bi ara afalladı bu pahalı fiyat kötü ürün he yine pahalı değil ama ürünleri kötü o yüzden giymiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam indirim zamanı bakıcam oraya :) çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için de
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    hocam ayıp ediyosunuz, hm den 1senedir alışveriş yaparım ne zaman avmye yolum düşse fiyatlara bakarım. ben hiç ucuza pantolon gördüğümü hatırlamıyorum, 1 köşede satılmayan dandik pantolonları koyuyolar eğer siz ona indirim diyorsanız bilemiycem
  • Polo ve mark's and spenser üstüne tanımam lc önceden çok iyidi (2006 öncesi) ama şimdi çok kalitesiz ve herkes lc den alıyor bazen güzel sweatshirt bulursam alıyorum gene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden alırdım fakat artık almıyorum birşey mağazaya gidiyorsun sanki beleş dağıtıryorlar biraz fazla verir başka yerden alırım ayrıca ürünleri kalitesiz
  • eşim lcwaikiki çalışıyor, 2 yıl önce aldığı şeyleri bile değiştirmeye gelenler olduğunu söylüyor. tabi 2 yıl öncekileri değiştirmiyorlar fakat 3-5 aylık şeyleri değiştiriyor. Yazılanların yarısı bu durumdan şikayetçi, gidip değiştirebilirsiniz.
  • F/p ürünü istiyorsanız amazondan hanes markalı ürünleri alabilirsiniz. Ya da biraz daha para verip 240 liraya satılan lee marka pantolonları 30 dolar civarına alabilirsiniz. Lee marka 100 liralık tişörtler 13 dolar. Calvin klein kotlar 30 dolara alınabiliyor. Buradaki çöp markalara para vermeye gerek yok. Hem başkalarında görme ihtimaliniz çok düşük.

    Bi kaç link atayım

    Calvin Klein pantolon 35 dolar
    https://www.amazon.com/gp/product/B01AKBGSW2/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

    Lee tişört 13 dolar. Ayrıca 4 farklı kesimi mevcut.
    https://www.amazon.com/gp/product/B007BLNJG8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

    Lee jean pantolon. 33 dolar civarı
    https://www.amazon.com/gp/product/B00JF0JUBG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Calvin klein V yaka tişört.3 adet 25 dolar civarı
    https://www.amazon.com/Calvin-Klein-Cotton-Classic-Sleeve/dp/B01DKU2UJ0/ref=sr_1_2?s=apparel&ie=UTF8&qid=1469488310&sr=1-2&nodeID=1045716&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011




  • travers kullanıcısına yanıt
    hocam 1.si bunların kargo parası var. 2.si bedeni olmazsa değiştirme imkanım yok. 3.sü de fotoda başka burda başka çıkabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ithelien

    Ürün kalitesi olarak f/p açısından oldukça iyi. Şehirdışında okuyan öğrencilere birebir. Yalnız iki dezavantajı var. Birincisi ürünün rengi genelde çabuk soluyor. İkincisini de kendim üzerimden anlatayım. Geçen sene yaz sonunda bir ceket almıştım. Her çarşıya çıktığımda 3-5 kişinin üzerinde aynısından görüyordum. Sanki belediye dağıtmış gibi.

    Not: Cep yakıyor yazmana rağmen gelir şimdi polocu, mavici, levisci zengin bebeleri.

    ürünün rengi çabuk soluyor demişsin en pahalı marka kaliteli üründe alsan rengi solar 160 tlye lofttan aldığım gömlek rengi attı bir kere bile yıkamadım




  • Kargo parası gözünü korkutmasın. bi kaç parça birden alınca ucuza denk geliyor. İkinci olarak gidiyorsun bi boyner mağazasına lee marka yada diğer markaları deniyorsun bedenini denemiş oluyorsun.
    Son olarak satıcı amazonsa hiç kaygın olmasın fotoda başka elinde başka ürün olmaz. 17 dolara Calvinden pantolon almışlığım var. Birde amazonda gift card kampanyaları ve bir kereye mahsus olmak üzere 5 dolarlık refferal code ile indirim alıyorsun. Kötü tarafı amazon insana her gün bir şeyler aldıracak indirimler yapıyor :)

    Ama yok ben aynı paraya ne olduğu belirsiz şeyler giyerim dersen seçim senin.
  • Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    Loft yerine wrangler denemelisin o zaman Özellikle kotları aşırı sağlam ve renk attığına şahit olmadım yıllardır.
  • H&m e para yetiyosa ordan al yada git koton,colins en kötü defactodan falan al boynere en son limon company falan vardi fena degildi sanirim,bu fiyatlarda ürünler almadigim icin cok bilmiyorum ama lcw den evde giymek icin bikac bisey alayim dedim inanilmaz kalitesiz,tisortleri taş gibi oluyor naylon giyiyor gibi oluyor. Pijama altida keza öyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45B2DF028 -- 26 Temmuz 2016; 5:56:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colins lcw den daha kaliteli ve bence parasını hakkediyor. Lcw kollarının paçaları soba borusu gibi çok sert ve üstüme oturmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantolonda mavi giyilir.Orta ve alt bir aileyiz.Ama çok rahatlar.Şort bile bu kadar rahat olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünleri vasat. t-shirt almıştım 2. yıkamada hem renk gitti hemde delik deşik oldu. nedenini anlamadım. kumaş pantolonları çabuk kırışıyor. ama parasına göre kalitesi bu kadar.
  • 3 senedir Paul Mark ve Loft dan alışveriş yapıyorum çok sağlam ve güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bursalıtimsah


    quote:

    Orijinalden alıntı: marslan1999

    Tişörtlerde denk gelme olasılığı yüksek pantolonda beden bulamıyorum ama indirimden mavi ve J&J tişörtleri 15 20 civarına buluyorum en son Maviden aldığım kot 40 lira indirim denk gelirse alternatiflere bakılmalı.

    40 liraya nasıl hocam bizede anlatın ben Amerikayı 70e aldım seviniyorum

    Acayip şansa denk geldi İzmit Outlet Center panayırında 60 diye kasaya gittim 40 çıktı yoğunluk vs acayip bir ortamdı birkaç tane almadığıma pişmanım bütün yaz onu giydim baya aşındı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skins

    Giyim alışverişi yapıcam alacaklarım

    2-3 bej gri kumaş pantolon
    2-3 kot pantolon
    1 mont

    Şimdi lcw'deki pantolonlar gayet hoş pamuk oranı %100'e yakın tasarımları falan da hoş. Ancak tam burda "Ucuzdur vardır illeti" sözü aklıma geliyor. Daha önce lcw'den aldıklarım gayet iyi durumdalar aslında, sadece 1 siyah kot baya soldu ama giyiyorum hala.

    H&M ve pull and bear gibi markalar da var ama adamların indirim zamanı dışında ürünleri cep yakıyor ve o parayı hakettiğini ya da çok dayanıklı olduklarını düşünmüyorum.

    Sizce alışverişimi nereden yapmalıyım. Okuyanlara teşekkürler

    Orda çalışan biri olarak ürünler gayet kaliteli hatta şahitoldugum birşey var tomy ile aynı üretim tesisleri sadece marka algısı ve en iyiside urun mu soldu gel değiş bunu sunuyorlar yıllarca giyip giyip değişenler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • H&M, CA, Koton, Colins varken çöp. En olmadı defacto var..
  • Lcw de bi ürün alınca 2 yılnda geçse fiş ile giderseniz değişim yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.