Şimdi Ara

LCW Hakkında ne düşünüyorsunuz? [İÇERİ GİR] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salvatore.

    Polo ve mark's and spenser üstüne tanımam lc önceden çok iyidi (2006 öncesi) ama şimdi çok kalitesiz ve herkes lc den alıyor bazen güzel sweatshirt bulursam alıyorum gene

    polo garage mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camouflage``

    quote:

    Orijinalden alıntı: ithelien

    Ürün kalitesi olarak f/p açısından oldukça iyi. Şehirdışında okuyan öğrencilere birebir. Yalnız iki dezavantajı var. Birincisi ürünün rengi genelde çabuk soluyor. İkincisini de kendim üzerimden anlatayım. Geçen sene yaz sonunda bir ceket almıştım. Her çarşıya çıktığımda 3-5 kişinin üzerinde aynısından görüyordum. Sanki belediye dağıtmış gibi.

    Not: Cep yakıyor yazmana rağmen gelir şimdi polocu, mavici, levisci zengin bebeleri.

    ürünün rengi çabuk soluyor demişsin en pahalı marka kaliteli üründe alsan rengi solar 160 tlye lofttan aldığım gömlek rengi attı bir kere bile yıkamadım

    loftu colins satın aldı hocam o parayı haketmiyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skins

    hocam ayıp ediyosunuz, hm den 1senedir alışveriş yaparım ne zaman avmye yolum düşse fiyatlara bakarım. ben hiç ucuza pantolon gördüğümü hatırlamıyorum, 1 köşede satılmayan dandik pantolonları koyuyolar eğer siz ona indirim diyorsanız bilemiycem

    Siyah skinny kotu armadadan 50 liraya aldım. Hoş ayrıca yüzde 98 pamuklu ürün. Renk ve beden seçenekleri de boldu hocam. Oda arkadaşım da beğenip gidip kendine aldı 1 ton açığından. Demem o ki bize demek ki hep ucuz denk geliyor. Şunu da söyleyeyim gittiğimize yaza yaklaşıyorduk, beğendiğim tişöertler 40 civarı baktığım şortun 1 tanesi 50 bir tanesi 70 liraydı
  • armani ve tommy
  • bence gayet güzel ürünleri var rengi soluyor diyenler falan yıkamayı bilmiyorlar koyu renkler için ayrı deterjan kullanın ters çevirip yıkayın ve gölgede kurutun rengi falan solmaz senelerce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salvatore.

    Polo ve mark's and spenser üstüne tanımam lc önceden çok iyidi (2006 öncesi) ama şimdi çok kalitesiz ve herkes lc den alıyor bazen güzel sweatshirt bulursam alıyorum gene

    Maskotu maymunken cok fazla cep yakardi ama en iyi cocuk giyim markasiysi yasim 18 hala ceketleri felan saglam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bi kaban almıştık 1.sınıftayken 2001 yılı olması lazım hala taş gibi durur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skins

    belki senden daha zenginimdir ama giyime harcayacağım bütçe seninkinden düşüktür? boş konuşuyosun

    aslın sen boş konuşuyorsun
  • Benin sıralamam budur.

    koton>defacto>lcw

    iyiden kötüye.
  • İki kot aldım bir ay önce ince ve flex dar inanılmaz rahat. Chino giderdim hep. Bu Chino dan 5 kat rahat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yec44 kullanıcısına yanıt
    Lcw den mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce LCW den pantolon almıştım. 2 kere değiştirmek zorunda kaldım. hemen rengi atıyor.

    Defacto nun pantolonları da güzeldi. Geçen yıl kotondan 24tl ye almıştım. Fiyatına göre iyi 2yıldır giyerim rengi fln yerinde. Bence koton u denemelisin.

    Pantolon alacaksan LCW den alma bence.
  • Lacoste gibi belli başlı markaların dışına çıkmıyorum. Mavi cidden güzel birkaç senedir oradan çok fazla ürün aldım özellikle kotları güzel.

    Kusura bakmayın ama LCW cidden tam amele işi. Mağazaya giren tiplerden az çok belli oluyor kimlere hitap ettikleri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lcw  LCW Hakkında ne düşünüyorsunuz? [İÇERİ GİR]bu logoyu taşıdığı zamanlar güzeldi yetişkin için yoktu o zamanlar ama çocuklar için güzel markaydı ve güzel ürünleri vardı. Şimdi ise çöp dolu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 26 Temmuz 2016; 18:56:44 >
  • lcw neden satılıyor anlamış değilim, ucuz eyvallah da aldığın bir şeyi bir sezon giyemiyorsun ya rengi bozarıyor ya da makinede solma yapıyor vs. Evet herekesin bütçesi uygun değil, herkes polo mavi de giyemiyor ancak param yoksa koton'dan h&m'den alırım yine de lcw'den mal almam, en son geçen kış kadıköy rıhtımda kuş pisledi üstüme, eve dönme lüksüm yoktu acil de işim vardı ucuza alıp üstümü bi şeyle değiştirme ihtiyacı duydum ve gidip ince bir mont aldım lcw'den 70 liraya mıydı neydi kış günü lacivert mont 2 ayda güneşten bozardı. De facto bile daha iyi mal yapıyor, ucuz ve kaliteli diyen şöyle gitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 26 Temmuz 2016; 21:41:19 >
  • Abi LCW ucuz ama hakikaten fazla dandik nir ara 3 t shirt aldım 3 ünde de dikişler yamuk.Benim tercihim de facto hem daha kaliteli hemde internet sitesi mağazalarına göre çok daha ucuz özellikle 6-7 lira ya çok güzel t-shirtler alabilirsiniz
  • ucuz ve çeşit bol.

    şuan giydiğim evde giymelik şort lc. baya iyi.

    defacto da iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lc waikiki ile hm gibi markalar arasında tasarım dışında kalite farkı pek olmaz. Hepsi hazır giyimci. HM, PullBear gibi markalar biraz daha farklı tasarım ürünleri ve kalıpları ile olması gerektiğinden çok daha pahalıya satarlar. Lc waikiki fiyatı bir kıyafetin olması gereken fiyatıdır. Normal dayanıklılıkta bir kıyafetin yalnız. Ancak ben Lcwnin üst beden yani gömlek tişört ürünlerini beğensemde pantalon için henüz bazı şüphelerim var. Ama bu sene sanki epey gelişme kaydetmişler gibi geldi kot ve kadife pantolonlarında özellikle. LCW tasarımcıları ile görüştüğümde bu durumu üstüne basa basa anlattım. Sanki biraz düzelme olacak gibi.

    Şunu belki farketmişsinizdir bu seneki LCW fiyatları ile geçen senekiler arasında fark var. Bu sene daha iyi tasarımlar ve daha kaliteli ürünler var buda fiyata yansımış bu bariz. Ürün seçerken ürünü elleyin kumaşı hissedin kailteli ürün kendini hissettirir. Bunlara göre seçim yaparsanız çoğu üründen memnun kalırsınız.

    Ayrıca eğer millet ne der, LCw pazar malı düşüncesi ile uzak duruyorsanız bir an önce bu düşüncenizden vageçin. Çünkü bu sefer öbür firmaların kazığına oturuyorsunuz.

    Koton LCW defacto bunlar kaliteleri birbirine yakın bizim yani türk firmaları lütfen elin ispanyoluna(Pull and Bear, Zara, Stradivarius, Bershka, Oysho ki bunların hepsi Zaranın markasıdır.) yada isveçlisine(HM) para kazandırmayın yerli olanı seçin. Size her türlü dönecektir. Lcw defacto gibi markalar ülkemizde fakir çocuklara dünya kadar kıyafet yardımı yaparken Zara o akşam kazandığı parayı ispanyaya transfer etmekle meşgul olur.



    Son olarak bej pantolon dediğin sanırım keten veya kumaş pantolon chino dediklerinden. LCWde bu pantolar uzun süre giymeye göre değil ucuz olsun diye yapılıyor yani şekli çabuk bozulabiliyor. Tabi ürüne bakarsın kumaş güven verirse alırsın ama mağazada asıl ürün böyle daha üst modeller daha farklı cinslerdir. Kaliteli bir kumaş pantolon için farklı mağaza derim. Kot pantolon için sıkıntı yok.

    Üstelik lcwde aldığı ürünü 2 yıl sonra değiştiren tanıdıklarım var. Bu mükemmel bişey bugün loftta tasarım hatasından dolayı pantolonun ağı delinse değiştirmiyorlar.



    Not: Bakıyorum millet yazmış lacoste giyiyorum polo giyiyorum mavi giyiyorum lcw çöp diye. Bunlar öncelikle tamamen sizin kafanıza yerleştirilen algıdan dolayı bu bir. O Polo bir türk markası haberiniz olsun. Maviden aldığınız bir pantolon parasına lcwden iki hatta belki üç pantolon alabilirsiniz. Aralarında kalite farkı yokmu elbette var üst klasman mağazalarda kalıplar daha iyi ürün kalitesi biraz daha iyi doğru ama aradaki fiyat farkına değecek değerler ortaya çıkmıyor. Ayrıca lcwnin hitap ettiği kitle ile Mavinin hitap ettiği kitle aynı değil. Bu şuna benziyor passat alacak imkanınız var ve egea alabilecek adama o arabaya bineceğine passat al demek gibi. Siz o parayı passat almak için kazanıyorsunuz eğer passat almazsanız kazandığınız paranın anlamı yok.

    BU yazdıklarım mavi, jack and jones, lee gibi iyi yerlerden giyinmeye parası yetecek ama çorabımdan tut şapkama kadar çoğu ürünüm lcw olan biri olarak yazıyorum hatta parfümüm bile. Saydığım markalardan ürünüm varmı var kalite farkı her zaman belli mi bu tartışılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 27 Temmuz 2016; 2:30:44 >




  • Ayrıca bir arkadaş renkleri soluyor diyenler yıkamayı bilmiyor demiş sonuna kadar katılıyorum daha lcwden alıp rengi solan ürünüm olmadı milletimiz çamaşır makinesi bulaşık makinesi kullanmayı bilmiyor. Bulaşık yıkarken tabaklar çanaklar kırılıyor , çamaşır yıkarken kıyafetler rezil oluyor. Bu ürünlerin üzerinde nasıl yıkanacağı yazıyor öyle yıkarsanız bişey olmaz.
  • Maviden 150 liraya pantolon alıyorum 2 3 ay sonra alt bacak arası kısmı yırtılıyor başına gelen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.