Şimdi Ara

led tv ye kablosuz görüntü aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar merak ettiğim bir konu var masaüstü bilgisayarı led tv ye kablosuz görüntü aktarabilrimiyiz ayriyetten donanım veya prog mı yüklememiz lazım bilgisi olan varsa yazabilirmi



  • bulursan banada söyle kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drax_power

    slm arkadaşlar merak ettiğim bir konu var masaüstü bilgisayarı led tv ye kablosuz görüntü aktarabilrimiyiz ayriyetten donanım veya prog mı yüklememiz lazım bilgisi olan varsa yazabilirmi

    evet kardeşim üretici markasının sitesine girerek modelinize uygun DLNA veya SmartShare programlarıyla bu işi yapabilirsiniz, ama olayın ne boyutta olacağı değişir mesela resimleri açmak videoları açmak gibi masaüstünü direkt göstermek olmayabilir.
  • Led TV marka ve modeli nedir. Duruma göre yukarıda mesaj yazan iki arkadaş dan biri yanılıyor olacak. Her Led TV de kablosuz bağlantı desteği bulunmamakta. Eğer çok yeni çıkmış bir model o zaman kesin kablosuz bağlanma özelliği vardır ama çok yeni değil ise o destek olmayabilir. Öncelikle o var mı ona bakman lazım. Tabi bir de söyle bir durum var kimi markanın kablosuz bağlantı desteği olmasına karşın illa o desteği kullanabilmen için bağlayacağın cihazın da aynı firmaya ait bir ürün olması gerekebilmekte.

    Başka yöntemlerle yani yazılımlarla o olayıda aşmak mümkün fakat tam kapasite ile kullanım sağlanamıyor. Örneğin Samsung DLNA destekli cihaz üretmekte ve DLNA destekli başka cihazla kullanmak istediğin de eğer kullanmak istediğin cihaz Samsung marka değilse biraz sıkıntı yaşanmakta. Ama özel yazılımlar bu sıkıntı giderilmekte.

    Ben de Galaxy S 2 telefon var DNA üzerinden başka bir DNA destekli cihaza bağlamak istemiştim telefon lütfen Samsung marka bir ürünle dene diye uyarı verip bağlanmamıştı. Bu durumlarda başka yazılımlarla sorun çözülüyor ama dört dörtlük bir kullanım olmuyor.

    Ama belki bu durum artık değişmişte olabilir ve sorunsuzca farklı model dihazlar birbirleri ile DNA bağlantı kurabiliyordur.




  • LG 42LA660S tv nin markası smart özelliği var
  • En sağlamı dvi yada hdmi kabloyla bağlamak bence diğer türlü kablosuz masa üstü pc yi tanıtmak için bluethot yada kablosuz wifi gibi bir cihazla bağlanabilirsin tabi buda program yüklemelerle eşleştirmelerle olur tv ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin önerebileceğin cihaz var mı wifi veya bluetuth gibi
  • Selam dostum,

    şu linki bir incele istersen.. daha önce de benzer konu tartışılmış. http://forum.donanimhaber.com/m_83244252/tm.htm
  • Selam dostum,

    şu linki bir incele istersen.. daha önce de benzer konu tartışılmış. http://forum.donanimhaber.com/m_83244252/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.