Şimdi Ara

Legend Oyuncularımızdan Faydalanmak Adına; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben lowum legend olanlara saygim sonsuz dur rank 5 ten sonra bence oyun satrancdan daha fazla beyin istiyo tek farki rng ben ilk oyuna basladigim ay ranked girmedim sonraki ay 20 bitirdim sonra 18 bitti sonra 15 oldum sonra 12 oldum en son adventure daki cop legleri craftlayarak uyduruk bi cw yaptim 10 oldum simdi yeni sezona basladim gunde yaklasik 20 mac oynaya biliyorum 12 si falan win zaten
    Az taktik yollayin ustume 5 olayim cw ile olunmuyo mac 20 dk suruyo freeze mage desen oda ayni suan en iyisi tempo mage iki ileri bi geri derken 16 olduk bu ay hadi hayirlusi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthSethius kullanıcısına yanıt
    ben daha legend olamadım çok da zamanım yok oynamaya rank 5'te bırakıyorum. secret paladin ve face hunterla hızlıca çıkılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend olmak istiyorum ama günlük 5 win yaptıktan sonra sıkılıyorum, sıkılmasamda başka oyunlara geçmem gerekiyor, bundan sonra uzun bir süre oyun almayıp hs' ye yoğunlaşmak en doğrusu olacak, hemde ekonomik, malum oyunlara verilen para ciddi boyutlarda.



    Belki twitch platformu daha yararlı olabilir, oyunculara doğrudan katkı olur, yabancı yayıncıları izleyeceğimize kendi adamımızı izleriz. Mevcut yerli yayıncılar, eğitici olmaktan çok uzak, ayrıca ben legend oldum, saygı gösterin bana, ben biliyorum tarzında (forumda mevcut) birisini olmamasıda önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 30 Mayıs 2016; 23:13:59 >
  • Olumlu/Olumsuz görüş bildiren, evvela gerek arz gerek talep olarak destek olan arkadaşlara teşekkür ederim. Arz konusunda nispeten görüş ayrılıkları, nicelik eksikliği olsa da bu tarz bir uygulamayla muhatap bulmak isteyen işin "talep" kısmı, uygulamayı hayata geçirmek için yeterli. Bölümde tanınan oyunculardan bilgi almak adına kendileriyle iletişime geçmeye çalışan arkadaşların sayısı azımsanamayacak kadar fazla.

    Sistemi nasıl şekillendireceğimiz hususunda aşağı yukarı fikirlerim netleşti. Her şeyden evvel Twitch yayınları ve nette mevcut genel geçer bilgilerden oyunu öğrenmeye "ek olarak" oyunu bilen "birinci ağızdan bir muhatap" açığını kapatmak adına bu tarz bir girişim gereği duydum. Bu bağlamda yapılacak işle Amerika'yı yeniden keşfetmeyeceğiz, hali hazırda nette çoğu kaynakta mevcut bilgileri kuru kuru buraya taşımayacağız.

    Yazdığım üzere maksat, ara ara temel basit soruları da cevaplandırmakla birlikte destelerin ve stillerin detayları hakkında sorulacak detay sorulara "Desteyle başarı elde etmiş, desteye vakıf" oyuncular tarafından cevap vermek olacak. Mevcut SSS konusunu, sınıflar ve destelerle detaylandırmak gibi. Desteler, destelerin oynanış videoları, ufak açıklamalar ile de birlikte ortalama oyuncular için "Desteyi yaptım ama nasıl oynayacağız" sorusuna cevap vermeye çalışacağız.

    Oyuncuların %75'inin Rank 25-15 arasında seyrettiğini göz önüne aldığımızda, "Bu da soru mu" "Bu da açıklama mı" olarak değerlendirilebilecek çoğu meselenin çoğu oyuncu tarafından bilinmediğini göz önüne alıp, gereksiz yıkıcı eleştiri yapmak suretiyle bir şeyler öğretmeye çalışan insanların heveslerini kırarak, bir şeyler öğrenmeye çalışan insanlara engel olmanın kimseye bir faydası da yok. Bu bağlamda lütfen yorum ve değerlendirmelerimizde yapıcı olmaya gayret edelim.

    Bu bağlamda faydalı olacağını düşündüğünüz bir şablon (Oynanış videoları, taktikler, açıklamalar, alternatifler hatta Twitch yayınları...vs) doğrultusunda yelpazeyi ve içeriği dilediğiniz kadar genişleterek/detaylandırarak hazırlanmış, açılacak konular doğrultusunda uygulamayı ufak ufak hayata geçirelim diyorum. Konu sahibi arkadaşlar konularını hazırladıktan sonra bu konu altından beni haberdar ederlerse, konularını [SSS] yapayım ve tüm bu konuları tek bir ana başlık altında da toplayıp üst konu yapalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Bu sezon oynayamamıştım hiç. Şu son 3 akşamda rank 5 e geldim. Amacım aslında 5 e gelip bırakmaktı. Ama tahminimden hızlı olunca, acaba leg için gerisinide denesem mi diye düşünmüyor değilim.

    5 ten sonra strike olmaması yani çok maç atmak gerekmesi ve bazı yerlerde okuduğum kadarı ile 5 ten sonra metanın daha yavaş oyunlara döndüğü biraz kafamı kurcalıyor.

    Belki tecrübeli arkadaşların bir yorumu olur...
  • konu olarak değilde mesela müsait bir günde 5 maçlık periyotlarla oyun içinden yardım alınması daha yararlı bence.böyle yapılırsa yardım edilen kişi sayısı daha az olacak ama daha çabuk tecrübe kazanılır.
    Bir konu açabilirsin yardım etmek isteyen oyuncuların listesinin olduğu sonra her hafta yardım almak isteyenler değişir.Örneğin rank 15-20 arasında 3 oyuncu 3 koç şeklinde bir uygulama yapılabilir.forumdaki yoğunluğa göre bu sınırları değiştirebilirsiniz yada her 5 rank için 2 koç atanıp uygun zamanlarda yardım alınabilir.
  • Druidde C'Thun için güzel deste yapanlar var mı? Varsa atabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyneth -- 27 Nisan 2016; 19:37:11 >
  • Ben nedense oyundan legend olduktan sonra sıkılmaya başladım, nedeni ise oyunları bi amaca yönelik oynama hissim. Eğlence, o oyundaki amacıma ulaşana kadar arka planda kalıyor. Tabi bu demek olmuyor ki amacıma ulaşmaya çalışırken eğlenmiyorum. Oyuna tekrar döndüğümde ve de eğer tekrar legend olabilirsem yardımcı olmaya çalışırım. Şimdi yeni expansion'da şöyle bi göz atıyorum. Sararsa tekrardan başlayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shyneth

    Druidde C'Thun için güzel deste yapanlar var mı? Varsa atabilir mi?

    http://www.hearthpwn.com/decks/502054-trumps-theorycraft-cthun-druid?page=11

    bu çok iyi olmuş
  • Up, oyunu bir süre bırakmıştım. Yeniden başladım. Bu konuyu da destekliyorum.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Konunun adı '' Legend Taktikleri '' olsa daha iyi olmaz mı? İlk yorumda legend olunmuş destelerin resimleri olsa çok daha güzel olabilir(ucuzundan pahalısına). Nasıl olunduğu kısa ve öz bir şekilde anlatılsa, hatta desteler yarışsa mesela burda verilen bir desteyle legend olanlar o deste ile oldum dese ve deste yıldız kazansa hem küçük bir etkinlik olur.Hs sitelerinde dolu legend olmuş desteler var fakat burda neden olmasın kendine özgü farklı desteler.

    Birde sadece legend değilde rank 5'e rahatça çıkaracak işte biraz uğraşılsa legend olma ihtimali olan destelerde konulsa, konu daha hareketli olur gibi.




  • EXios kullanıcısına yanıt
    Merhaba EXios,

    Evvela öneriniz ve alakanız için teşekkür ederim. Aslında benim kafamda olan sistemin doğaçlama olarak geleceği nokta da bölüm geneli bazında aşağı yukarı bunlardı lakin maalesef talep noktasında nispeten yeterlilik olsa da olayın kilit kısmı olan arz seviyesinde maalesef istenilen sonucu alamadık.

    Bu tarz değişimler yine maalesef proje bazında işlemiyor. Bölüm kullanıcı niceliği en temel husus. Ek olarak hali hazırda bizim burada yapmak istediklerimizin zaten yapıldığı global sitelerin varlığı ve oyunun doğası gereği kısıtlı olan içerik sebebiyle de rağbet görmedi bu düşünce.

    Sonuç olarak ilk mesajda değindiğim tüm yapılanma yine doğaçlama olarak şimdilik askıda kaldı. Zamanla bölüm daha da büyür, (HS yapısı itibariyle zor ama) bir şeyler kendiliğinden oluşmaya başlarsa eğer yine destek veririz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.