Şimdi Ara

Lejyon arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Zubaba serverında 4 arkadaş olarak oynuyoruz ve kendimize uygun bir lejyon arıyoruz. Aklı selim insanların bir arada olduğu, küfür vb. şeylerin dönmediği, birlik beraberliğin anlamını bilen ve biz yeni oyunculara yol yordam gösterebilecek bir lejyon arıyoruz. Grubumuzun yaş ortalaması 25 ve daha önce hepimizin bir çok oyun tecrübesi oldu. Asmo tarafındayız, bir templar, bir asas, bir sorc. ve bir ranger (tercihe göre cleric olabilir). Kendi halimize elimizden geldiğince öğrenmeye çalışıyoruz fakat elbet Aion gibi büyük bir oyunda tek başımıza çözemeyeceğimiz bir çok şey vardır, bunlar için güzel bir ortama ihtiyacımız var. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orientus -- 26 Şubat 2014; 11:48:37 >



  • Server seçiminden ötürü üzüldüm sizin adınıza o kadar hilecinin içinde bileğinin hakkıyla oynamaya çalışmak zor zanaat.
    Perento-Asmo tarafına beklerim.
  • Serverlar hakkında en ufak bir fikrim yoktu başlarken sadece Türklerle bir aradayken daha rahat öğrenirim diye düşündüm fakat yanıldım, %95'i bencil insanlarla dolu bir server ne lejyon konusunda ne bilgilendirme ne de başka türlü yardım konusunda hiç bir şey göremedim. Oyundan soğudum diyebilirim, 62 levelim kuzeyde kasmaya çalışıyorum fakat ne bir grup ne bir hareket bir şey yok elyoslar partiler kurup 5-4 yıldız subaylar gelip beni kesiyor ne zevk alıyorlar bilmiyorum görev yapmaya çalışdığımız belli üzerimdeki itemlerden halim belli kesecekse dengim biri kessin eyvallah diyeyim, bizim taraftan parti arıyorum bulamıyorum gözümün önünde aynı anda 60 olduğum adam arkadaşlarıyla kasarak ertesi gün 65 olmuş ben 61 zor oldum. Türk insanının zihniyetini anlayamıyorum bazen.
  • Türkler bireysel oyuncudur 1v1 oyuncusudur zaten
    ne grup pvp nede grup pve bekleme sakın
    zaten zubabadaki adamlar ellerini sadece oyuna girerken ID pass yazmak için kullanıyorlar sonra karakter kendi kendine oynuyor
  • Dediğiniz kadar kötüyse durum burada oynanmaz :)
  • Perento asmo tarafi da cok temiz degil malesef.
  • Artık çok geç başladık, sağolsunlar ortamım da gayet güzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.