Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.466
Cevap
82
Favori
608.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Telefon iyi güzel de üretici android 7 de bırakmış güncelleme hak getire keşke 8-9 güncellemesi olsaymis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonda radyoyu açtığım zaman ekran karardığı zaman kapanıyor. Kapanmasın diye yaptıklarım şunlar; pil optimizasyonunu kapattım, arka plan yönetiminden çalışmasına izin verdim, sınırsız veri kullanımı izni verdim, telefonda sd maid temizlik programı vardı acaba ondan mı diye sd maid i kaldırdım sonuç değişmedi, Google dahil tüm uygulamalar güncel, Söz konusu radyo uygulamasını da kaldırıp başka bir radyo uygulaması yükledim yine kapattı, depolama gibi izinleri de verdim, radyonun arka plandaki verilerini silip telefonu tekrar kapatıp açtım ve bunu defalarca yaptım. bunlardan başka bir yolu var mı ekran kararınca radyonun kapanmaması için. Telefondan çok memnunum tek sıkıntım bu ve radyoyu sık dinliyorum.

  • _NeFi_ kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamadan bahsediyorsunuz? Paylaşırsanız deneyerek bilgi vereyim.

    Lenovo'nun dahili FM radyosu ile bir sorun yaşamıyorum. Kablolu kulaklığı takıp sorunsuzca kullanabiliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)
    Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)play.google.com
    Radyo Dinle -Türkiye Radyoları - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dubaidroid.radio&hl=tr&gl=US

    ben bunu kullanıyorum. Fakat bunu kaldırdım bunun gibi netten radyo yayını yapan başka bir radyo uygulaması indirdim. Yine aynısı oldu. Ekran kilidi geldiği an radyo kapandı.

  • _NeFi_ kullanıcısına yanıt
    Denedim dediğiniz gibi oluyor. Bu tip reklamlı uygulamaları denedim hepsi aynı.

    Open Radio tavsiyemdir. Hem ücretsiz hem reklamsız hem de listede olmayan radyo varsa yayın adresini ekleyerek dinleyebiliyorsunuz. Ayarlardan varsayılan ülkeyi ayarlayıp deneyebilirsiniz.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yuriy.openradio

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim ilgiliniz için. demekki sorun bende değilmiş. Deneyeceğim gönderdiğiniz uygulamayı.Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) 

  • Elinde çıkma ekran olan varsa PM atabilir mi? Ya da ikinci el çalışır-calismaz(ekran sağlam olmalı) telefonlarınıza talibim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temperli cam alıp kullanıp memnun olduğunuz ürün önerir misiniz

    Alışveriş sitelerinde genel yorumlarda hep kenar boşluklarının aşırı derecede fazla olduğu yazılmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars B kullanıcısına yanıt

    Aynen bizimkisindede kenarlarda 1-2mm çıkıntılı temperli cam yapıştırıcı fazlada sorun etmiyor memnunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünüyorum bütçem buna yetiyor, almalı mıyım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolsuz Kaleci K kullanıcısına yanıt
    Al hocam pişman etmez inşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars B kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam alacağım inşallah.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim ekran kırıldı kullanmiyorum ama yedekte tutuyorum. Batarya ve hız olarak ideal hala.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2017de almıştım 6.senesinde halen kullanıyorum. Çift hat ve sd kart bir arada kullanılmıyor o biraz üzücü ama onun dışında halen iyi tabi yazılımın eskiliğinin getirdiği problemler var. Belki rom atabilirim temiz bir rom bulursam. Sd kart tepsisini bir yuva büyük yapsalarmış 10 numara olacakmış. Geçen sene orijinal batarya ile değişimde yaptırdım pil performansıda eskisi gibi. Tek sıkıntı youtube revanced gibi programlar sürüm yetersizliğinden kurulamıyor. Uygulama hataları ve çökmeleri arttı o da olacak illaki. Onun harici sd karta uygulama taşıma için biçimlendirme muhabbeti can sıkıcı birazda. Şimdiki orta segment cihazlara bakıyorum lenovo p2 doluluğu hiç birinde yok. Ekran amoledse nfc olmuyor nfc varsa radyo olmuyor kasa plastik oluyor pil ufak oluyor işlemci mediatek ya da eski snapdragonlardan oluyor vs vs. Şu cihazın p3 p4 diye serisi devam etse bugün bambaşka yerlerde olurdu lenovo kendi ayağına sıktı.

  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt
    Bataryayı nerden aldınız hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars B kullanıcısına yanıt

    dolap uygulamasından almıştım birinden önceki yorumlarımda vardır. Burada paylaşmıştım. Orijinal batarya idi. Adamın bataryası gelene kadar ekranı kırılmış bataryayı takamadan telefonu değiştirmişti uygun bir fiyata almıştım. Bu telefonun tek dezavantajı ekranı çok pahalı o da gerekli zaten süper amoled ekranlar hep pahalı maalesef ama ekran kalitesi halen güzel bence.

  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt
    İyi denk getirmissiniz bir de bu telefon da ekranı sok ekran altında bir ayırıcı katman koymuşlar onun altında anakart ve batarya var değiştirmesi mesele

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars B kullanıcısına yanıt

    montajı telefoncuya yaptırdım 30 lira mı neydi o da. Adam yarım saate teslim etmişti. Artı içindeki tozu topağıda temizlemişti.

  • Ana kartı yanmış P2 telefonumu, bir hafta önce aldığım silikon kılıfı ve hiç kullanılmamış micro Usb kablosunu satıyorum.

    Ekran koruyucu ile kullanıldı, çizik kırık yok, sadece diğer aynı model P2 telefonlarda da olduğu gibi bildirim ve sistem çubuğunda ekran yanığı var. bataryası bir günü götürüyordu, parmak izi okuyucusu çalışıyordu. Şarj soketi tamir gördü.

    İlgilenenlere İstanbul'da elden teslim edebilirim. Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrhas -- 7 Eylül 2023; 13:37:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • İbrhas İ kullanıcısına yanıt

    hocam anakartı yakmayı nasıl başardın böyle bir cihazda ? 6 seneyi geçiyor benimki oynamadığım oyun kalmadı pubg ilk çıktığı zamanlar günde belki 7 saat oynardım. Telefon uzun süre sıcak kalmıştı. Arabada kalorifer menfezi önünde yarım saat yol gitmişti. Sadece sıcak uyarısı vermişti. Aralarda şarja takardım hızlı şekilde doldurup boşaltırdım. Rules of survival oynadım pubg öncesi. Asphalt 9 oynadım çokça. Hafıza fulle yakındı hep. Batarya harici bir parça değişim gereksinimi bile duymadım. Batarya bile yine gidiyordu daha iyi olsun diye değiştirmiştim. Şu aralar boot modda takılı kalabiliyor, arada reset vs atıyor ama hiç daha yandığını görmedim. hatta ses tuşunu kasaya bağlayan ufak parça kopmuş anakartın içinde serbest geziyor salladığım zaman telefondan tıkırtı geliyor ama yinede anakart yanmadı. Ağırlaşma dışında hala ilk günkü gibi vergi muafiyetini bekliyorum bende gm 24 pro geçeceğim ama bu telefonu arayacağım kesin. O alüminyum kasası, bitmek bilmeyen bataryası, amoled ekranı, 4k video mesela gm 24 proda 2k çekebiliyor gerçi pek kullanmadım ama yinede güzel özellikti. Bildirim ledi renkleri falan. Hayatımda kullandığım en iyi cihazdı lenovo p2. Bu arada şarj kablosu orijinal mi bendekini kaybetmiştim bir pc üzerinde unutmuştum.





  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.