Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.466
Cevap
82
Favori
608.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt
    Vadesi dolmuş demek ki, bir kaç aydan beri haftada bir açılmama yapmaya başladı, resetlep kurunca düzeliyordu. En son açılmayıp ekran logoda kalınca Doğubank'ta beş tamirci gezdi, yazılım yükleyen tamirci anakartın yandığını söyledi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İbrhas İ kullanıcısına yanıt

    Arada benimkide logoda kalıyor ama aç kapa yapınca düzeliyor. Bana kalırsa tamirci sök takta ana karta zarar vermiş gibi geldi 5 tamirci gezmek iyi değil zaten cihaz ne kadar dolaşırsa o kadar elleniyor bozuluyor.

  • arkadaşlar yaklaşık 2 aydır whatshaptan video gönderemiyorum. "bu video gönderilemiyor farklı bir video seçin ve tekrar deneyin" diyor. yapmadığım denemediğim hiçbişey kalmadı hemen hemen. Whatshapı kaldırım tekrar kurdum yine olmadı. Telefonda yaklaşık 3 gb lık boş alan mevcut. whatshapın ayarları ve bildiğim kadarıyla telefon ayarlarında yaptım yapılması gerekenleri. Fotoğraf gönderebiliyorum, video alabiliyorum ama video gönderemiyorum. Acaba güncelemeden mi kaynaklıdır. Başına gelmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

  • _NeFi_ kullanıcısına yanıt

    bende de var o sıkıntı dosya olarak gönderirsen problem olmuyor

  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim cevap için. mecbur öyle yapacaz artık :)

  • an itibariyle benim emmc de vefat etti galiba cihaz boyna reset atıyor açılışta kalıyor zor bela başlasa bile 1 dk içinde tekrar resetliyor kendini kurutma ile ısıtıp biraz daha uzun açık tutabiliyorum o ara verileri kurtarıp artık lenovo için 1 dk saygı duruşunda bulunup yeni bir modele geçeceğim sanırım. P2 belkide kullanmış olduğum en iyi cihazdı batarya performansı, metal kasası, telefon görüşmesi kaydı alması falan efsane bir cihazdı. Sanırım yeni geçeceğim modelde bunları arayacağım. Umarım lenovo bir gün tekrar p serisi ile döner ve ülkemizde de satar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 26 Ocak 2024; 1:59:10 >
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.