Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.466
Cevap
82
Favori
608.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Telefonu aldım 2 gundur kullanıyorum cok memnunum Sorucanız sorular va ise yanıtlayabilirim.
  • Lenovo P2 2 hattı aynı anda kullanan var mı? Diğer çift hat kullananlara göre artı ve eksileri neler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 17 Mart 2017; 17:59:46 >


  • Benim durum bu sekilde sabah çektim şarjdan doğru dürüst elimden düşürmedim hunharca kullandım wifi ve mobil veri sürekli açık şekilde ve en yüksek parlaklık ayarında bence sonuç süper önceki telefonum note 4 olsaydı şuan şarja takmak için priz arıyor olurdum telefonu dün akşam aldım %94 şarj ile geldi akşam 21.30 dan gece 1 e kadar uygulama yükleme eski telefondan veri gönderme falan derken %75 e düşmüştü şarja takıp yattım tabi ben bu arayüzü hiç beğenmedim nova launcher prime apk sını yükledim çok memnunum cihazımdan iyi ki almışım her ne kadar note 4 ün kalemini arayacak olsamda pişman değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet arkadaşlar çok ilginç bi proglemle karşılaştım. Daha önce yaşıyan bilen varsa bilgilendirirse çok iyi olur. Şöyle anlatayım telefonumu elimde kullanırken hiç bir sıkıntı yok yağ gibi akıyor dokunmatikte bir sıkıntı yok falan ama koltuğa yatıp telefonu koltuğun üzerine koyup düz zeminde kullanmaya başlayınca telefonun dokunmatiği bi yerden sonra sapıtmaya başlıyor. Bazen alıgılıyor bazen algılamıyor. Klavye ile yazı yazarken tuşlara basıyor bazen basmıyor gibi. Ayarlardan hassas dokunmayı aktifleştirdiğimde büyük ölçüde düzeliyor gibi ama yinede en normal hali olmuyor. İlginç kısmı telefonu eline alınca tekrardan düzeliyor yağ gibi akıyor dokunmatik normal seyrinde çalışıyor. Acaba ben mi doğru kullanamıyorum diye düşünerek test etmek amacı ile geliştirici seçeneklerindeki dokunmaları göster ve işaretçi konumunu aktifleştirip dokunurken ki izlere baktım ve telefon düz zeminde iken dediğim gibi dokunmayı algılamama durumunu ordan da teyit ettim. Elinde cihazı olan arkadaşlar da denerse güzel olur. Denerken hassas dokunma kapalı olsun yalnız. Şu an en son sürüm yüklü telefonda. Root yok rom yok orjinal herşey.

    Telefonu yeni aldım ve çok memnunum iPhone SE den geçtim çok övdüm nazar deydi heralde XD :D




  • Arkadaşlar ben 2 hafta önce Z5 ten geçtim p2 ye malum selfie kamerası geniş açılı değil motor z ninkamera uygulamasını xda devolopers dan buldum normalde p2 nin kamerası ön kamerayı Pro modda çalıştırmıyor bu da p2 ön kamerasında ki netle ayarının bi tık dahahttps://forum.xda-developers.com/lenovo-p2/themes/motocamera-6-0-43-10-modded-moto-camera-t3548578 focusluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksu T kullanıcısına yanıt
    :D denedim demicem , ama umarim sorun yoktur yoksa bu sorun servise giden efsane sorunlardan biri olur:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eercan

    Telefonu sabah 7 de sarjdan cıkardım suan saat 2 sarjım yuzde 85 acaba bi problemmi var ilk kez sarj ettim telefonu?? İnternt hep acık soyle bir tuketim var



    Hocam 1 kaç hafta kullanın hala sorun devam ederse biraz düşük gibi geldi kalibrasyon yapın derim ilk şarj da %5 kadar tüketin pili ben %90 a geldi zaman 1.22 dk %85 lerde 2 saat üstü alıyorum biraz bataryayı kalibre edin pil kondisyonu nu bulur sanırsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysneke

    instagram ve youtube'da var bende bu senkron sorunu. yabancı bir incelemede de görmüştüm almadan önce. Lenovo P2 Annoyances diye bir başlığı vardı hatta.

    kendi çektiğim videolarda denemedim çünkü henüz çekim yapmadım. hatta şu an videolardaki ses kayıt sorununu da merak ettim. gürültülü bir ortamda deneyeyim hem ses kaydını hem senkronunu.

    gürültülü ortamda test etmek için arabada müzik açıp ve konuşarak kayıt yapın seste bozulma olup olmadığı belli olur.
  • Arkadaşlar motor z camera link ni paylaştım gerçek ten şunu söyliyim kendi kamera uygulamasını göre harika normalde 6ile 7 arasında fotoğraf çekip min 2 3 tane si bulanık focus sorunu olurken moto z camera aplikasyonda bu sayı 1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    siz yine de bi ara deneyin derim :D ben de ara ara tekrar dneyeceğim olacek mı diye yazarım eğer olursa buraya.
  • arkadaşlar lütfen cevap verin orta tuşa basıp geçmi uygulamalrı silerken yanında kilit olanlar gitmiyor sebebi ne nasıl yok olur
  • tokyos7 kullanıcısına yanıt
    Pil kalibrasyonu nasl yapılıyor bilgi verebilirmisin??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eercan E kullanıcısına yanıt
    Yöntem 1:



    Cihazınız açıkken %100 olana kadar şarj edin. Şarj tamamlanınca, şarj cihazını çekip cihazı kapatın.

    Bu sefer cihazınız kapalıyken şarj cihazını tekrar takın ve %100 olana kadar şarj edin.

    %100 olunca şarj cihazını çekin ve cihazı açın. Ekranınızı hiç kapanmayacak şekilde ayarlayın. Ayarlar -> Ekran -> Zaman Aşımı ayarını “10 dakika” olarak ayarlayabilirsiniz. Bunu ayarladıktan sonra şarj cihazını takıp cihazı %100 olana kadar şarj edin. Not: Hiçbir şekilde ekranınız kapanmasın.

    %100 olunca şarj cihazını çekin ve pil seviyesi %0 olup cihaz kapanana kadar hiçbir şekilde şarja takmayın. Cihaz kapanınca tamamen şarj edin ve cihazı açın. Ekran ayarınızı eski haline getirebilirsiniz bunun kısası telefonu kapatın %100 olana kadar açın şarjdan çekin açın sonra 1 dk falan bekleyin tekrar kapatın 30 dk da şarj edin sonra kullanıma hazır bu bilgilerin kolpa olduğunu iddaa edenler de olucaktır ama internette yazıyor birde biryerde şarj yaptıktan sonra 30DK -45dk bekleyin kalibrasyon oluyor diyor ben şahsen şu iki programı kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 side iyidir ben memnunum ama tam olarak ne yapıyor bilmiyorum bkz yorumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 66ali71 6 kullanıcısına yanıt
    dostum korkma o bir özellik :D o kilitin üstüne bas aç sonra temizlediğinde gider. Güzel bi özellik sık kullandığın uygulamayı tekrar tekrar açmak yerine kilitleyip RAM da tutarsın. Bir sürü açık şeyi temizlerken o devamlı RAM de durur mis gibi.
  • Meraba, acaba cihazı kullanan birisi şu cızırtı sorununun ne boyutta olduğunu anlatabilir mi? Mesela bi video müzik açıldığında cızırtı sesi kulaklıktan da geliyor mu sadece hoparlörden mi geliyor? Sadece ses yüksek oldugunda mı geliyor normal seste de cızırtı sorunu var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busra_95 B kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz cızırtı sesi hoparlörden geliyor. Bu her müzik ve video için geçerli değil, bazılarında böyle bir problem oluyor. Ses seviyesini full yaptığınızda bu durum meydana geliyor. Hoparlör sesi düşükken böyle bir sorun olmuyor. Ses seviyesini bir iki kademe düşürüyorum ben sıkıntı olan durumlarda. Zaten bir iki kademe düşükte olsa hoparlörden çıkan ses tatmin ediyor yeterince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taksu

    Evet arkadaşlar çok ilginç bi proglemle karşılaştım. Daha önce yaşıyan bilen varsa bilgilendirirse çok iyi olur. Şöyle anlatayım telefonumu elimde kullanırken hiç bir sıkıntı yok yağ gibi akıyor dokunmatikte bir sıkıntı yok falan ama koltuğa yatıp telefonu koltuğun üzerine koyup düz zeminde kullanmaya başlayınca telefonun dokunmatiği bi yerden sonra sapıtmaya başlıyor. Bazen alıgılıyor bazen algılamıyor. Klavye ile yazı yazarken tuşlara basıyor bazen basmıyor gibi. Ayarlardan hassas dokunmayı aktifleştirdiğimde büyük ölçüde düzeliyor gibi ama yinede en normal hali olmuyor. İlginç kısmı telefonu eline alınca tekrardan düzeliyor yağ gibi akıyor dokunmatik normal seyrinde çalışıyor. Acaba ben mi doğru kullanamıyorum diye düşünerek test etmek amacı ile geliştirici seçeneklerindeki dokunmaları göster ve işaretçi konumunu aktifleştirip dokunurken ki izlere baktım ve telefon düz zeminde iken dediğim gibi dokunmayı algılamama durumunu ordan da teyit ettim. Elinde cihazı olan arkadaşlar da denerse güzel olur. Denerken hassas dokunma kapalı olsun yalnız. Şu an en son sürüm yüklü telefonda. Root yok rom yok orjinal herşey.

    Telefonu yeni aldım ve çok memnunum iPhone SE den geçtim çok övdüm nazar deydi heralde XD :D

    hocam saçma gibi gelecekte bir şey soracağım. bahsettiğiniz koltuğun yüzeyi ne ? yani kumaşı kadife veya yün malzemelerden mi? bunu sordum çünkü aklıma elektro statik kuvvet geldi.tabii alakası olmayadabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakals





    Benim durum bu sekilde sabah çektim şarjdan doğru dürüst elimden düşürmedim hunharca kullandım wifi ve mobil veri sürekli açık şekilde ve en yüksek parlaklık ayarında bence sonuç süper önceki telefonum note 4 olsaydı şuan şarja takmak için priz arıyor olurdum telefonu dün akşam aldım %94 şarj ile geldi akşam 21.30 dan gece 1 e kadar uygulama yükleme eski telefondan veri gönderme falan derken %75 e düşmüştü şarja takıp yattım tabi ben bu arayüzü hiç beğenmedim nova launcher prime apk sını yükledim çok memnunum cihazımdan iyi ki almışım her ne kadar note 4 ün kalemini arayacak olsamda pişman değilim.

    8-10 saat alanlar olduğu düşünüldüğünde bana az gibi geldi.




  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.