Şimdi Ara

LG 49sj800v-55sj800v-65sj800v Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
12
Favori
18.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Hocam ne oldu son durum nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anoktacan

    Hocam ne oldu son durum nedir?
    Dün servis tv yi götürdü. Henüz bir gelişme yok. Duruma göre paylaşırım buradan.
  • Merhabalar,

    Televizyonun akıllı kumadasıyla turkcell tv+ dekoderini kontorl etmeyi deneyen oldu mu? Ben yapamadım da, yardımcı olabilen olur mu?

    Şimdiden teşekkürler...
  • anoktacan A kullanıcısına yanıt
    Bugün akşamüzeri servisi aradım. Sorunun wi-fi kablosuyla alakalı olduğunu, kablonun yeterli kalite kıriterlerini taşımadığını, Lg nin bu konuda genel bir bülten yayınladığını söylediler. Kabloyu değiştirmişler, şu an sorun olmadığını yarına kadar yine de kontrolden geçirip teslim edeceklerini söylediler.
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Biz de arayalım o zaman çözsünler.
  • Tv bugün geldi. Bahsettiğim problem giderilmiş gibi. Şu ana kadar bir sorun yok. Ancak dahili uydu alıcında sinyal sorunu yaşıyorum. Kanallar bir geliyor bir gidiyor . Tv yi fişten çekip tekrar taktığımda trtler hariç tüm kanallar geliyor ancak bir süre sonra sinyal gidiyor. Farklı uydu alıcısı taktığımda sorun yok. Bir tarafını yaptılar diğer tarafını bozdular galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 31 Temmuz 2019; 17:34:3 >
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar cihazda değişimden sonra bir problem oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anoktacan

    Hocam merhabalar cihazda değişimden sonra bir problem oldu mu?
    Kasma, donma vb problem yok. Ancak bu kez dahili uydu alıcıda problem var. Kanallar gelip gidiyor.
  • Teşekkür ederim
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Servis şimdi geldi. Hemen evde açtı içini. Wifi kablolarının şase temassızlığından dolayı dedi ve wifi kablolarının altındaki metal kısım tv kasasına temas edecek şekilde bantladı gitti. Pek inanasım gelmedi ama İnşallah çözüm olur



    LG 49sj800v-55sj800v-65sj800v Ana Konu
  • Bir ay önce kumandayı tanımama ve ekrana çıkan bilinmeyen aygıtla bağlantı kesildi uyarısı nedeniyle servis geldi ve anakart ile kumandayı değişti. Ancak sorun aynı şekilde devam ediyor ve kumanda takılmasını kayda aldım aynı şekilde çıkan uyarıyı da. Ayrıca yayında 3-4 saniyelik donmalar ardına yayınin hızlıca toparlanması durumu var ve wifi bazen kilitleniyor. Hepsini anlattım videoyu da izlettim servis TV yi götürdü. Bakalım ne yapacaklar. Kasım ayına kadar devam ediyor garantisi umarım yasal haklarımı iade veya misli değişim açısından değerlendirilmesi için süreç baslatmam gerekmeden çözerler sorunu..
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    hocam birebir aynı sorunu yaşıyordum. servis geldi sizin mesajınızdan 1 önceki mesajda anlatmış olduğum işlemi yaptı gitti bantla kasaya yapıştırdı wifi kartından çıkan kabloyu. şu an sorunsuz cihaz. bilginize. tamamen servisin bilgisizliğinden tv'yi alıp gitmişler. benim evde açtı düzeltti gitti.
  • anoktacan A kullanıcısına yanıt
    Bakayım ne yapacaklarına olmadı garanti bitince ben böyle bantlarım bu kabloyu bu şekilde, evde ikinci TV olduğundan sıkıntı değil götürmesi belki başka bı şey de varsa düşünsünler bı üzerinde ikinci kayıt oldu devam ederse değişim durumlarına bastirabilirim
  • TV 10 iş günüdür serviste wifi adaptörü geldi kablosu gelmedi demişlerdi geçen hafta, şimdi yurtdışından bekleniyor parça ama yasal süreyi geçerse TV yi değişim için müracaat edicez dedi servis. Yanlız sıkıntı şu ki TV nin kronik sorunu wifi adaptörü ve kabloyu degismezlerse yeni gelen TV de de aynı sorunu gorucem ve garanti surem yenilenmiyorsa sorunla baş başa kalacağım cekincem bu su anda
  • anoktacan A kullanıcısına yanıt
    Aynı TV'yi 18.03.2018 tarihinde aldım ve aldığım günden beri 5 kere aynı şikayet sebebiyle servise gitti. 3 kere Wifi modülü değişti 1 kere de Wifi modülünü yapıştırdılar. Ne yapılırsa yapılsın sorun çözülmedi. Düzeliyor gibi oluyor en fazla 2 ay sonra sorun tekrar ediyor. Bu modeller kronik sıkıntılı. Utanmazlar 5.kez servis kaydı açtığımda tekrar parça değişimi kararı aldılar. Parça değişimini istemiyorum ürünü ''misli ile değişimini talep ediyorum'' dediğimde ukala tavırlarla böyle bişey olamaz diyorlar.

    Benim sorunlarım şöyle : Sağ üst köşede ''Bilinmeyen Aygıt bağlantısı kesildi'' ve ''Wifi bağlantısı koptu'' ibareleri çıkıyor.(TV'yi aldığımdan beri Wifi hiç kullanmadım hep Kablolu bağlantı kullandım.)

    Bu ibareler çıkmaya başlayınca Telefonumu TV'ye aktaramıyorum.
    Akıllı kumandanın Mouse özelliği devre dışı kalıyor ve tuşların tamamı kafasına göre çalışıyor.
    Youtube,Netflix,Puhu TV tarzı digital platformlardan film ya da video izlerken görüntü donuyor fakat ses devam ediyor. Sonra görüntü hızlı çekim modunda ses'e yetişiyor. Bir süre film izledikten sonra donuyor ve filmi baştan başlatıyor.

    Bütün bunları neden yazdım!!!

    Çünkü bu TV'nin bu modellerinde kronik sorun var. Bende böyle oldu ne yapmalıyım diye sormayın diye bilgilendiriyorum. Forumdan 4 kişi bu sebepten dolayı TV'lerini değiştirdiler. Ben ne yazıkki henüz değişimden faydalanamadım. Sebebi de Bursa Yetkili Servisinde çalışan gerizekalı personel ordusu. Tüketici hakem heyetine 3,5 ay önce başvurmuştum. Sonuçlanmasını bekliyorum.

    Bu yaşadığım olaydan çıkardığım sonuç şu oldu. Bir markaya para vermeden önce Servis kalitesine bakın derim. LG markası bir dünya markası olabilir ama Servis hizmeti o kadar leş ki bir daha bu markayı alırsam cümle alem beni dürtsün. Çevreme de kesinlikle aldırmıyorum. Sinirlerine hakim olamayan biri olsam LG Bursa Yetkili Servisi ''PROSİM ELEKTRONİK'' çalışanlarını tokat manyağı yapardım .. En son bugün görüşme yaptığım kadın yetkili TV'nin değişimini LG'nin kabul etmediğini,ne yapmak istiyorsam yapmamı söyledi ve suratıma telefonu kapattı...




  • unicrocodile16 U kullanıcısına yanıt
    benim tv de 1 ay servşste bekledş kablo beklenşyordu süre bitince iadeistedim lg tv nin kullanımını etkileyen bir durum yok diyerek reddetti ve tv yi geri kurdular garanti süresi dolmasına 2 ay kaldı bu arada sorun çıkarsa tüketici hakem heyetine gideceğim sonrasında çıkarsa da yine gideceğim ama olumlu sonuç beklemiyorum, bahsettiğiniz gibi kronik sorun ve mutlaka tekrarlayacaktır.
  • Arkadaslar 49sj800v kanal listesi paylasabilecek olan var mi resetlemem gerekti tv yi, o kadar kanali ayarlamak bir ölüm benim için, rica ediyorum elinde olan biri bana atsin arkadaşlar axu483@gmail.com
  • LG 49SJ800V modeli televizyonumda ''Bilinmeyen aygıt bağlantısı kesildi'' uyarısı alıyorum. Daha sonra sihirli kumandanın ekrandaki işaretçisi kayboluyor ve kumandayı sallayınca çıkmıyor. menü çok ağırlaşıyor. Wifi kopuyor. Kumanda da bazı tuşlar çalışmıyor. Bu sorunu yaşayanlar varsa nasıl bir çözüm yolu izlediler. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bozdag88 B kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bahsedildi ben ve başka üyelerin başına da geldi bahsettiğiniz sıkıntı kronik TV de, wifi adaptörü ve kablosu değişince düzeldi bende uzun vadede ne olur bilmiyorum 4 ay falan oldu degiseli. Kablo zaten standartlara uygun değilmiş servise danışın bence
  • bozdag88 B kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede vardı 3 4 ay önce kopuyor du internet
    ayrıca bluetooth kulaklık vardı oda çalışmıyordu servis geldi bu sorun bütün sj 800 lerde varmış kablonun bağlantı bağını çıkardı kabloyu serbest bıraktı sorun çözüldü yeni tesbit edildi dedi servis daha öncede aynı sorundan çağırmıştım servisi wifi kartını değiştirmişti servis sorun daha sonra yine çıkmıştıLG 49sj800v-55sj800v-65sj800v Ana Konuşimdi sorun yok




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.