Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
92.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony 49 gelmeyince buna yöneldik bunda da bir sürü sorun yorumu var, en iyisi efendi efendi oturup yeni 49 luk sony modellerini beklemek, ne kaldı şunun şurasında 2018 e :)
  • Benim için çok önemli bir soru ; 65SJ800V hangi panel kullanıyor. Işık süzmesi ve dikey banding sorunu var mı ? Siyah tonlaması nasıl ? Bu tv hakkında bilgisi olan acil yardım etsin lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • technician77 kullanıcısına yanıt
    rgbw kullanıyor yani dandik panellerinde kullandığı dizilim ayrıca ips panel olduğundan siyah performansı bariz kötü tüm bunlardan sonrada banding olsa ne olur olmasa ne olur :)

    siyah performansı ld açık ve kapalı iken

    LG 49SJ800V kullanan var mı?LG 49SJ800V kullanan var mı?

    olması gereken va panellerde olduğu gibi şu şekilde

    LG 49SJ800V kullanan var mı?




  • Anladım , peki aynı şey 65SJ850v içinde geçerli mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da lg de va panel hangi seride var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • technician77 kullanıcısına yanıt
    lg de va panel yok hocam oledleri satmak için va panel çıkartmadılar ya bu ips leri alın iyisini istiyorsanızda oled alına getirdiler işi
  • Merhaba arkadaşlar. Yukarıda bir arkadaş maç sırasında çimlerin bulanıklaşmasından bahsetmiş. Bende kurulumu cumartesi günü yapılan sj800 model televizyonumda benzer sorunu yaşıyorum. Maç esnasında top havadayken (özellikle uzun paslarda) top bulanıklaşıyor, takılarak gidiyor. Bazı hareketli film sahnelerinde de dikkatli bakınca buna benzer kayıplar oluşuyor. Bende buna istinaden servis çağırdım. İlk önce gelmek istemediler. Hatta telefonda müşteri hizmetleri bu bir sorun değil bizim için gibi saçma sapan şeyler söyledi. Neyse uzatmayayım servis bir şekilde geldi ve bunun yayından kaynaklandığını, yayının çok kötü geldiğini falan söyledi. Hatta bir örnek verdi ferrariyi köy yolunda kullanmaya çalışıyoruz diye. Bu arada Digiturk kullanıyorum ve bu sıkıntıyı Hd kanallarda da yapıyor. Sizce ne yapmalıyım. YouTubeda da denedim aynı sıkıntı var. Çok belirgin mi, değil. Ama niye olsun. Ben maç izlemek için aldım bu TV yi. Böyle olunca da çok canım sıkıldı.Çözemedim bir türlü. Ne yapabilirim sizce veya bu bir problem değil midir gerçekten.

    Dertli olduğumdan biraz uzun oldu kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • thn T kullanıcısına yanıt
    hocam bu durumlar her marka modelde olabiliyor servis haklı olabilir bunu öğrenmek içinde usb ye 4k ve 1080p maç videoları atın takın deneyin ben bu modeli 2 kez neredeyse birer saat test ettim motion performansı gayet iyi trumotion açık kapalı şekildede denedim 4k barca macını basketbol kayak vıdeoları falan oynattım bırakın takılmayı aktı görüntü ayrıca youtubedaki banding test videosunuda oynattım yine gayet akıcıydı usb den bi deneyin sonra durumu yazarsınız yine videolarıda çeşit çeşit indirin 30fps 50fps 60fps hepsini deneyin bu sitelerden indirebilirsiniz

    http://demo-uhd3d.com/

    http://4kmedia.org/




  • Aslında şimdi 1080p transformers indirip izledim. Yaklaşık 10 GB lık bir film. Bilirsiniz bol grafikli sahneler ve dediğiniz gibi ekran akıyor. Mükemmel bir görüntü. YouTube dan banding testi de yaptım ve sıkıntılı bir durum göremedim. Servis geldiğinde kendi de yaptı zaten banding testini. Yayından olsa YouTube daki 4k maç videosunda yapmaması lazım ama orada da aynı takılmayı yapıyor. Bir de söylediğiniz sitelerden maç bulup deneyeyim.

    Teşekkür ederim yardımcınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thn T kullanıcısına yanıt
    youtube dan anlaşılmaz hocam bu durum yazdığım sitelerden indirip usb den test etmek en kesin çözüm
  • dün gece mediamartktta gece kuşu indirimi vardı.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam iki televizyonun da avantajları var. yukarıda 8000 in panelinin daha iyi olduğundan bahsetmişler. ben 100hz olması, akıllı kumandası ve harman kardon ses sisteminden dolayı sj800 ü tercih ettim. c.tesi kurulumu yapıldı fakat yukarıda bahsettiğim problemi yaşıyorum. sanırım problemim yayından ama şehir dışında olduğumdan arkadaşın söylediği videoları indirip kontrol etme fırsatı bulamadım daha. bu sıkıntı olmasa genel anlamda televizyondan memnunum. tercih meselesi tabi..
  • Merhaba arkadaşlar

    Öncelikle ben televizyon konusunda pro biri değilim anlamam pek gözüme hoş gelsin yeter



    Lakin insan para verdiği şeyinde az biraz ne olduğunu anlamak istiyor yaklaşık 11 ay önce aldığım ve iki kere değişen pus6561 tv 3000 tl ye almıştım ve bugün tekrar değiştim şansa 55sj80 lg marka tv altım 5000 tl mağazada bahsi geçen mu8000 de gördüm 5500 tl bahsi geçen sony de gördüm 6 bin küsürdü herneyse

    Şu anda kafam çok karışık tv daha kurulmadı gerimi iade etsem napsam anlamadım ve buraya girip baktığım içinde pişmam oldum ben bazı konularda insanın cahil olmasının onun mutlu olacağına inan biriyim ve şu anda kendimi ahmak gibi hissediyorum.

    Ne yapmalıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asbestr -- 17 Aralık 2017; 17:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, özellikleri bakimindan 49sj800v almaya karar verdim fakat, Tv nin iki yanda "V" ayak denilen bir ayağa sahip olması maalesef kurulum yapılacak alanın küçük olmasından dolayi beni düşündürüyor.49uj701v model üründeki ayak gibi almak istiyorum ama 49sj800v model ürünün ayağı degistirebilir mi acaba bilen biri yanıtlayabilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AddAms A kullanıcısına yanıt
    Merhaba youtube'da kutuyu açarken çekilmiş şöyle bir video var ayak bağlantı noktaları ve bağlantı şekli net olarak görünüyor.Sanırım böyle bir değişiklik yapmak mümkün değil.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZSJXku7OzpE
  • tv kuruldu 55sj800v 2 saattir kullanıyorum ve hayran kaldım!pc de bağlantı sağladığımda 120 hz yenileme hızı oyunlarda bile fark etti ! ses mükemmel görüntüde aynı şekilde mükemmel!
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    gözün aydın ben hayatıma philips i sokmakla kendime kötülük etmişim

    lg55sj80 ve mu8000 arasında gidip geldim ve lg aldım şu anda gayet memnunum!
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam karar verebildiniz mi alacağınız tv'ye?

    Bende 49sj800v modeline takıldım 3500 tl civarından fazlada vermek istemiyorum çokta acelem olmadığı için alan ve kullananları dikkate almaya çalışıyorum yılsonu belki daha cazip bir ürün yakalayabilirsem onunda takibindeyim aynı zamanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    doğru yazıyor heryerde 8bit+frc
  • 49'lığı en düşük kaça alabiliriz? Babamın tv bozulmuş da.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.