Şimdi Ara

LG 55UF8507 / SAMSUNG UE55JU7000 / JU7500 / SONY KD55X8505C (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam bugün arkadaş aklımı çeldi, 55ju7500 ü gördük samsung bayisinde. baya güzel bir ürün. ben normalde ju7000 demiştim. ama bu daha iyi sanki, sizce nasıldır acaba? Tek farkı curved olması mı yoksa panel de vs. kalite farkı var mıdır? Çok fiyat farkı yok aslında.
  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Şu dandik Samsunglara paranızı yedirmeyin ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harpci

    Şu dandik Samsunglara paranızı yedirmeyin ya.

    Niye dandik olsun Samsung 7000 serisi gayet iyi ürünlerdir hatta ju7500 akıcı şahane bir Tv.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Hocam ju7500 hakkında bilgi verebilir misiniz detaylı olarak? Ju 7000 den curved hariç ne gibi farkları var. Parasının karşılığını verir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theoden_00

    Hocam ju7500 hakkında bilgi verebilir misiniz detaylı olarak? Ju 7000 den curved hariç ne gibi farkları var. Parasının karşılığını verir mi?

    ses olarak biraz daha üstün 7500 ama,ben olsam curved sevmediğim için 7000 serisini alırdım..
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için ses önemli değil. Soundbar kullanıyorum. Görüntü, panel ve kasa kalitesi önemli. Bunlar hakkında bir karşılaştırma yapabilir misiniz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tv kuruldu bi yarım saat felan oldu ama ilk başta bir dizi açayım dedim sorunsuz tam ekran takılmadan açtı. film ve futbol kaydetmiştim digiturk plus a onları denedim bence gayet başarılı. ancak sihirli kumanda deneyimi şimdilik rezalet diyebilirim :) hiç beğenmedim. tarayıcıda çok kötü çok takılıyor sanki anlamadım. ama diğer uygulamalarda menü geçişlerinde sorun yok. belki opera kullanıyor onda sorun vardır bilmiyorum. gerçi daha çok taze. biraz daha kurcaladıktan sonra daha ayrıntılı bilgi verebilirim. sinema pro, sinema ev modları var filmde başarılı. futbolda spor moda geçiyorum. kamera hareketleri felan bence gayet akıcı. ışık sızması felan denedim sıfıra yakın diyebilrim. şimdilik bu kadar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theoden_00

    Hocam benim için ses önemli değil. Soundbar kullanıyorum. Görüntü, panel ve kasa kalitesi önemli. Bunlar hakkında bir karşılaştırma yapabilir misiniz acaba?

    Bütün özellikleri birebir aynı.
    Aralarında 2 fark var.
    1. Curved vs Flat
    2. ju7500 de Subwoofer var diğerinde yok
    Eğer ses önemli değil diyorsan ju7000 al çünkü Curved ekrnlara bende ısınamadım ben olsam düz flat alırdım
  • Hocam açıkçası bende alıcağım o tv'yi aynı fiyata bulursam. Gidip pazarlık yapayım bari hafta sonu. Bakalım kaça bırakacaklar sonny center da. Ek olarak eski LG modelinize göre nasıl farklar var? Hayırlı olsun tekrardan.
  • Açıkçası bana sıcak geldi TV, bir oled gibi değil tabi. Ayrıca sanki ekran görüntüsü daha güzel geldi bana. Birde bu ju7000 hakkında sıkıntı çok ama ju7500 hakkında sorun çok az gibi. Zaten bunu almazsam sonny gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theoden_00

    Açıkçası bana sıcak geldi TV, bir oled gibi değil tabi. Ayrıca sanki ekran görüntüsü daha güzel geldi bana. Birde bu ju7000 hakkında sıkıntı çok ama ju7500 hakkında sorun çok az gibi. Zaten bunu almazsam sonny gibi.

    Eğer curved hoşuna gidiyorsa zaten güzel alınacak bir tv bence . Birde görüntü akışkanlığı LG uf8507 ye göre tartışılmasız çok iyi . Sony i bende düşünüyorum. Kafamdaki soru işaretlerini giderip bi karar vercem artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerakcakaya

    arkadaşlar tv kuruldu bi yarım saat felan oldu ama ilk başta bir dizi açayım dedim sorunsuz tam ekran takılmadan açtı. film ve futbol kaydetmiştim digiturk plus a onları denedim bence gayet başarılı. ancak sihirli kumanda deneyimi şimdilik rezalet diyebilirim :) hiç beğenmedim. tarayıcıda çok kötü çok takılıyor sanki anlamadım. ama diğer uygulamalarda menü geçişlerinde sorun yok. belki opera kullanıyor onda sorun vardır bilmiyorum. gerçi daha çok taze. biraz daha kurcaladıktan sonra daha ayrıntılı bilgi verebilirim. sinema pro, sinema ev modları var filmde başarılı. futbolda spor moda geçiyorum. kamera hareketleri felan bence gayet akıcı. ışık sızması felan denedim sıfıra yakın diyebilrim. şimdilik bu kadar :)

    Hocam mesela altta verdiğim linki 1080 p de oynatıyormu .
    İnternet üzerinden izlerken Görüntü kalitesi nasıl tam ekranda ?

    http://ok.ru/video/37615635124
    1080 P Fİlm




  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosa mediamarkt ta pazarlığa açık olabiliyor aklınızda olsun özel fiyat talep ediyolar merkezden falan filan. Tv yi açıkçası şimdilik çok anlamadım alışmak lazım biraz sisteme sanırım. Oyun felan kurup oynayabiliyorsun. Dizi açıldı izledim ama başka bir sitede flash yok dedi mesela. Html5 palyer olunca açıyor ama flash tabanlı olunca haliyle açmıyor sanırım. Lg nin kumandasını kullanmak bence tartışmasız daha keyifliydi. İlk başta kafa da lg almak vardı zaten ama bu seneki modeller hiç yatmadı kafama. Sonuçta önceliğim görüntü ve ses kalitesiydi. İlk filmimide izledim aksiyonlu felan. Hem görüntü anlamında hem ses anlamında beni gayer tatmin etti şimdilik. Maçta da bir sorun görmedim. Png ve gif resimleri görmedi mesela flashtaki çok garip :) 4k bi video attım çatır çatır takılmadan oynattı tabi. Güncelleme var yapayımmı dedi bende tabi yap dedim :) bakalım bişey değişecekmi bilmiyorum şimdilik. Kısıtlı deneyimimle söyleyebileceklerim bu kadar ama merak ettiğiniz denememi istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    Bu arada kullandığım lg eski sistemdi son webos2 değildi zaten. Samsungla ilgili bişey diyemem ama çünkü nedense samsung bana çok uzak bir marka. Hiç sevemedim. Ama yinede ben androidin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum çünkü arkasında google gibi bir şirket var. Böyle birşeye atıldılarsa devamı gelecektir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Deneyip bilgi vericem hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu videoyu yürütmek için adobe flash player yüklemelisiniz diye hata veriyor. Ancak forumda ok.ru sitesinin daha önce çalıştığını ancak playerını değiştirdiğini sonrasında bu tv de çalışmadığını okumuştum. Belki onların bi güncellemesiyle aşılır bu sorun ama bilmiyorum. Webden youtube a girince mesela gayet güzel çalışıyor (uygulamasından değil tarayıcıdan) o sebeple video sitelerin playerlarına göre farklılık göstereceğini düşünüyorum. Dizimag sitesinde kendi playerı var galiba orda sorunsuz açmıştı mesela..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerakcakaya

    Bu videoyu yürütmek için adobe flash player yüklemelisiniz diye hata veriyor. Ancak forumda ok.ru sitesinin daha önce çalıştığını ancak playerını değiştirdiğini sonrasında bu tv de çalışmadığını okumuştum. Belki onların bi güncellemesiyle aşılır bu sorun ama bilmiyorum. Webden youtube a girince mesela gayet güzel çalışıyor (uygulamasından değil tarayıcıdan) o sebeple video sitelerin playerlarına göre farklılık göstereceğini düşünüyorum. Dizimag sitesinde kendi playerı var galiba orda sorunsuz açmıştı mesela..

    Bilgi için saol hocam
  • Arkadaşlar hala bir tv alamamakla beraber bugün bir kampanya gördüm, Samsung 55JS8500 'ü 6500 TL ye gördüm. Sizce alınır mı?
  • öncelikle herkese merhabalar...

    55uf8507 ve sony 80505 c kullanmış ve iade etmiş biri olarak yorum yapacağım.

    lg de arka plan ışıkları sızması ve akıllı kumanda donması yüzünden tv yi iade ettim.
    ardından hemen sony aldım sony de de 3d çevirme hatası yüzünden iade ettim.
    şimdi alacaklar dikkat edin... o böyle şu öyle diyor ben bizzat kullandım

    lg teknoloji olarak sony den çok üstün bir cihaz... gerek webos kullanıcı arayüzü akıllı kumandası ve özellikle pasif 3d olarak mükemmel.
    verdiğime pişman oldum. ürünü arka plan ışıkları açık olarak (yani mağaza modunda) yollamışlar, o yüzden ekranda ışık sızmaları oldu. bimekste
    çalışan bir arkadaşım bu bilgiyi verdi; abi ürün satsın diye parlak ekran olarak reklam yapılıyor ev kullanımında arka ışığı kapat dedi.
    uzun süre kullanınca ekranda ışıklar sızıyor.
    lg nin web tarayıcısı çok güzel. akıllı kumanda samsung tizen den çok üstün. kanal izlerken sesle arama yapın istediğiniz kanalı hemen bulup açıyor.
    2d den 3d ye çevirme ve pasif gözlükle inanılmaz bir 3d kalite veriyor.
    mağazalara gittiğinizde lg nin ekranına vururlar, bak abi sağlam samsunga vurunca içine göçer bu kalitesiz derler. halbuki o sağlamlıktan değil aktif ve pasif 3d den dolayıdır.
    lg lerin ekranı sert olur pasif gözlük ekranı 3d ye çevirir samsunglarda tam tersi.
    lg de webte film izleyemedim, flash desteği bulamadım. belki bulan vardır. ama youtube den net izleniyor. 4 ksı çok iyi.
    lg ekranı sağlam çıkarsa alın.
    gelelim sony e.
    sony android 5 kullanıyor. tv kapalıyken 1 dakika ya yakkın açılmıyor. arayüz çok yavaş, kanal geçisi lg ye göre hantal. kanal tablosu yok bilginize.
    altta bir şerit çıkıyor oradan kanalları seçiyosunuz. sd karttan video izleyeceksiniz klasör olayı yok (o bildiğimizden) altta andorid gibi videolar müzikler vs çıkıyor oradan açıyorsunuz. bluray diski de sanal alet gibi görüyor. 2 de den 3d ye çevirme yok. 3d izlerken de ilkönce 3d yi açıp sonra filmi açıyorsunuz. hemen algılamıyor. web tarayıcına girdiniz diyelim elinizde akıllı kumanda var yandınız... tek tek harfleri çevirip yazmak zorundasınız. kaydıra kaydıra yazmak işkence. tv modunda örneğin trt haber diyorum gidiyor internette arıyor. kanalda arama yok. elle kanalı bulucaksınız. kanallar karışıksa 200 e 300 e kadar tek tek şerit halinde git. üffff. gelelim 3 d ye 3 de 10 dakika da gözü yoruyor. artısı heryerden 3 de yi izliyorsunuz. lg 3d olarak sony den çok çok net. orjinal bluray diskte izledim jurassic park word ve sam in maceralarında.
    sony nin bir eksisi de android i bizim cep teldeki anroidlerden değil farklı uygulamalar var. örneğin web browser opera. chrome yüklenmiyor. 50 yakın anca uygulama var hepsi nerdeyse türkçe dışı...
    bir artısı sony nin: sony xperia z serisi cebiniz varsa nfc ve ekran yansıtma özelliği var. cebinizdeki görüntüyü videoyu bozuk kalitesi biçimde tv nin ekranına yansıtıyor. yazacaklarım bu kadar arkadaşlar. samsunga ve sony e o kadar para vermeyin. lg alın ama ekranına çok iyi bakıp koruyun...




  • Hocam iyi akşamlar. tv niz hayırlı olsun. 2 aya yakın olacak. nasıl tv yi tavsiye ediyor musunuz. güncellemeler geliyor sürekli.. takılma titreme falan oluyor mu? bende almayı düşünüyorum ama sizin düşüncelerinizi almak istiyorum..
  • zahara12 Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Genel anlamda memnunum. Görüntü kalitesi anlamında hiçbir sorunum yok. Maçlar filmler gayet akıcı ve doğal. Normal yayında hd kanallar çok iyi sd yayınlar vasat. Smart özellikleri çok iyi değil lg ler daha iyiydi önceki tv lg idi. Ama usb den film izleme için sıkıntı yaşamadım formatlar olsun altyazı olsun düzgün çalışıyor. İnternette gezinme eziyet gibi bişey :) Digiturk kullanıyorum kendi alıcısı ile ilgili yorum yapamam. Görüntü anlamında tek sorun kayan yazılarda bazen çok az titreme yapıyor onun dışında gayet iyi. Görüntü kalitesi arıyorsanız tavsiye ederim. Smart özellikleri ön planda ise alternatifleri düşünün derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.