Şimdi Ara

LG C3400 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende genpadan alacaktım ama dedigin gibi sadece bordosu vardı orda o yuzden almamıstım. aslında bordo da cok sık ama ne biliyim sonradan sıkılırım falan diye klasik bi renk olsun istedim. ben estore.com.tr den aldım. dedigim gibi ben sipariş verirken sadece siyah vardı ama şimdiki siparişler de gri ve bordo renkleri var..
  • ii ozmn hayırlı olsun arkadaşım.güle gül ekullan çok memnun kalacaksın.aa bide muhakka ses kalitesine bak şaşıracaksın.adamlar resmen bas koymuşlarlar.bnde 6630 da var iksindende aynı anda çalıyorum.kendime yediremiyorum ama lg daha ii çalıyo.kafayı yedim yani.bakınca muhakkak burya ayorum yaz arkadaşım
  • ironhand arkadaşım teli aldıysan yoruumnu yaz be :) bir zahmet.
  • benim telefon olayı biraz zahmetli oldu. ilk once estore den sipariş ettim 4 gun sonra kargoya verdiler. mng kargoda sagolsun 4 leventten gaziosmanpaşaya paketimi inanmazsınız 5 gunde teslim etti. bende telefon gelir gelmez gidip estoreye elden iade ettim telefonu ve hemen genpatech ten sipariş ettim. 2 saat sonra kargoya verdiler ve ertesi gun yani dun telefon elime ulaştı. telefona gercekten bayıldım. aldıgım hiç bi telefon beni bu kadr memnun etmemişti bugune kadar. kurcaladıkca yorumlarımı yazarım yine. herkes gule gule kuyllansın allah nazarlardan saklasın..
  • telefonu kullanan arkadaşlar şu dışarda,sokakta,trafikte konuşurken karşı tarafı çok az,duyulabiliyomuş doğrumudur.
  • Aynen estore mağduruyum.

    İşlem Tarihi *** İşlem Zamanı *** Sıra No *** Fiş Sıra No
    07/11/2005 09:29:36 000375 3609 2936
    işbankası havale bilgisi

    7 sinde sipariş verdim daha kargoya vermediler.
    şimdi ayın 10 nu saat 16:39 .
    birkere daha bu başıma gelmişti iade ettim.
    ne telefonlara bakıyorla nede açıklamaları var.


    şimdi LG C3400 aldım bakalım bu ne zaman elime geçecek
    eşiminde doğum günü Cuma


    haaa bir mail almıştım cevaben 300.000 den fazla ürün var ithalatçı firmadan temin ediyoruz 4 iş günü içinde kargoya veriyoruz diyorlar.
    BENCE PARAYI KULLANIYORLAR.....
  • hayırlı olsun arkadaşlar da estore neden öle bişi yaptı anlmadım.kötü bende genpada problem çektim şimdi iade ettim nbekliyorum zamamınnm olunca genpanın terbiyesizliğini anlatırım.arakdaşalar sakın genpadan almayın.hala uğraşıyorum tel elimde yok 2 tane ürün aldım (lg,) ama teki arızalı çıktı.ve 2 hafatadaır uğraşıyorum.teknik servise gönderidler.ama bnm anlayamadığım konu yeni ürtün arızalı çıkıp teknik servise göndermeleri.bakın onlara çekitğim mesajı yazım bn burya daha ii olur.3


    sizin gibi büyük bir firmaya yakıştıramdım bir sorunla karşılaştım.ben ekim ayının 25' de interneten lg c3400 marka cep telefonu şipariş ettim.ürün hızlı bir şekilde ertesi gün yani 26/10/2005 tarihinde bana geldi.ürünü kullandığımda ürünün arızalı olduğunu gördüm.ve hızlı bir şekilde ürünü arızalı olduğunu bildirdim.telefonda ne yapmam gerektiğini sölediler.ve sorunlar bununla birlikte geldi.
    ilk aradığımda bana altunizadedeki sizin anlaşatığınız teknik servisin telefonunun verdiler ne alakaysa.neyse ben daha sonra tekrar aradım.ve sorunumu tekrar tekrar anlattım.arkadaşlar bu ürünü geri götürmemi sölediler her hangi genpa bayisine bende mecidiyeköy götürsem olur mu dedim olur dediler.ve ben hemen mecidiköydeki genpa bayisine gittim.olmadı nispetiyeye gitmem lazımmış dediler ve bende oraya gittim.27/10/2005 saat 14:24 teknik servise gittim.bana bu ürünüe bakamadıklarını beşiktaşa gitmem gerektiğini sölediler.bende doğal olarak bu işten sıkıldım.bir sonuç yok ordan oraya gitgel.böyle olmayacak internet satış bölümüme gittim.benim anlayamadığım konu ben ürünü yeni almışım ürün arızalı ve bu ürün teknik servise gitmesi gerekmiş.ne alaka ben rünü alırken bozuk ürün mü şiparişi veriyorumki.bu sizin sorununuz.siz bana bozuk ürün gönderiyorsunuz.ve ben 2 haftadır bu olayın çözümlenmesi bekliyorum.bugun 2-3 kişiyle görüştüm ama bir sonuç yok bu ürünün kesinlikle ve kesinlikle iadesini istiyorum.hiç bir şekilde bu ürünü istemiyorum.şu anda bu ürün teknik serviste ve yapılıp bana geri gelecekmiş.bune ya niye yeni aldığım ürün arızalı olsun tamir görsünki.kim ister bunu.sonuçta ben bozmadım bana öğle geldi.ürünü iade etmeme içinde ürünün teknik servisten gelmesi lazımmış.gelmeden olmuyormus.daha nekadar bekliyecem bilmiyorum telefonun borcunu ödüyorum ama telefon elimde yok negüzel.genpadada böle oluyorsa artık bilmem.sorunumun en kısa zamanda hatta bugun çok iyi olur ki bugun olmaz çözülmesini istiyorum ve ürünümün kesinlikle iadesini istiyorum.maddi ve manevi zarara uğradım.tesekkür ederim Genpa
    ÜRÜN LG C3400 MARKA CEP TELEFONU
    İMEİ NOSU:




  • beta kardeş ne oldu ya telefona, geçmiş olsun, sen memnundun kullanıyodun diye hatırlıyom.bu arada bence internetten alışveriş hala ülkemizde sağlıklı değil o yüzden internetten alışverişe HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • firmanın teknik servise göndermesi tabi ki normal, sonuçta ürünleri test edip de almıyor ki Genpa. Cihazdaki sorunun
    kullanıcı kaynaklı mı yoksa fabrika çıkışından mı anlaşılabilmesi için zaten bu uygulamada olan bir prosedür, Genpa'nın yaptığı bir faklılık değil ki. Bütün firmalar için bu geçerli. Sen başlangıçta yanlış yönlendirilmişsin, tek sorun bu olmuş bence. Onun dışındaki uygulama normal.
  • arkdaşlar yoruarınız için teşşekkur ederim.ama bnce çok yanlış yaptılar.enazından büyük bir firmanın yapması çok yanlış.bilmiyorum ama tabikide diilekçe vercem.bn ilgilendirmez o bn telfonun taksitlerini ödüyorum ama tel elimde yok bu nasıl iş iadede almıyorlar gelmesini bekliyorşar buneya.maddiden çok manevi zarar.
  • Dediğin gibi ürün fabrika çıkışından arızalı geldiyse sana zaten iade alacaklardır. Önemli olan bunun bilgisinin ulaşması sonuçta. İyi şanslar..
  • beta4ce geçmiş olsun uzuldum senin adına. umarım en kısa zamanda cozulur sorunun. bende verilen cd den programı kurmayı beceremedim sanaırım. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • Arkadaşlar Estore halen daha LG C3400 kargoya vermedi 275,49 YTL hesaplarına 7 sinde göndermeme rağmen.

    Eşiminde bugün doğum günü
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kalper

    Arkadaşlar Estore halen daha LG C3400 kargoya vermedi 275,49 YTL hesaplarına 7 sinde göndermeme rağmen.

    Eşiminde bugün doğum günü



    yerinde olsam o siparişi hemen iptal ettiririm. ma sanırım havale yaparak yapmışsın odemeyi. paranın geri ödenmesiyle uğraşman gerekecek. aslında madem peşin aldın telefonu keşke netten almasaydın. ben şahsen bi dah estore den sakız bile almam. sana da tekrar geçmiş olsun gerçekten güzel bi doğum günü hediyesi olabilirdi eşin için..




  • arkdaşlar bugun genpa aradı beni ve yarın yeni ürünü gönderiyorlar.baklım hayırlısı.ben cd olayını çözdüm yardım cı olabilirimm.
  • bu arada bencede ürünü iptal et en doğrusu.parayı peşin verdiysen keşle eşden alsaydın be üzüldüm.peşini bırakma bence devamlı ara hatta sikayet et bn öle yaptım sonuç aldım.
  • hadi yaw, süresi uzamış belki biraz ama gerekeni yapmış Genpa, bunu yapmayanlar da war



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 11 Kasım 2005, 20:45:05 >
  • ben 6 gün önce aldım bi turkcell bayisinden taksitlen eşimin doğumgünüünde sürpiz olsun diye ,walla havalaar uçtu görünce hakkatten pek özellikli bi telefon şimdi benim gözüm kaldı napsam da kandırıp alsam diye...
    yannı bi oyun yükleme olayını hala çözemedim ya yuf olsun bana arkadaş bi insan bu kadar mı teknoloci yoksunu olur yaw
  • ve telefon geli gri renk hemde.ii günlerde kulannamam dileğiyle.:) yorum yazan arkdaşlar yine size tesekkur ederim.ve ismailavci arkdaşım tel elime geçti oyun işini çözüp sana yazacağım merak etme.20 sinden sonra istanbuldayyım.iş için erzuruma gidiyorum.
  • Arkadaşlar Store den yaptığım son alışverişti 7 sinde sip. verdim 11 inde kargoya verdiler 12 sinde de aldım.
    bence işleri biraz savsaklıyorlar.
    MEP iletişim firması ile garantisi var.
    LG C3400 ün bordosunu aldım bir bayan için çoook şık. fakat ekran koruyucu üzerindeki jiletinde biraz tahribat var.
    Bu alış veriş bana bir derss olsun bir daha mı asla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.