Şimdi Ara

LG C3400 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben telefonu acayip begendim ama 3 sorun var. benzer sorunlar yaşayan arakdaşlar varmı diye merak ettim.

    1. belki çok önemli bi sorun değil ama ben ilk kez kapaklı bi tel kullanıyorum diger modellerdede boylemi bilmiyorum ama kapak biraz sallanıyo sanki.

    2. telfonda şebekeçekmeyen bir yerde bulundugumda daha sonra kendisi otomatik bulmadıgı gibi şebeke ayarlarından manuel olark yaptıgımda da bulmuyor. ancak açıp kapattıgımda normale donup yeniden cekmeye başlıyor telefon.

    3. çağrı ve mesaj geldiginde bu sorunu da bi kaç kez yaşadım. gormek uzere tıkladıgımda kum saati çıkıyor ve telefon yine kilit yine restart amcak boyle normale donuyor.

    deneyimlerinizi paylaşırsanız cok yardımcı olursunuz arkadaşlar. şimdidie teşekkürler..
  • ironhand kardeşim ilk iki soruna rastlamadım ama üçüncüsü birdefa da benim başıma geldi, gelen bir çağrıyı sonlandırdığımda bir kum saati çıktı merak ettim ne zaman kendi kendine bitecek diye, bi 10 dakka sonra pili çıkatmak suretiynen hallettim.
  • 5 gündür kullanıyorum. (daha doğrusu eşim) problem yaşamadım. zarif bir telefon fakat mesaj yazarken. sayı girmek istedim diğer telefonlar gibi numara yazabileceğim moda geçemedim. yazmak için önce harfe daha sonra değiştirerek istediğim noya getiriyorum.
    Mesaj yazarken LG de tek tuşla nasıl sayılara geçebilirim. (nokiada ki gibi)
  • arkdaşlar geldimzeten bir kaç arka cvp verdim.sorunlarınıza cvp vermeye elimden gelenei yapacm arkadaşalr.hepinize yorumlarınuz için tesekkur ederim.
    bide bir isteğim var telefona oyun yüklemeyi veya progra yuklemeyi çöze narkadaşlar buray ayazsın lütfen.
  • arkadaşlar kapak sallanması oyle abartı bir durum degil zaten cok da onemli degil.

    kum saati sorunuda seyden kaynaklanıyomus. ben sim kartımı kırdırıp birlestirmiştim o metal çipi bu telefona hemen takmak istemedim o yuzden bantla eski yuvasına oturmustum sim kartı. esneme yaptıgı için kartın iyi okunamasından kaynaklanan bir sorunmuş. metal yuvayı kullanmaya başladıktan sonra bir daha yaşamadım zaten.

    şebeke sorunu da benim şanssızlıgım sanırım. uretimden kaynaklanan bir sorun. bugun gidip genpaya iade ettim telefonu. servise gonderildi bir sorun varsa yenisiyle degistirelecek.
  • güzelde.sen teli nekadar oldu alalı.7 gün içindeyse bnm anlamadığım konu sana hmn yenisini vermeleri.servise göndermelri çok saçma bnmde başıma geldi ya öle.sen bozuk ürünmü almak için veriyorsun yada bozuk ürün siparişi mi veriyorsun.sorun onalrda.
  • eğer denildiği gibi ahize sesi kötüyse hiç bi işe yaramaz .
    Telefon önce telefonluk görevini yapmalı. mp3 kamera sonra...
  • arkadaşım valal bnde öle bir problem yok ses kalitesi gayet iyi.diğer arkdaşlar nediyo .
  • ben ahize sesinden cok memnundum hatta pek cok kez kulagımdan uzak tuttugumu bile bilirim cok yuksek ses verdigi için.

    beta4ce telefonda bi sorun varsa tabiki onarılmış olarak teslim almıycam yenisini talep ettim zaten. ama benim sozume guvenerek hemende yenisini veremezler. dogal olarak servisin once incelemesi gerekiyor. dogal surec bu. dun bıraktım yarın cevap geleck muhtemelen.
  • Selam arkadaşlar,
    Ben eşime aldım bu telefonu. Verilen CD yi bilgisayara yükledim. MP3 leri, resimleri çok güzel telefona aktarabiliyorum. Ancak Oyun aktarma olayını bir türlü çözemedim. Telefon içinde gelen oyun bir süre sonra süre doldu diyor(Oynanan oyunun süresi değil Oyun programının süresi doldu diyor) ve internete bağlanayım mı gibi bir soru soruyor. Servise götürdüm. Onlar siz oyunları kaldırmışsınız dediler ve yazılımı yeniden yüklediler. ancak bir hafta sonra tekrar oyun süresi bitti. Ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Nokialarda PC Suite diye bir program ile oyunlar yükleniyormuş diye duydum. Acaba bizim telefonada oyun yüklenebilen program var mı? Ayrıca bu telefonun ses kaydı çok kötü. Kaydedilen sesler çok kısık sesde kaydediliyor. Servis bu konuda da telefonunuzun hansfree özelliği olmadığı için sesler kötü dedi. Oysa telefon özellikleri arasında handsfree var diyor ancak biz çalıştıramadık. Handsfree var mı yok mu? Hem ses kısıklığı ile handsfrenin ne alakası var değil mi?
    Oyun ve ses kısıklığı konusunda yardımlarınızı rica ederim.
    Saygılarımla,




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.