Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefona ROM atma, android sürümü yükseltme vb durumlar telefonun orijinalliğini bozmuyor mu? aldığımdan beri bir .apk formatlı dosya bile atmaya kıyamıyorum, sade şekilde kullanıyorum, play store'dan oyun bile yüklemedim diyebilirim. Buna rağmen telefonumda ağırlaşma hissediyorum. Tuş kilidi yapınca şifreyi girerken algılamamalar, ondan sonra buna benzer sayısız sorun yaşıyorum. 32 GB'lık versionu kullanıyorum, acaba çektiğim fotoğraflar mı buna sebep oluyor? Galeri'yi boşaltmam mı gerekiyor?
  • Selamlar
    Iki haftalık g2 32gb telefonumu satmayı düşünüyorum
    İlgilenen ve ankarada oturan arkadaşlar varsa burdan yazsinlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi dahamı tövbe lg yeee gidin sony alın paranıza yazık olmasın. lg aldığım günden beri, ses boğukluğu, sinyal problemi derken şimdi de ekrar sararması olduu paranızı çarçur etmeyin gidin sony alın, ıphone alın
  • Merhaba.. Ben de LG G2 almak istiyorum ama bazı sorularım olucak. kameranın iyi olmadığı net olmadığı hakkında söylemler var.. kullananlar çözünürlük hakkında bilgi verebilirler mi ?
    Bir de güncellemeler telefona otomatik olarak geliyor mu yoksa biz kendimiz mi ayarlıyoruz ?
  • lg g2 vs980 android 4.4.2 kitkattan lollipop 5.0.2 e nasıl güncellenir rootsuz bilen var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qslash -- 11 Eylül 2015; 16:13:05 >
  • Merhaba Arkadaşlar
    G4 telefonuma dün FM Radyo uygulama olarak indirildi. Kurulumdan sonra çalıştırma işini sadece kulaklıklar vasıtasıyla yaptı.Bense Sesin telefonun kendi mikrofonundan çıkmasını istiyorum.Bu konuda herhangi bir ayar yapılması gerekiyormu.
    Radyo dinlenmesinin sadece kulaklık sayesinde olması cansıkıcı.Çözüm yolu varsa sevinirim.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ashleycool21

    Merhaba.. Ben de LG G2 almak istiyorum ama bazı sorularım olucak. kameranın iyi olmadığı net olmadığı hakkında söylemler var.. kullananlar çözünürlük hakkında bilgi verebilirler mi ?
    Bir de güncellemeler telefona otomatik olarak geliyor mu yoksa biz kendimiz mi ayarlıyoruz ?

    Kamerasi iyi degil gercekten. Gunduz iyi isik altinda guzel cekimler yapabilirsiniz ama gece cok birsey beklemeyin derim. Ayrica zayif isik altinda on kamerasi da o kadar iyi degil..
    Birde en son videoda ses sorunu vardi arka sesleri bastirip videoya kaydediyordu bu yuzden konserlerde video cekemiyordunuz mesela..
    4.4 kendi geldi, 5i (lollipop) sanirim pc suite ile yukleyebiliyorsunuz tam emin degilim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;
    Bugün LG G2'mde bir sorun hasıl oldu, mobil veriyi açtığımda telefon kapanıp açılıyor.
    Mobil veriyi kapatmadığım sürece kapanıp açılma devam ediyor. garantiside bitti ne yapabilirim?
  • Arkadaslar merhaba

    Ben 1 yildir LG G2 kullaniyorum ve sarnindan tutunda herseyinden cok memmunum. (Telefonun daha jelatinleri ustunde duruyor :) LG G2 ye kadar iphone kullandim hep. Sizden ogrenmek istedigim konu sudur. Ben oyle cok oyun oynayan birisi degilim. LG G2 den G3 e de gecmenin pek bir degisiklik olmayacagini dusunuyorum. LG G2 bu donanimla ne kadar sure daha kullanilabilirligini korur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 32gb i 22 aydır kullanıyorum. Lg tr garantili olarak aldım. Telefonumdan memnunum. En az bir yıl daha kullanırım diye düşünüyorum. Bu güne kadar,ekran camı kasadan ayrılmaya ve üzerine su gelmesi sonucu şarj olmamaya başlamışti. Garanti kapsamında ekran ve şarj yuvası degistirildi. Bu aralarda şarj kablosu bozuldu. Başka kablolarla tel yavaş şarj oluyor. Orjinal gibi olmuyor. Fırsat bulursam onu da garantiye götürecem ya da orjinalini alcam. Şuan cihazda cyanogenmod android m 6.0.1 yüklü. Rootlu olarak kullanıyorum. Kendi yazılımına göre daha sade ve akıci. Bence tek eksi yanı gece çekimleri. Hala güçlü ve ekran kasa oranı iyi bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 icin saglam bir muzik indirme programina ihtiyacim var. Yotube donusturucu falan deil kaliteli bisey olsun istiyorum.: tavsiyelerinizi alabilirmiyim tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu yeni kullanmaya başladım gayet memnunum, özellikle de ekranı ve şarjı gayet iyi.
  • Herkese selam, 2014 ocak ayında lg g2 aldım. Aldığımdan bugüne kadar ekran sararmasından dolayı garanti kapsamında 3 kere ekranı değişti (Şengüller küçükyalıda) 4,ncu kez tekrar sararma olduğunda istersem sıfır kutusunda cihaz ile değişim yapabileceğim söylendi. Ama ben 2.nci alternatif olan tüketici mahkemesine başvurdum.4-5 aylık bir süreç olabileceği ve sonunda verdiğim parayı (1700tl) alabileceğim söylendi. Ekran problemi hariç telefondan memnunum, ama ekran problemi beni çıldırttı. Bir daha lg mi aslaaa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 ay oldu telefonu kullanıyorum. en son 2015 ekimde ilkolarak ekranı kırıldı. ekran değişti ama telefonunun dokunmatik performansı yerlerde resmen. arada donuyor. şimdide 5.0.2 stabil diye sürüm yükselttik ama başka sorunlarda baş gösterdi. telefonu aradıkları zaman çalmıyor. cebindeyken telefonu otomatik olarak açıyor. bilimum saçma sapan seyler mevcut telefonda. iyicene soğudum. idareten i phone 3gs aldım arkadaşımdan. lg den sonra i phone'a terfi edeceğim galiba.
  • Lg pc suite ile güncelleyebilirsiniz. Bütün telefon ları inceleyin mutlaka memnun olmayan vardır sorunlardan dolayı
  • arkadaşlar 16 gblık garantisi bitmiş lg g2 TERTEMİZ ikinci el piyasası ne kadardır? sahibindene bakarsanız 800 liraya da var, 400 liraya da

    kesinlikle ekranda çizik düşürme vs yoktur?
  • lg g2 ye lollipop 5.1.1 gelecek mi? gelecekse ne zaman gelir.
  • i34anbul kullanıcısına yanıt
    Myt apk yaz google a, indir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz33 kullanıcısına yanıt
    Gelmez hocam beklemeyin.
  • 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum, merakım 4.5 g sonrası görüntülü görüşme yapabilecek miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.