Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • şimdi ben g2 almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla sıfırı çoğu yerde yok bulabileceğim güvenilir satış noktaları varmı ?
  • emin_444 kullanıcısına yanıt
    Bende s4 ten 1 yıllık g 2 ye gectim s4 ye 1 yıllıktı ve bataryadan memnun değilim s4 te 4 saati gecen ekran suresi alıyordum bunda maksimum 3.5 3.45 saat ekran suresi alıyorum sanırım garantiye yollayacam birde garip bi kalibrasyon sorunu var örnegin sarj 60 ken bekliyorum 64 oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir telefoncuda oğlumun lg g2 telefonunun ekranını değiştirttim. ekranın bazı bölgelerinde dokunmatik çalışmıyor, acaba takan yanlış mı taktı, yoksa ekran problemli mi, fikri olan var mı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wertom W kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat çok ucuzsa veya size ben sadece sorunlu yeri değiştirebilirim diyorsa (ki bu G2 için imkansız)bir problem olması olasıdır.Ayrıca bildiğiniz üzere G2 de ekran bir bütün halinde.Yani digitizer(dokunmatik algılayıcı),koruma camı ve LCD panel beraberler.Bu yüzden servislerde de çok uçuk fiyatlar çıkabiliyor.Eğer değiştirdiğiniz yer merdivenaltı telefoncu gibi bir yerse size parça garantisi vermez yani ürünün arkasında durmaz.Eğer öyle değil de size bir garanti fişi gibi bir şey vermiş ise şayet gidip sorabilirsiniz.Eğer sorun tespit ederlerse değiştirirler.Fakat garanti yoksa çözüm yeni ekran gibi duruyor.Sorun digitizer'da büyük ihtimalle ve eğer donanımsa arıza ise yeni bir ekran değişimi gerekiyor olabilir veya ekranı takarken soketlerden biri düzgün takılmamış/yerinden oynamış olabilir.Çünkü G2'de batarya değişimi için bile bir çok karışık işlem yapılması gerekiyor.Telefon ustası değilim tabi fakat 2.5 yıllık bir kullanıcı olarak aklıma bunlar geliyor.

    Qmemo programında bütün ekranı boyama şansınız var ise algılamayan bölgeleri tam tespit edilebilirsiniz.Ayrıca eğer sorun donanımsal değil ise hard reset ile küçük de olsa düzelme ihtimali var.




  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    hocam telefonun tam ortasından bir santim kalınlığında, bir çizgi şeklinde yukarıdan aşağıya dokunmatik çalışmıyor. ekran kırılmıştı yenisi ile değiştirdik, fiyat olarak 180 TL ödedim. telefon serviste pahalı fiyata yaptırmaya değmeyeceği için orada yaptırdım.

    şu anda telefonun yapıldığı yerde değilim, olsaydım tekrar yapan yere götürürdüm, zaten 1 yıl garanti vermişti. dediğin gibi soketlerin yanlış takılmış olma ihtimali var mı? eğer öyleyse bulunduğum yerde bir telefoncuya tekrar taktırabilirim. bir de bu dokunmatik sorunun kesin nedeni ekran mıdır? telefonun başka yerinden kaynaklanmaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertom -- 2 Eylül 2016; 16:56:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    hard reset attım, işe yaramadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wertom W kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi telefoncu değilim fakat internetten G2'nin gerek ekran gerekse batarya dahi değiştirirken ne kadar çok soketi olduğunu görürsünüz.Ben bilmiyorum tabi fakat en büyük olasılıkları değerlendirirsek eğer bunlar çıkıyor ortaya.Fakat eğer soketi doğru takmamışsa bütün ekran algılamaması gerekirdi diye düşünüyorum.Çözüm yine telefoncu bilir tabi fakat ekran değişimi gibi duruyor...
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.