Şimdi Ara

LG G5'e Uygun Ekran Koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, LG G5 için ekran koruyucu arayışı içerisindeyim. Sipariş verip bi tane aldım lakin rahatsızlık verecek düzeyde parmak izi bırakıyor. Önerilerinize açığım, hatta deneyimlerle birleşirse müteşekkir olurum. Önceliğim temininin kolay olması, yani ; amazon, aliexpress gibi bir haftayı aşacak sürelerde beklemek istemiyorum. Ayriyeten cihazın ahize ve ön kamerasının bulunduğu alan kavisli olduğundan dolayı yüzeyin tamamını kaplayacak bir ürün alacağım. Kesinlikle asgari düzeyde parmak izi bırakmalı ve cihazla bütünlük sağlamalı. Spigen'in "Screen Protector Crystal" adlı bir ürünü mevcut, kalitesine şüphe yok fakat parmak izi konusunda emin değilim, fikirlerinizi bekliyorum.



  • Hocam merhaba, 30tlye uygun önü tam kaplayan koruyucu buldum linki: http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g5-ekran-koruyucu-0-2mm-on-tam-kapatan-nano-film-etkin-koruma-241058121

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilginiz için teşekkürler, dayanamayıphttp://www.hepsiburada.com/spigen-lg-g5-screen-protector-crystal-ekran-koruyucu-a18fl20124-pm-telkilsgplgg501 linkteki ürünü satın aldım. Yarın elimde olacak, deneyimlerimi uygular uygulamaz paylaşacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GanjasCave

    Hocam ilginiz için teşekkürler, dayanamayıphttp://www.hepsiburada.com/spigen-lg-g5-screen-protector-crystal-ekran-koruyucu-a18fl20124-pm-telkilsgplgg501 linkteki ürünü satın aldım. Yarın elimde olacak, deneyimlerimi uygular uygulamaz paylaşacağım.

    Anladım hocam.Hayırlı olsun güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.