Şimdi Ara

Lg oled mi-lgsj800 mu-samsung9000 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Onlarca kullanıcıdan biri bile logo yapışmasından şikayet etmezken sen daha çözülemedi dersen kim boş muhalefet ediyor daha açık ortaya çıkar. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu bir gerçekki samy türkiye elemanları bu formda fazlası ile aktif. Konuyu lg türkiye ile paylaştım. Gerekli girişimleri yapacaklar. Ben cevap yazmiyorum artık. Samsungu ezip geçen bütün özelliklerine rağmen lg yi çöpe atalım oturup samynin siyah ekranına bakalım bumudur yani. Ben burdaki birkaç sivri samyciye uymayarak lg sj850 aldım. Bugün olsa yine alırım, yine alırım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantis42 -- 28 Ocak 2018; 9:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ciddi ciddi artık senin, kullandığın mu9000 den memnun olmadığını, tv alırken yada şuanda aklının köşesindeki 'oled mi olsaydı acaba' sorusuyla boğuştuğunu ama bu isteğini fikrini baskılamak için de periyodik olarak ''mavi göstiriyi' fotosunu her forum başlığına koyduğunu düşünüyorum. Baktın oled kullananlar logo yakmıyor kaç aydır, elinde bitek bu koz kaldı sanırım kötülemek için.

    umarım en kısa zamanda sorunlarını çözersin. Biz de her tv konusunda tekne fotoğrafı görmekten kurtuluruz.

    boşver oledi, oledi kullanan yorumlasın, mağazada iki görmeyle bi zahmet yorum yapmayıver oled hakkında, sen usta bir mu9000 kullanıcısı olarak arkadaşın niçin mu9000 alması gerektiği anlat, eksilerini artılarını engin bilgilerini anlat.

    Başlık açan arkadaşa: 55Lg9a7v başlığında birkaçşey karaladım kardeşim. Bi ara girer bakar okursun, aynı şeyleri buraya yazmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wntln -- 28 Ocak 2018; 11:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • musti1538 M kullanıcısına yanıt
    4k alınca hakkını verecekseniz, paralı parasız 4k içeriklerle tv yi besleyecekseniz 4k alınız. , yada benim gibi düşünüp 80 gb lık filmlerin yarım saatte indirildiği, her tv kanalının açıldığında 4k yayını zahmetsiz ücretsiz alacak zamanlara kadar ( tahminim 2022) oled fhd ile keyfinize bakacaksınız.

    Aksi halde 2009 yılında annemlere hediye aldığım samsung full hd tv yi senelerce sd yayın izlerken eskitmelerinden pek farklı durum olmuyor. Ömrünün son baharında 1080i tv yayınlarının artmasıyla 2 yıldır hakkını vermeye başladı tv. 4k için de hesabı siz yapın.



    son olarak 5500 TL üstü bütçeniz varsa oled 4k için zorlayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlantis42 A kullanıcısına yanıt
    LG nin samy i ezip geçen özellikleri nelerdir? LG de olupta samy de olmayan özellikleri söylerseniz bu iki TV arasında kalan arkadaşlar da faydalanmış olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlantis42 A kullanıcısına yanıt
    Böyle bir mesaj yazacağına neden LG'nin diğer markalardan daha iyi olduğunu yazsaydın insanlara doğru yolu gösterebilirdin, şu an LG daha iyi diyorsun ama neden olduğunu yazmazsan insanlarda seni ciddiye almaz. Şu an bu mesajı yazma nedenin ''ben lg kullanıyorum o zaman lg en iyisidir''den ileri gidemiyor.
  • Yaw he he. Buraya yazı yazmayı bilen herkes internetten karşılaştırma yapabilir. Çocuk gibi benim tv seninkini döver muhabbetimi yapayim. Harman kordon sesi bi arastirin. Webos3.5 bi arastirin vb vb vb. Ayrica bir odada samy bir odada lg var. Iskembeden sallamayin. Hadi siz konusun. By

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloklayın geçin en iyisi görüldüğü gibi mesaj yazmaya değmez birisiymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlantis42 A kullanıcısına yanıt
    Vb. Vb. İle olmaz hocam bu işler webos 3.5 dediğin işletim sistemi samsungta da tizen var webos 3.5 un yapipta tizenin yapamadığı ne var, harman kardon dediğin bir markadır sonuçta TV ye iki tane 20 watt hoparlör koyuyor ben test ettim öyle bir fark yok sadece reklam , samsungculari suçluyorsunuz ama aynı fanligi siz LG için yapıyorsunuz farkında değilsiniz. İddia ediyorsanız somut olarak bu farkları ortaya koyacaksınız, altını dolduracaksiniz yoksa dediğiniz gibi iskembeden sallamak oluyor bu sonra TV niz LG TV herkes bilir ne olduğunu🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B7,E7, W7
  • Tizenle webos3.5 kiyaslanamaz dostum. Sesli komut bile samyde ingilizce. Bırak tizeni webos3.0 ile bile farki var. Yaw git araştır işte niye benden bekliyirsun. Lg tabiki kullanıyorum. 55Sj850 modelini. Ama samsung tvde var diye yazdım superman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantis42 -- 28 Ocak 2018; 20:45:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi kaale alıp cevap vermeye bile değmez biri oled alamamış aklı oledlerde diyor biri logo yapışması olan bir kullanıcı bile yokmuş yazıyor biri berbat ips panel lg sini övüyor kendinizi eğlendirmeye devam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 28 Ocak 2018; 21:23:4 >
  • . . .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Blade.Runner.2049.2017.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT (80.41GB)
    Dunkirk.2017.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT (55.34GB)
    Fantastic.Beasts.and.Where.to.Find.Them.2016.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT (61.99GB)

    Bir kaçı bu hocam. Tv'de bunlarda hiçbirzaman takılma donma motıonda herhangi bir bozukluk olmadı.
  • Rtings'deki aynı fotoyu bulamadım ama fikir vermesi açısından standart ve fotoğraf resim seçenekleri ile fotoğraf aşağıdaki gibi. Mavi ton hakim diyenler için.

    STANDART AYAR

    Lg oled mi-lgsj800 mu-samsung9000 mi ?


    FOTOĞRAF AYAR

    Lg oled mi-lgsj800 mu-samsung9000 mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 28 Ocak 2018; 23:47:5 >




  • atlantis42 A kullanıcısına yanıt
    Araştıracak birşey yok lg işte bizim köşedeki spotçuda var tofaş parçaları ile beraber satılıyor. Kusura bakmada sizinki züğürt tesellesi, sesli komutu ben görmüyorum bile ingilizcemde oldukça iyidir ama nedense hiç aklıma gelmiyor, allah aşkına tizende yapamayıpta webos ta ne yapıyorsun çok merak ettim senin lg marsta yapıldı galiba. Dediğin gibi nette araştırıyorum araştırıyorum ama lg nedense hep düşük puanla eleniyor özellikle yabancı sitelerde kontrast ve resim kalitesinden çok düşük puanlar alıyor ve zaten kafadan eleniyor siz nereye bakıyorsunuz çok merak ettim. Sizde ki samsungun modelini de çok merak ettim sj850 ile kıyasladığınız, sonuçta sj850 nin xe9005, mu9000 ile kıyaslamak gerekiyor, sizdeki hangi modeli?
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Yaw hehe. Tofaş örneğin bile ne olduğunu ortaya koyuyor. Seninle muhatap olmamam için birsuru atasözü var. Sen kendin konuş yeğenim. Cahillik diz boyu yaw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son mesajım. Anlama kitligi çeken demeyeceğim artik çünkü inadına ne fark vardır diye soruluyor. Bir sürü kıyaslama sitesi var girin bakın mu9000 ile sj850 arasındaki farka. Tv özelliklerini kullanmak için ingilizce öğrenen akıllılardan değilim sonuçta. Adam!!! sinirden dünya markası lg yi tofaşa benzetti ya daha ne diyeyim. Köşedeki spotçuda satiliyormus. Sanki samy satilmiyor. Küçükken topun lg mağazasına kaçtı sanırım. Beni iki günde lg avukatı yaptınız. Forumda bir iki tip var sivri. Nerde bir konu açılsa hemen lgye bulaşır mu serisi sokar araya. (Onlarin yasal olarak hesabı olacak) ne hikmetse onlar sustu avaneleri konuşuyor. Muhtemelen hesap aynı. Sonuçta ld de samy de aynı ülkenin mali. Biri ülker biri eti. Ama bu zavallılar samy der diğerine çöp. Vallahi billahi artık ne mesaj yazacağım nede okuyacağım bu konuyu. Aklınızı başınıza alın düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • atlantis42 A kullanıcısına yanıt
    Aynı ülkenin malı ama ne hikmetse senin teknoloji harikası lg samy i ezip geçiyor. tv sektörünün lideri samy i ki lg i dörde katlamış, küçümsersen, kullandığın tv i de teknoloji harikası deyip burada pazarlamaya çalışırsan komik duruma düşersin, lg madem teknoloji harikası o zaman niye sektörde lider değil, samy lg i niye dörde katlamış diye sorarlar adama? O yüzden bin kere düşün bir kere yaz oldu mu? benden sana tavsiye, yoksa kimse seni burada ciddiye almaz ti ye alır şu an da olduğu gibi, altı üstü lg işte zamanında herkesin ucuz diye alıp bir daha da almadığı marka, herkes bilir lg i, komiksin yemin ediyorum, ezip geçiyormuş , sana teknoloji harikası tv ile mutluluklar




  • atlantis42 A kullanıcısına yanıt
    Son bir şey daha, sorduğum sorulara cevap vermek yerine, saldırarak açığını kapatmaya çalıştığını da farketmediği mi sanma?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.