Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanifisari

    Arkadaşlar, yutdışından getirdiğimiz LG G4 (LG-H818P) modeli yalnızca acil çağrılar uyarısı yapıyor farklı operatörlere ait sim kartlarını demedim yine aynı. Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi...

    NOT: Takılan sim kart kişilerini görüyor anca şebake tanımlama olayı yok gibi. Bir diğer önemli sorun acil arama yaptığım halde arama sesi gelmiyor hiç ses yok.

     LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya  LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya  LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya  LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya  LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya

    hocam sorun çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözüldü?




  • merhaba arkadaşları lg g3 telefonum var hiç bir sorunu olmadan kullanıyordum root yapılmış halde uzun süredir sıkıntısızdı durup dururken tuhaf bir ses çıkartıp donup kapandı ve bir süre açılmadı telefonu açmayı başardım ama çok uzun açık kalmıyor kendiliğinden kapanıyor bilen varmıdır?

    ek olarak telefon az önce açılmayıp tz crash yazan yeşil bir ekran çıktı galiba anakartla ilgili bir sıkıntısı çıktı ne tuhaf telefon bu lg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi authir -- 31 Mayıs 2017; 22:9:58 >
  • Merhabalar.

    2015 yılından beri sorunsuz kullandığım LG G3 telefonum maalesef şu anda bilgisayar tarafından algılanmıyor. Telefonu bilgisayara bağladığımda sadece şarj oluyor ve kabloyu çıkardığımda şarj oluyor simgesi görünmeye devam ediyor ancak telefonu tekrar şarja bağladığımda şarj olmuyor.

    Önemli not: Dün telefona format attım ve format sonrası sorunun gittiğini gördüm. Ancak şu anda aynı sorunu tekrar yaşıyorum. Aradan sadece 24 saat geçti ve bu süre içerisinde sadece uygulamaları vs. yükledim.

    Sorunu çözme konusunda yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok sevinirim.
  • Merhabalar. Lg4 telefonum 5 gündür veri bağlantısını açtığımda cıldırıyor. Kendi kendine menülerde geziyor , programları açıp kapıyor, alta indiriyor hızlı bir şekilde. Arka düğmeden kapatıyorum. Örneğin feyste geziyorum hızlı bir şekilde aşağı kaydırıyor, beğeniyor, resmi büyütüyor ne denk geldiyse. Bir telefoncuya sordum. Format atalım, virüs girmiştir, olmadı dokunmatiği bozulmuştur, yada pildendir diye sıktı. Yedek pilde de yapıyor. Veri kapalıyken yok. Veri açıldıktan sonra biraz geziyon sonra baslıyor.

    Var mı başına gelen. 360 sekurity diye bir programla virüs tarattım yok diyor. Son yüklediğim trivago booking edevlet programları kaldırdım ama genede yemedi.



    Yardım lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç Düşünür kullanıcısına yanıt
    Kabloyu değiştirdin mi hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silopya

    Kabloyu değiştirdin mi hiç.

    Evet, değiştirdim. Ayrıca başka bir LG G3 telefonu bilgisayara kendi kullandığım kablo ile bağladım ve o telefonda sorun çıkmadı.
  • Merhaba,
    Yaklaşık 4 yıldır kullandığım LG G PRO (F240K) hiçbir sorun yaşamadığım telefonuma factory reset yaptım sistemdeki gereksiz herşey kalksın telefon daha iyi/hızlı çalışır diye. Ancak factory reset yaptıktan sonra telefonu kilitleyip açmak istediğimde ekran kararık duruyor ama telefon tuşlarının lambası yanıyor. telefon ekranı aslında kapalı değil, açılıyor ama aşırı şekilde parlaklığı düşük ve çok zor görünüyor. Ayarlarında ekran parlaklığı otomatik ayarlı da değil, zaten ayarlı bile olsa sıfıra çektiğim zaman bu kadar kararmıyor. Telefonu kilitlediğim zaman bu sorunla karşılaşıyorum. Birkaç denemeden sonra açılıyor. Bir yerde sensör falan arızalandı bazen görüyor bazen görmüyor mu, nedendir hiç anlamadım. Bundan sonra 2-3 defa daha reset attım bir yanlışlık olmuştur belki diye yine aynı sorun devam ediyor. İnternetten indirdiğim android lollipop güncellemesini de yükledim ekran yine aynı. Sizce sorunu nasıl çözebilirim...




  • Merhaba. Flex 2 ile ilgili sorunum var. (LG ATT H950 3gb 32gb yurtdışı) Benim telefon şarj biterken kapandı ve kendi kendine uygulama güncellemesi yapmaya başladı. Şarj bitince de yarım kaldı tabi. Açınca arka kameranın çalışmadığını ön kameranın arka kamera menülerine sahip olduğunu gördüm. Ayrıca imei null yazıyordu. Nette bulduğum birkaç romu denedim ama sonuç aynı. Hat çekmiyor. H996 nın kdz dosyasını flashlayınca imei geliyor, hat bulmuyor.

    Ekleme 1:
    İmei sıfırladım, yine yükledim sorun çözüldü. Fakat kamera sorunu devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calippo -- 3 Ekim 2017; 23:20:17 >
  • Arkadaslar lg g4 de wifi acinca telefon cayir cayir yaniyor ve yarim saatte batarya bitiyor.wifi kapaliyken batarya rahat 1 gunu deviriyor ve isinmada olmuyor.baska bayaryayla denedim yine ayni..basina gelen varmi neden yapar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.