Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonumun titreşimi bozuldu. Birkaç gün önceye kadar en ufak problem yoktu. Sizce ne olmuş olabilir? Garantim devam ediyor göndersem düzelir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 telefonu açılmıyor diye garantiye yolladık şarj a takınca kırmızı ışığı yanıyordu başka bir tepki yok, geldi bu içine sıvı kaçmış garanti dışı bunu yaptırabilirmiyiz yaptırırsak fiyatı ne kadar olur bilgin varmı ? Teşekkürler
  • Yeni aldigim LG G3 telefonda bir anda arka tuslarda bir sorun olustu. Telefon durdugu yerde ses acma tusu basiliyor ve ekranda ses paneli ses maksimum olana kadar ilerliyor sonra ses maksimum konumunda panel acik kaliyor. Ayrica ekran acikken guc tusu calismiyor. Ekran kapaninca guc tusu calisiyor. Servise goturmeli miyim yoksa ayarlarla ilgili bir sorun mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam G2 hala alınır mı ? şuan bütçe sınırım 1300. Teknosada iade çekim olduğu için oradan alacağım. G2 ve Huawei G7 var aklımda şuanlık sizin düşünceniz nedir ? Birde 5S alınır mı ? 5S'in zamanı biraz geçmeye başladı bence İOS yeni güncellemeler gömdükçe telefona yavaşlayacaktır diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir?
  • LG G2 cihazım var.Sıvı teması oldu kuruladım 48 saat pirince yatırdım.Şimdi telefonu açmaya çalışınca açılmıyor fakat şarja takınca cihazın bildirim led ışığı kırmızı olarak yanıp sönüyor.Bunu şarjdayken yapıyor.Ama cihaz açılmıyor.Sadece şarjda kırmızı ışığı yanıp sönüyor.Acaba bu problemi nasıl çözerim?Bu ışık yanma sönmesi ne manaya geliyor.
  • arkadaşlar merhaba.garantiye gönderdigim telefonumun üzerinde kırılmaz cam koruyucu jelatin vardı ve bana kasa değişeceği söylendi.Telefon tamir edilip bana gönderildiğinde üzerindeki koruyucu jelatinim duruyor olur mu?yoksa söküp mü gönderirler.Ona göre garantiden aynı jelatinden temin edebilir miyim?
  • Lg g3 kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. Son 1 haftadır telefon durduk yere kapanıp açılmaya başladı sarjdayken bir sorun yok ama artık sarjdan çıkardığım an lg yazısı ve logosu sürekli başa sarıp gözüküyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar ben lg g3 beat telefonumu yere düşürdüm ekranı kırıldı telefonu alalı daha 5 ay olmustu garantiye gonderirsem 350 tl isterler dediler bana telefonu aldıgım magaza sizce ne yapmalıyım telefonda suan hiçbir sıkıntı yok herseyi calısıyor garantiye mi yollayayım yoksa telefonculardan yaptırsam guvenilir olurmu birde garantiye gondersem sizce kaç para alırlar? Telefonu böyle kullanmaya evam etsem sıkıntı cıkarmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oclinomel -- 5 Eylül 2015; 23:46:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: william7811

    lg g2 telefonum herhangi bir darbe almadan kendi kendine geri tusuna basınca donmaya basladı zamanla ekran tepki vermemeye basladı acılmadı şimdide telefon acılırken lg logosunun geldiği yer gözükmüyor ekran karıncalanıyor acılısta ve donuyor telefon kullanılmaz durumda kaldı ne yapmalıyım

    Hocam ben de aynı sorundan var. Siz ne yaptınız düzeldi mi telefonunuz?

    Dokunduğumda telefonun sesi açıksa dokunduğumu anlıyorum ama ekran kendi görüntüsünü yenilemiyor. Servise yolladım ve anakarttaki küçük bir metal parçanın çok az içe geçtiğini ve kullanıcı hatası diyerek geri yollayacaklarını söylediler. 2 hafta sonra tekrar açtığımda açılış ekranındaki karıncalanma yoktu ama ilk tuş kilidini kaldırdığımdaki donma tekrar oldu. Tuş kilidini tekrar kapatıp açtığımda düzeldi ama arada bir ekranın bazı satırlarında titreme ve kaymalar meydana gelmeye başladı. Tabi arada bir takılıyor ama eskisi gibi fazla donmuyor.




  • invisible kardeşim g2 almayı düşünüyorum suan alsam orta vadede uygulamaların kendını guncellemesınden dolayı telefon kasma yapar mı.
    tavsıye edermısın .
    sony z2 mı g 2 mı kıyaslayabılır mısın
  • DesBurak kullanıcısına yanıt
    batarya kısa devre yapıyor degısmeli.
  • Arkadaşlar, LG G4 telefonum yalnızca EDGE bağlantı sağlıyor. Hattım AVEA, aynı anda avea hatlı motorola moto g ve lg g2 3G (H) bağlanırken LG G4 Edge (E) görünüyor.. Mobil Veri Şebekesi Otomatik Edge/Wcdma seçilmiş durumda bu arada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede Lg G4c var, telefon durduk yere kendini yeniden başlatıyor.

    Ben yeniden başlat dediğimde kapanma sesi geliyor ama kendisi yeniden başlattığında bu ses gelmiyor.

    Masada dururken bazen kendiliğinden kapanıp açılıyor. Hiçbir hasarı yok düşürme falan olmadı 1 aykık telefon, hiçbirşey yüklemedim geldiği haliyle kullanıyorum, sadece güncellemeleri kurdum.


    2 defa fabrika ayarlarına döndüm ama düzelmedi, kafasına göre reset atıyor, günde 2 3 kere yapıyor bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba.
    Bendeki sorun da sizinki ile bire bir ayni.siz cozum buldunuz mu?
    Bataryayi mi degistirmeliyim yoksa guncelleme felan mi gerekiyor?
    En son fabrika ayarlarina doneyim diyorum.

    Engind hocam kesin olarak bataryada mi problem?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oclinomel kullanıcısına yanıt
    Cok gecmis olsun. Musteri memnuniyeti en ust seviyedeki telefon servisihttp://www.acilceptelefonutamiri.com/hizmetler/54-lg-g2-ekran-de%C4%9Fi%C5%9Fimi.html adresteki yer herhalde.Millet ove ove bitirememis. Benimde ekranin ortasinda bir cizgi halinde dokunmatigi algilamiyor.Ne yazik ki lG lerin dokunmatik ekrani cok ama cok hassas.
  • benımde bır sorunum varda bır turlu çözemedım telefonu alalı 2 gun oldu model lg g4c telefon başarılı bır telefon ama ınternetı actıgımda facebook , whatsapp gıbı programlara gırınce çok geç acılıyor kasma yapıyor kımse sorduysam böyle bır sorunun olmadıgını bana ılettıler yanlıs bıseyler yapmıs olabılırım ilk defa lg modelını kullanıyorum bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım
  • arkadaşlar 1 senelik lg g2 cihazımda dokunmatik sorunu nedeni ile servise gönderdim, ekran değişimi yapıp göndermişler. Sonra bir inceleyim dedim, cihazda bir sorun var.

    Konuşurken hoparlörü açınca ses gitmiyor karşı tarafa, ama normal veya kulaklıkla konuşurken problem yok. Neden kaynaklanıyordur.
  • arkadaşlar G2 telefonda saat ayarlarım sık sık değişiyor.ayarlıyorum aç kapa gene değişiyor. aynı telefondan eşimdede var.oda aynı.ne yapmam lazım.
  • geride soruldu mu bilmiyorum ama

    yurtdışından gelmiş malum yolla kayıt altına alınmış LG G3 telefon için rom root konusunda güncellemelerde sıkıntı yaşarmıyım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t-miharbi

    geride soruldu mu bilmiyorum ama

    yurtdışından gelmiş malum yolla kayıt altına alınmış LG G3 telefon için rom root konusunda güncellemelerde sıkıntı yaşarmıyım



    +1
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.