Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde apple kullanıcısıyım.. İlk defa android denemek istediğim ve 2014 haziran ayı başında Amerika'dan LG G2 VS980 modelini aldım.. Telefonu 3 ay gayet sorunsuz bir şekilde kullandım.. Bir sabah bir uyandım telefon normal çekiyor gibi gösterdiği halde dışarıdan arandığımda ulaşılamıyordu. O günden beri ne yaptıysam olmadı. Mecidiyeköy'deki servise götürdüm 10 gün kadar adamlarda kaldı ve yurtdışı cihaza servis desteği sağlamadıklarını belirttiler.. O gün bugündür telefon yatışta.. Yanan pasaport kaydıma mı üzülsem? Verdiğim paraya mı üzülsem bilemedim? Bir tavsiyesi yada fikri olan varsa ve bana ulaşabilirse sevinirim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar g2 ime müzik çalar yeni yüklediğim veya indirdiğim müzikleri görmüyor çok yöntem denedim ama olmadı usb ye müzik attım telefona attım oldu fakat usbyi çıkarınca müzik tekrar kayboluyor müzik çaları sildim olmadı hep arkaplanda çaldırabiliyorum müzik çalarda olmuyor bunun çözümü nedir
  • Arkadaslar merhaba. Yaklasik 3 aylik lg g3 kullanicisiym. Telefonumda soyle bir problem var.TTelefonu kullanırken ekran açıldıktan 3 4 saniye sonra ekran parlakligi bira azalıyor. Forumda arattim ama benzer sikayet bulamadım yada cok iyi aramamisimdir. Boyle bir problem yasayan var mi? Simdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba ekran parlaklığının yanında bi buton var otomatik parlaklık yaratıyo o açık olabilir mi
  • Merhaba arkadaşlar,tel suya düşmüştü yaptırdım her şeyi çalışıyor tek yer hariç,ekran. Tel açılıyor titreşim falan altta ışık yanıyor ama ekran tamamen siyah.
  • Lg g2 telefonum var arama yaptigimda ekranim kapanio ve sesim gitmio onun sesi gelio acil cevapll

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG telefon var ama kendim format attim tum tuslara basarak sonra yazilim felna silindi heralde acilinca LG yaazisi geliyo ama sonra gidince duz siyah ekran sarja takinca normal pil resmi geliyo bi tek acilmiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kasım 2014 de çanakkale vodafone mağazasından 2 yıl 1920 tl taahhütlü lg g3 16 gb hdd 2gb ram li telefon aldım. ama sonrasında performans sorunları, ısınma ve kapanma sorunlarıyla karşılaştım ve ankara da servise verdim. 6 gün önce telefonu sıfır kutusuyla birlikte değiştirmişler ve beni bekliyor serviste. ama ben cihazı almak yerine verdiğim parayı alarak taahhüt ü iptal edip başka bir telefon almak istiyorum. böyle bir şey mümkün müdür? aldığım yerin vodafone tamir yerimin de lg olması nedeniyle yetki karmaşasından dolayı işin içinden çıkamadım. önerisi olan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkank1903 -- 15 Mart 2015; 14:04:23 >
  • lg g3 üm var biraz önce %12 şarjı vardı şimdi tamamen kapandı 10 dakkadır şarja bağlı fakat hiçbir tepki vermiyor sizce ne oldu ?
  • selam.lg g2 telefonum var. farmat atmadan önce pc sute vasıtasıyla verilerimi yedekledim. format attıktan sonra pc suite ile verileri geri yükle diyorum ancak % 0 da takılı kalıyor sonra hata veriyor.acil yardım edebilir misiniz?
  • p880 telefonum kullanım esnasında donup kalıyor pili çıkarmadanda tekrar eski haline gelmiyor .
    yapılabilecek bir şeyler varmıdır acaba ?
  • Merhaba lg g3 umun galeri ve muzik klaaorundeki resim ve muzikler kaybodu galeri hep boa gozukuyor ama resimler de videolar da muzikler de dosyalarin icinde var ama galeriye girince hoc birsey yok ne yapabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saatte şarj normal mi?
  • Telefonum G3 müzik çalarken arada kesinti oluyor kulaklı da öyle normalde de sinir oluyorum var mı bi çözüm?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm.a beyler.. Bende LG P710 var ve ben bunu kitkat 4.4.2 ye yükseltim LG nin kendi programı aracılığı sayesinde..

    - Tek sorun Türkçe Dil Paketi neden yok..
    ve dil paketini nasıl tedarik edebilirim?

    LG 'nin kendisini aradım sorunu anlattım bana diyor ki nerden aldınız telefonu HepsiBurada.com dan dedim biraz bekleticegim dedi tmm dedim 2-3 dk bekletim aynen bana şunları sıraladı.. Telefonunuz ithalat garantili ve bunu bağlı olduğu servisle konuşmanız gerekiyor ki sorunuzu da yapacaktır muhakkak ama ücrette alacaktır dedi sinir oldum!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg G pro telefonumun ekranı kırıldı. Dokunmatik çalışıyor ama ekran kırık. Tamir için tüm ekranın değişmesi gerekiyor dedi telefoncu. İstediği ücret 280 lira. İnternette ise farklı seçenekler var.Sizce ne yapmam gerekiyor.
    http://www.gittigidiyor...k=lg+optimus+g+pro+e986
  • LG G2 telfnumda 2 gundur sorun var aramalar gerceklesiyor ancak hicbir ses yok. Karsidaki de ses almiyor ben de. Bir kez acip kapayinca ilk arama sorunsuz ikincisi yine ayni. Telefonu birkac ay once guncellemistim ve dun tum yuklerinden apps olsun olsun temizledim. Servise gondermeden sormak istedim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G3 telefonu alalı neredeyse 1 hafta oldu ve telefonu ilk kez şarjını tamamen bitirdim. Telefonu şarj etmeye çalışırken telefon hiç şarj olmuyor PC'den felan deniyorum ancak o da sonuç vermiyor. Telefon şarjdayken led açılıp kapanıyor, ve kilidine bastığımda telefonun bataryasının altında gözüken şarj kablosu belli bir yeri kırmızı gözüküyor. Ve belli bir zaman sonra telefon sarı renkli uyarı ışığı çıkarıyor. Ve telefon şarj olmayı bırakıyor. Sorunuma yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Merhabalar benim şöyle bir sorunum var 20 mayıstan beri çağrı listem aramalari göstermiyor son çağrı 20 mayıs mesajlarda öyle bildirim geliyo ama mesajlar orta da yok fotoğraf çekiyorum kayıt olmuyor internetten indirdiklerimde yok internet bağlantısı gri instagram açıklıyor youtube uygulaması da ama vine whatsapp çalışıyor ve internete girebiliyorum telefonun sorunu ne olabilir? teşekkürler^^ ah bide modeli E510



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiwiichi -- 26 Mayıs 2015; 0:23:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Hocam Lg l5 (2) kullanıyorum. Bir çok android telefonda varmış bu sorun ama çözm bulamadım. Şimdi telefon arada bir şebeke yi bulamıyor kaybediyor. Bunun sebebi internet için gsm ve 3g geçişinde sorun yaşıyormuş ve şebeke gidiyormuş yaptığım araştırmaların sonucu bu yönde çözüm olarak ayarlardan interneti wcdam/gsm yerine sadece gsm seçin denmiş . Bu bir çözüm doğru bunu yaptıktan sonra tekrar şebeke gitmiyor ama bu kez internet çok yavaş ben 3g nin tadına varmak istiyorum..Sizece bunun bir çözüm yolu varmıdır.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.