Şimdi Ara

LG televizyonda conax modul kullananlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi bir süredir bu conax modul olayını araştırıyorum. Televizyonum LG 42LE5310 ve DVB-C desteği, CI slotu var. Teknik olarak bir sorunum yok. Ama modul kullanımında sorun yaşayanları okuyunca tereddüt ettim birinci ağızdan bilgi almak istedim.

    Ben bu olaya çift kumanda derdinden kurtulmak için geçmeyi düşünüyorum. Bendeki set top box sd yayın veriyor sadece bu yüzden hd yayınlar şuan nasıl bilemiyorum. Şu an için kanallarda sinyal ve kalite 100e yakın o yüzden iyidir diye tahmin ediyorum. Soru kısmına gelirsek aynı modeli veya en azından aynı markayı kullanan arkadaşlar varsa bu modülün tv ile uyumu, kanal geçişlerindeki hızı nasıldır; şifreli kanal uyarısı gibi hataları, iyi yönleri kötü yönleri nelerdir bilgilendirebilirseler hem benim için şu karar verme aşamasında mükemmel olur. Hem de kafasında soru işareti olan diğer arkadaşlara iyi bir rehber olur. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.







  • ben technisat conax modül kullanıyorum tv modelim 32ld650 2 ya da 3 saniyelik maksimum bekleme aralığına sahip o kadar da zap seven biri olmadığımdan dolayı gayet memnunum başka bir problemim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.