Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.254
Cevap
97
Favori
838.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Normalde benim cihazdaki sürüm aşağıdaki sürümdü. Fakat operatör sürümü olduğu için ekstra birkaç uygulama gömülü geliyordu.

    https://lg-firmwares.com/downloads-file/26026/V350N30d_00_KT_KR_OP_0929

    Önceki mesajımda verdiğim iki sürüm ise operatörden bağımsız bir sürüme benziyor. Yani LG’nin orijinal sürümü anladığım kadarıyla. Fakat bu sürümü kurduğumda telefon açılışında şöyle bir hata alıyorum.


    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

    Operatörün sürümünü yüklediğimde ise böyle bir hata almıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Şubat 2024; 19:50:24 >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Doğal olarak carrier sürümü ile eşleşmediği için uyarı veriyor.

    Bu uyarı bu App üzerinden veriliyorsa ADB App Control ile ilgili app silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 13 Şubat 2024; 20:7:33 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Valla tam bilmiyorum doğrusu. Çünkü LG’nin kendi sürümünde bildiğim kadarıyla bloatware uygulama yok. Bu uyarıyı veren uygulama da yok bildiğim kadarıyla. Daha doğrusu veren bir uygulama varsa nasıl kapatabilirim bilmiyorum. Eğer bir yolu varsa bunun denerim. Ben zaten günlük dapım olarak kullanıyorum.


    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    🫡
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam iyiki şu REFURBISH kurulumu yapmışım. Açılışta çıkan o uyarı artık yok. Daha önce PARTITION DL yöntemiyle kurmuştum ve o uyarı çıkıyordu. Fakat REFURBISH ile kurulum yapınca o uyarı gitti. Hatta emin olmak için telefonu yeniden başlattım uyarı çıkmıyor. Olur da burada denk gelen olursa buraları okuyup bilgilensin.

    Bu arada V30’a Alman stok yazılımını ben de yükleyeceğim. Baktım son tarihli çıkan yazılım bu. Daha günceli yok. Zaten önceki G3 müydü G4 mü hatırlamıyorum Alman yazılımlarının pile daha iyi etkisi olduğu söyleniyordu ama bilmiyorum. Plasebo etkisi olabilir. Hocam bu arada Alman yazılımında VoWiFi çalışıyor mu? Ben V30’u uçak modunda kullanıyordum pilden baya tasarruf ediyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 14 Şubat 2024; 11:37:17 >




  • Hocam Alman sürümünü yükledim ama forumda konusunu görünce Avrupa sürümü denilen başka bir 31a sürümü daha varmış. Bu sürümü yükledim daha sonra. Arada bir fark göremedim. Her iki sürümde de önceden yüklü gelen bir Amazon Assistant uygulaması var. Sanırım Avrupa sürümü ülkeye göre değil de tüm kıtaya çıkan daha global ve genel bir sürüm galiba. Aralık 2019’da çıkmış. Alman sürümü Ocak 2020. Arada üç hafta var. Sanırım bu sürede yeni bir ekleme yapılmamıştır.

    https://lg-firmwares.com/downloads-file/21454/H93031a_00_OPEN_EU_OP_1105




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Uyarı sorununun çözülmesine sevindim hocam.

    Rom için de olabilir. İstemediğiniz uygulamaları telefona geliştirici yetkisi vererek bilgisayara bağlayıp Adb App Control programı ile kaldırabilirsiniz.
  • Bu arada XDA’da konuyu araştırırken PARTITION DL ile REFURBISH arasındaki farkı biri yazmış. Aynı varyantlar arasında REFURBISH yapılıyormuş. Örneğin İtalyan varyantı olan H930 ile Alman varyantı H930’a bu yöntemle geçmek gerekiyormuş. Fakat Türkiye varyantı H930G olarak geçiyor. Bu sebeple geçiş yaparken farklı bir varyantın yazılımı olduğu için PARTITION DL ile geçilmesi gerekiyormuş.

    https://xdaforums.com/t/h930-stock-pie-lg-v30-european-open-market-h93031a_00_open_eu_op_1105-kdz.3951898/page-55#post-84432969




  • Lg firmware sitesi çökmüş elince orjinal türk romu 30c olan varmı yada volte çalışan benzer bir kdz rom,paylaşırsanız uzun vadeli makbule geçer herkese
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki site çalışıyor indirebilirsin.

    http://lg-roms.com/lg-firmware/lgh930g/h93030c/6407
  • Arkadaşlar merhaba, LG V30 um şarjı bitip kapandı (benim dikkatsizliğim tamamen, normalde 0`a indirmem asla) ve şarja takmama rağmen şarj olmayıp açılıp kapanma döngüsüne giriyor. Yapılabilecek bir şey var mıdır, yoksa servisin yolunu mu tutmalıyım?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugarb

    Ekranın dokunmatigi gitti, ne yapacağız?
    Durup dururken bozuldu, verilerime ulaşamıyorum.

    Dün aynısı başıma geldi. Siz ne yaptınız merak ediyorum. 30-35k arası telefon önerisi olan varsa da bekliyorum. Düz s23 alacaktım ama dedim biraz araştırayım daha iyisi çıkar belki.

  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Bütçe bu ise düz s23 alıp geçin.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    Hocam 12k daha ekleyip s24+ mı alsam diyorum. 2k ekrandan düşesim gelmiyor

  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Eğer 40-45 civarlarına çıkabiliyorsanız s23U’ya zorlayın kendinizi. 46-47 civarlarına bulunabiliyor. Onun haricinde bence kendinizi s24+ için zorlamanıza gerek yok. FHD+ ekrana da insan çok çabuk alışıyor.
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam Exynos çipli cihaza o parayı vermem. Snapdragon uygulamalarla her daim daha stabil çalışır. Şahsen ben olsam S23+ alırdım. Gereksiz 2K çözünürlük olmadığı için sistemi daha az yorar dahası çatır çatır da oyun oynatır. Koskoca 15 inçlik dizüstünde bile FHD yetiyorken 6 küsür inçlik ekranda da yeter hocam. Piksel yoğunluğunu dert etmeyin bence. S23 ya da S23+ şu an Snapdragon özelinde en makul cihazlar.
  • genckaptan kullanıcısına yanıt
    Alabiliyorsanız download moda alın. Ben yanlış bir ROM atmıştım ve cihazı bir şekilde kurtarmıştım. Olmazsa en sağlıklı yöntem pili değiştirmek olur.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, ne yaptiysam olmadi maalesef. Mecburen Serifali de bulunan MTV ye götürdüm telefonu. Orada da acilmadi. Test bataryasiyla deneyerek acabildiler. Bende yeni bir bararya temin edip kendilerine teslim edeceğim. Siparisi deji den verdim. Kendilerinin batarya temin suresi 1-1.5 ay olunca mecburen bataryayi ben aldim. Bu arada tum bunlar olurken mecburen telefonda aldim. Lg v30 artik sifir batarya ile yedek telefon olarak kalacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

    Eğer 40-45 civarlarına çıkabiliyorsanız s23U’ya zorlayın kendinizi. 46-47 civarlarına bulunabiliyor. Onun haricinde bence kendinizi s24+ için zorlamanıza gerek yok. FHD+ ekrana da insan çok çabuk alışıyor.

    Üstüne üç beş ekleyip model değiştirdikçenen son 50k oluyor fiyat nerdeyse. O yüzden hiç yükseltmeyip 29 bine s23 alasım var. Aslında resmi oneplus 12 olsa zorlayıp alırdım da yok malesef. Hocamın dediği gibi biraz bakınca exynos almak mantıklı gelmedi.

  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt

    V30+ pili bozulunca hızlıca telefon bakmak zorunda kaldım. Sırf bu exynos mevzusu yüzünden S23FE almadım. snapdragon 8 Gen olanlarda bir miktar bütçeme göre yukarıda kalınca (tek sebep o değil tabi başka kriterler de var) MI 13T aldım.

  • 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.