Şimdi Ara

Liebherr-Bosch Buzdolabı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaklaşık bir aydır buzdolab araştırıp en sonunda balatayı sıyırma noktasına gelen biri olarak meramımı iki satırla özetleyip, bilenlerden, kullananlardan tavsiye alabilirsem memnun olurum. Candoğan bey okursa, onun da fikri kıymetli.

    Biz evde Sharp kullanıyoruz. 17 yıldır bir kez 100 lira verip fanı değiştirdik. Ama artık değiştirin beni diye bağırıyor. Ayrıca 520 litrelik hacim de hiç yetmiyor. Dondurucu ile çok işimiz yok. 150 litre iş görür. Ancak soğutucu için büyükçe yere ihtiyaç var.

    Netice itibari ile Liebherr 7353 ve Bosch/Siemens KGN56LW30N / KG56NLW30N (bunlardan iki tane alıp yan yana kullanacaktık ) arasında kaldık.

    Liebherr 16000 lira, 2 adet Bosch 10000 lira Fiyat ve hacim avantajı nedeni ile tercihimiz Bosch'a kaymak üzereyken yorumlarda çok da başarılı bir buzdolabı olmadığını okuyunca arafta kaldım. Camın kolay kırılması, homojen soğutmada yeterince başarılı olmadığı, yerli üretim olduğu, Profilonun aynısı olduğu v.s.

    Siz ne tavsiye edersiniz. Farkı öde Liebherr al değer mi ? Yok Bosch iyidir o farkı vermeye değmez mi ?







  • Liebherr kesinlikle çok iyi bir cihaz. Maddi açıdan sıkıntı yaratmayacaksa gözünüz kapalı alınabilir. Fakat alternatif olarak tek bir cihaz ile SIEMENS KG86NAI42N modelini düşünebilirsiniz. Şu an piyasada 4565 TL gibi bir fiyata bulunabiliyor. Tek bir üründe ideale en yakın olan cihaz. Ayrıca boyutuna göre elektrik tüketimi oldukça az. 619 LT toplam net hacime sahip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.