Şimdi Ara

Lineage2 Gold c4 server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki benim gibi eski günleri özleyen olmuştur, l2 goldun tek yönünün +16 l2g weapon donate olduğunu düşünenler vardır, bi göz atın derim. server 3 gün önce açılmış 300-400 player vardı dün bu saatlerde bugün girmeden paylaşmak istedim.

    http://l2gold.biz/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hart41bjk -- 31 Ocak 2012; 12:36:56 >



  • serverin forumunda clani tanıtmaya konu açtm ama l2gold.biz i amele yunanlar açıyor, o sw nin sahipleri hiç iyi degil ve oyunla pek ilgilendiklerini de görmedm l2g-oldschool daha iyi seçim olabilir diye düşünüyorm, ama Türklerin sayısı artar gibi olrsa bizde geliriz clanca.

    bide siz kaç kişisiniz? yada tanıdıgın kaç tane türk war sw de?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 31 Ocak 2012; 14:37:02 >
  • biz 3 arkadaş başladık. yaklaşık 8-9 türk gördüm. l2h-oldschoolda donatenin abartılı olmasından dolayı orda oynamayı düşünmedik bile. gmler baya event yapıyo ama raid eventlerinde clansiz bişe yapamadığın için kötü oluyo... donate olarak sadece lvl atlama-clan hall ve noblesse için gerekli crown denen taçlar var, o hoşuma gitti.
  • Belli olmaz bu işler, adam ilk ay player toplayayım der sonra çakar donate olayını apışıp kalırsınız :) L2Gold efsane bir serverdı ve genelde bu serverlar kapandıktan sonra açılan yan sanayilerinin tek amacı söz edilen serverın geçmişteki oyuncu popülasyonunu ve popüleritesinden faydalanatak para kazanmak olduğu bariz. Biz şu an 3 arkadaş l2samael'de oynuyoruz ve orayıda pek iç açıcı görmüyorum artık. Eternal Sin 1 şubatta açılıyor orayıda denemek istiyoruz umarım bekleneni verir aksi halde l2samael devam..
  • bu l2gold.biz zaten bayagi bi sefer acılıp kapandı bi ara l2gold4ever le kapısıyordu felan

    aslında gold gibi server bulunmaz ama bu sw de kapanıcak yani girip de boşa kasmak istemiyrm 1 2 hafta tutarsa gelir bakarm player artarsa kapatmazlar inş, ozaman girer kasar oynarız
  • www.lineage2.gold classic client üzerine server acıyor suan beta da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 28 Mayıs 2020; 18:21:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.