Şimdi Ara

Live update sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk defa Live'a bağlandım. Fakat update birtürlü başlamıyor. Bu wave 4 oyunlar için gereken update'i nerden yapacağız. Bazı arkadaşlar Live'a bağlanınca update'in direk başladığını yazmışlar ama bende olmuyor nasıl yapabilirim. ( geçen hafta usb'den update yapmıştım acaba onunla ilgili bir sorun mu? )



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tackleberry

    Arkadaşlar ilk defa Live'a bağlandım. Fakat update birtürlü başlamıyor. Bu wave 4 oyunlar için gereken update'i nerden yapacağız. Bazı arkadaşlar Live'a bağlanınca update'in direk başladığını yazmışlar ama bende olmuyor nasıl yapabilirim. ( geçen hafta usb'den update yapmıştım acaba onunla ilgili bir sorun mu? )

    Usb'den yaptıgın son cıkan update ise yapmaması dogal ama divx için falan bir update yapıyordu bir film disci tak dene bi yapması gerekir.
  • Nasıl yapacağız o zaman, arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu update işini nasıl çözeceğim. Wave 4'lü oyunları oynayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Silver üyelik var, acaba update için gold üyelikmi gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tackleberry

    Nasıl yapacağız o zaman, arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu update işini nasıl çözeceğim. Wave 4'lü oyunları oynayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Silver üyelik var, acaba update için gold üyelikmi gerekiyor?

    Update için silver üyeliğe ihtiyacın yok gold uyelik oyunları multiplayer oynamak için lazım. settings menusune bi goz gezdir auto update diye bir sekme olabilir.
  • Wave 4'lü oyunları oynamak için Boot Disk kullanıyorum fakat her oyun açacağım zaman Boot kullanmak çok sıkıcı olmaya başladı. Wave 4'lü oyunları oynamak için Live'dan update yapmak gerekiyormuş.
    Geçen hafta usb'den update etmiştim.
    Dashboard seri numarası değişmişti.
    fakat hala wave 4'lü oyunları oynayamamıştım ve live'dan update yapılınca oradan yapılan update ile wave 4'leri oynayabilecektim fakat dün kaydımı yaptırıp live'a bağlandım
    fakat bağlandığımda otomatik olarak update'in başlaması gerekiyordu ancak başlamadı
    ve nereyi kurcaladıysamda update'i başlatamadım
    acaba geçen hafta usb'den update yaptığım içinmi otomatik update yapmıyor
    bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

    Daha detaylı olarak anlattım yardımlarınızı bekliyorum.
  • onun için bekleyeceksin yeni fwyi.lite on sa tabiki.diger samsunglar benq lar 1.61 versiyon ile açıyor bütün oyunları ama liteon larda henüz cımadı diye biliyorum bugün yarın yeni fw cıkabilir.yani senin update ile çözebilceğin bi durum değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.