Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.600
Cevap
67
Favori
315.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Power board arızası gibi görünüyor, içini açıp kartları kontrol edin yanık dirençler va görürsünüz o kartı tamir ettirmeniz gerek. konuda iletişim bilgileri olan bi elektrik ustası vardı tamir işini çözüyor. geriye dönük okursanız bulursunuz.
  • benim kart bozuldu tamir edemiyorlar

  • Benimde z906 konsol ışıkları kafasına göre yanıp sonuyor
  • Merhabalar z906 ya dijital mi yoksa analog mu bağlantı yapmalıyım TV de analog bağlantım yok optik bağlantı var sadece ancak PC de creative ae-7 var ses kartı olarak. Acaba PC de optik girişle kullansam ses kartının özelliklerinden yararlanamam mı? 3 lü bir kablo çıktı analog için o kablo kaliteli mi yoksa önerdiğiniz bir kablo var mı teşekkürler
  • salonda kullanırken şu kablo kirliliğini yok etmek için çözüm bulabilen var mı her yer kablo kötü görüntü olmasın istiyorum

  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
     LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!
     LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!trendyol.com
    Mutlusan Yapışkan Bantlı Kablo Kanalı 12x12 mm 10 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/mutlusan/yapiskan-bantli-kablo-kanali-12x12-mm-10-metre-p-90606627
  • 14-15 bin tl olmuş hevesim var alsam mı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 16 Ağustos 2023; 8:57:18 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    vay be zamanında 800-900tl ye almıştım :) şansıma ilk seriden almışım ne anakart sorunu nede güç besleme sorunu oldu yılladır.elektronik şans işi

  • HoneyBadger82 kullanıcısına yanıt

    Hocam o fiyatları dün gibi hatırlıyorum o zaman da ya alırım filan bugunlere kadar geldik ama alamadık hep başka masraflar çıktı :) ne dersin hocam ben müzik dinlemeyi seven bir insanım hani film vs izlemem cok size zahmet öneride bulunurmusunuz işimi görürmü dairemde ortak duvar yok ses yalıtımlı koyacağım yer.

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    vala film izlemiyosan gerek yok buna .z623 de var bende müzik için ideal bence onu al derim.sesi bası çok iyi işini görür yani.film izlemiceksen 5+1 çok manası yok

  • HoneyBadger82 kullanıcısına yanıt

    Sağolasınız hocam eve geçince inceliyim bana sağlam bas versin yeterli.

  • Ikinci el alinir mi? Kimisi 500w demis kimisi 1000w.

    Kronik arza olayi nedir sifir almanin mantigi var mi
  • Arkadaşlar viewsonic'in 4k projeksiyonunu alacağım ama optik çıkış yok bu cihazda, z906 yı bağlamak için mi box s 4k alsam 5.1 ses alabilir miyim, ya da nasıl bir yol izleyebilirim.
  • Selamlar herkese yakın zamanda yurt dışından z906 alacağım. Sitesinden baktım buna alternatif daha iyi bir sistem çıkmamış. Tavsiyeniz nedir? Z906 mı alayım. Birde bazı arkadaşlar hdmi var bazıları yok diyor. Bunun dışında alırken dikkat etmem gereken birşey var mı. Teşekkürler.Bu arada yurt dışı fiyatı 8000 TL.
  • ersiny699 E kullanıcısına yanıt

    Yurtdışı dan alıp TR getireceksin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersiny699

    Selamlar herkese yakın zamanda yurt dışından z906 alacağım. Sitesinden baktım buna alternatif daha iyi bir sistem çıkmamış. Tavsiyeniz nedir? Z906 mı alayım. Birde bazı arkadaşlar hdmi var bazıları yok diyor. Bunun dışında alırken dikkat etmem gereken birşey var mı. Teşekkürler.Bu arada yurt dışı fiyatı 8000 TL.

    Z906 da HDMİ yok

  • Merhaba arkadaşlar wievsonic px728 4k projeksiyon aldım, yanına box olarak homatics box r 4k plus aldım, z906 yı box a optikle bağladım. Tv de decode tuşu çalışıyor ve 5.1 ses alabiliyorum ama projeksiyondan film izlerken 3d modu açılıyor ya da decode bölümünde ses 2.1 oluyor çözümü var mıdır acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theımam281 -- 15 Ekim 2023; 1:10:51 >
  • Herkese merhaba.

    Z906 uydularını crossower ile iki yollu hale getirip Twitter bağlanabilir mi. Burada OHM ve Watt değerini değiştirmeden, yani hem kolonu hem de anfi yi koruyarak nasıl yapabiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karoki -- 13 Kasım 2023; 14:21:0 >
  • 2009 yılından beri kullandığım Logitech Z906 geçtiğimiz pazartesi sabahı video izlerken bir anda sesi gitti ve kontrolcüde bulundan 5 numara ve AUX ışığı aynı anda yanmaya başladı ve hiç bir şekilde kapanmıyor ya da bir başka moda geçemiyorum sadece fişi çekmekten başka çare kalmıyor tekrar taktığımda fişi sonuç yine aynı daha önce bu durum başına gelen arkadaşlar yardımcı olabilir ise veya İzmir'de bu arızayı giderin bir yer varmı bilgi verirseniz sevinirim..

  • Herkese merhaba arkadaşlar, bende kendime bir z906 sistem satın aldım sizlere sormak istediğim konu bu sisteme tizleri zayıf diyorlar benim tespitlerimde o yönde malum fiyatlar yüzünden bunu tercih ettim ve elimdeki aracımdan söktüğüm hoparlörler var marka model bilgilerini ekliyorum, ben bunları bu sistemdeki ön sağ ve sol hoparlörleri söküp onların yerine takmak istiyorum araştırmalarıma göre hoparlör ohm değerleri tutarsa pek sorun olmayacak gibi duruyor ve bendeki değerler 4 ohm şeklinde sadece watt olarak farklılıklar var onunda sorun olmayacağını düşünüyorum zaten asla son ses açamadığım bir mekanda kullanıyorum, sizlerden bilgi tavsiye öneri alabilirmiyim kullanmak istediğim hoparlörler bunlar


     LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!


     LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!


    Bunları aracımda yine alpine pmx-f640 amfi ile kullandım ve performansları çok güzel hoparlörler, bu sisteme ilave etmek istediğim sadece 1 takımı olacak ama kararsız kaldım 6x9ovali denemek istiyorum sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.





  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.