Şimdi Ara

Low ilevel ile Magetower yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar youtubeda fazlasıyla videosu var benimde ilevel 903, Fury warriorım fakat ne o videodaki adamlar gibi çok vuruyorum nede canım sabit kalıyor. Kullanılan iksir veya item tarzı bir şey veya bir taktik varsa belirtirseniz memnun olurum.



  • Classiniza uygun stat boost veren flask (içecek), critic buff veren food (yemek), prolonged potion (1 dakikalığına ana statları 2500 artırır), kiyafetlerinize uygun gem ve enchantlarin basılması, son olarak da augment rune kullanmanız fayda sağlayacaktır.



    Ayrıca mage tower tamamen mekanikler üzerine oturtuldugundan, 910 altında ilevel ile yapmak istiyorsanız çok iyi hakim olmanız ve en azından legendary seceneklerinizin uygun, ekipmanlarinizin düzgün stat dağılımına sahip olması gerekir.



    Orayı 880lerde yapanlar da var ancak konfor anlamında 910 üzeri girmekte ve yukarıda saydığım boostlari kullanmakta yarar var.



    Kolay olduğunu söyleyemem. Bu oyundaki en zor pve contentlerden biridir mage tower. Umarım başarılı olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 907 ilvl ile yaptım, lightblood elixir var, belirli bir şansla demonlara ekstra damage atıyorsun, kesinlikle bu elixiri de kullan, fighttan sonra detailsten kontrol ettiğimde dpste 2.sırada bu elixir vardı çok etkili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.