Şimdi Ara

LÜTFEN BİLGİ SAHİBİ OLABİLİCEK YARDIMCI ARIYORUM WİNSTROL TESTESTORON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese hayırlı cumalar, kısaca anlatmak gerekirse yaklaşık 9 yıl profesyonel olarak su sporlarıyla ugrastım fakat geçen sene kışın bir takım aksılıklerden dolayı bırakmak zorunda kaldım bunun üzerine 19 kilo aldım boyum 1.83 kılom 109 sporu bırakmadan once cok kaslı bir vucuda sahip olmasam bile belli oranda kol oomuz ve gogus kaslarım belirgin hatlarla belli oluyordu fakat simdi ise yaptıgım 9 senelik emegi mahvettim suandada gören hiç kimse 109 kilosun dyemez ama artık ben rahatsız olmaya başladım bir kac kilo verdim fakat eski halime dönmek için rejim yapıyorum bir zaman sonra aılesel genetik olarak vucudum cok kalori yakmamaya başlıyor hergün spora gidiyorum zaten dediğim gibi sporculuk olarak cok bilgi sahibiiym bir kac spor hocasına danıstım kimisi senin alt yapın var seni küre sokalım winstrol ve artı olarak da testesteron 8-10 hafta arası kullanırsın dıyetle ve sporla birlikte 85 90 arası ınersın görüünümün de hoş olur dediler bende baya arastırma yapmadan bu işlere girmek istemiyorum açıkcası ne gibi etkisini görürüm faydaları ne olur dedıklerı kadar işe yararmı yan etkileri nelerdir bunlar hakkında bılgı sahıbı olmak ıstıyorum yardım edebılırsenız ne mutlu bana teşekkür ederim : )







  • Hocam hic gerrk yok hormonlarınla oynama.Yan etkileri cok fazla telefondayım yazamıyorum. Aman diyim kilo veren nasıl veriyorsa kürsüz sendr verebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca ciddi olarak bodybuilding yapmadan küre girersen yarar-zarar ekseni olması gerekenden çok daha kötü durumda olur.
  • fenerberk kullanıcısına yanıt
    İşte o hocalar Allahından bulsun ayıptır sana testosteron kurunden sonra muhtemel yan etkilerinden bahsettiler mi? Sinir sistemin haşat olabilir , testislerin küçülür ileri dönemde kısırlık olarak dönebilir sana endokrin bezlerini olumsuz etkiler , çok yüksek kanserojen etkileri var. Özetle saçmalama önce git bi kilo ver bu kadar yağ varken testosteron da alsan yağların yüzünden ostrojen de çok artacak işe yaramaz bu halde yağ oranını %8 e felan bi düşür önce sonra karar ver bunlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Testislerde küçülme bilinçsiz kullanıma bakıyor ben 12 haftalık testo + boldenon yaptım + pct küçülme müçülme olmadı kısacası bilinçli kullanacaksın sonuçlarını göze alacaksın arkadaşa gelirsek kullanmana gerek yok ant sonrası ekstra 30 dakika koş yağ mağ kalmaz 1-2 aya zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmadım , doğrudur bilinçli kullanımda çok zarar vermez ama vücut doğal sınırlara geldiğinde alınmalı bence dahası istenirse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.