Şimdi Ara

lvl 50 - 60 arası strateji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    taze 50 lvl'e ulaşmış durumdayım. Oyunu 1 arkadaşımla beraber oynuyorum. Yüksek lvl'li arkadaşlardan tavsiye istiyorum konuyla ilgili. Lvl almaya devam mı edeyim yoksa 50 'de kalıp dred vs şeklinde ap mı kasmalıyım sizce?

    Konuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • 50Lvde kalmak mantıklı değil.Sürekli ölmekle uğraşıcaksın lvl atlamayayım diye kaldıki 3,5te yeni riftler açıldı 60lvl playerler çoğu mapa gelebilecek artık.Mümkün mertebe de Lvl kasıp classlarınız nedir bilmiyorum ama eso ve tiamaranta günlükleri ile çok kolay ap ve mtril medal kasılabilir hale geldi oyun.

    50Lvlde kalırsanız hata yaparsınız...
  • İtemlerine bağlı biraz eğer 40e Abyss itemleri falan varsa kalabilirsin. Genelde hep yüksek lvlların alternatif karakterleri drede giriyor ve sağlam gruplar oluyorlar kazanmak zor oluyor baya. Arkadaşında dediği gibi esoda kolayca AP kasabilirsiniz. 2.7 versiyonunda ben(SM) ve cleric arkadaşım duo yapıyorduk yaklaşık her birimize 25k ap relic geliyordu. 50den 60a hızlı kasmak istiyorsanız eğer herhangi biriniz cleric ise 51 lvl olduğunuzda 2 kişi udas ve low udas girerek 1-2 hafta gibi bi sürede 60 olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.