Şimdi Ara

Maçı ağzım açık izledim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • defans mı ypatık adamlar mı kaçırdı bilmem artık zaten 2 tane yedik daha ne yiyecez
  • Arkadaş abartın.. Dün inanılmaz bir pres vardı.. Real Madrid maçını hatırlayın adamlar ceza sahamız içerisinde pas yapmaya kalktılar.. Dün uzun şutlar dışında pozisyon vermedik.. Uzak şutlar da bir zahmet olsun yani. Juvenin sahası orası. Dünya karması gelse yine de bir durup düşünür..

    Bakın açık söylüyorum geçen senenin ve bu yılın en güzel defansını yaptık. Juveye pozisyon vermedik olum adamların şut dışında pozisyonu yok. He pozisyon vermeden 2 gol yedik orası ayrı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    defans mı ypatık adamlar mı kaçırdı bilmem artık zaten 2 tane yedik daha ne yiyecez

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juveliler realden 6 yedik diye bizi biraz küçümsemişler anlaşılan, maçtan önce rakibiniz kopenhag diyen td.lerine iyi bir ders verdik.
  • aykut kocaman bu futbolu oynatıp başarılı olduğunda taraftar aykutu yerin dibine sokmuştu. umarım galatasaray taraftarı bizimkiler kadar bilinçsiz çıkmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nothingalex


    quote:

    Orijinalden alıntı: zarkabul

    quote:

    Orijinalden alıntı: nothingalex

    Bence defansınız pek iyi degildi . Juveli oyuncular beceriksizdi asamoah 1-2 duzgun orta acabilseydi defansın esamesi okunmazdi.

    Juventus'u hiç izlemediğin besbelli. Juve zaten öyle sağlı sollu orta yağdırıp kafa golü atan bir takım değil.
    Tevez dediğin adam zaten 1.65 mi ne boyu. Dün attıkları gol hariç bütün hava toplarını biz kaptık. E yerden de ceza sahasına sokmadık adamları. Juvenin en etkili atakları verkaçlarla yada savunma arkasına ceza sahasına atılan toplardır. Havadan değil daha çok yerden oynarlar yani.
    Dün Tevez Pirlo Vidal deli oldular, ne ceza sahasına girebiliyorlar, ne arkaya top atabiliyorlar vs. Niye? Savunmamız iyiydi çünkü, kuru kuruya kapan etten duvar ör savunması değil bu, boş alanları ve pas yollarını kapatarak yapılan taktiksel savunma tamamen.

    Baktılar yerden olmuyor tıkandılar, 2. yarı uzun boylu Llorente'yi alıp hava toplarını denemeye başladılar. Onu da çok beceremediler çünkü rahat orta yaptırmadık. Golü de öyle buldular zaten ama kanattan değil ortadan beklenmedik bir orta ile geldi o kafa golü. Bizim defans beklemiyordu o topu eminim, ya şut çeker ya pas verir diye bekliyorlardı.

    Sen hala asamoah orta yapsaydı diyorsun

    Ona bakarsan bizde de amrabat saçma sapan penaltı yaptırmasaydı yenmiştik.
    Bırakın artık bu işleri ya, siz iyi değil onlar kötüydü ayaklarını.


    İyi bi defans 2 gol yemez bana göre. ilerleyen maçlarda belli olur .polemige gerek yok.

    Ya kardeşim yenilen 1 gol penaltı oda amrabatın zekasız hareketi diğer golde pirlodan kesme ortaya gol oldu.Ayrıca Juventusun sahasında juveyi yenebilecek takım sayısı azdır.2 senedir italya şampiyonu olan ve dünyanın şuan ilk 10 takımından birisidir.Gayet net.Juventus dediğin takım dünyadaki her takımla kafa kafaya oynar.Bence çok iyi bir sonuç olabileceğinin en iyisi.Üstelik 2 gollü beraberlik.




  • Hoş galatasaraylılar da çok eleştirip dalga geçiyordu ama futbolun gerçekleri var. ne olacak göreceğiz.
  • Beyler ceza alırsam alayım artık dayanacak gücüm kalmadı.

    Yahu aramızda deplasmanda Juventusu sağlı sollu delik deşik edip pozisyon vermeden maçın bitirilebileceğine inanan mallar var mı ?

    Salak salak yorumlar var. Artık stress atmaktan çok geriliyorum burda.
  • adam demiş ki bu maç şansınıza 2-2 bitti. e birader sanki her hafta juve gibi takımlarla maç yapıyoruz. bir kere yaparsın onu da akıllıca defansif oynarsın. insanı zorluyolar illa konuşturacaklar. ama haklılar sonuçta avrupa konuşcak bi takım olmayınca ortada !
  • nothingalex kullanıcısına yanıt
    Kardeş, senin mantığınla hiç bir takım iyi defans yapamaz. Juve'nin gol pozisyonu ne kadar? 1, bilemedin 2 . Birde golü var (penaltı hariç). Sen playoff'larda size 1-2 yenildiğimiz maçla karıştırmışsın.. O maçta gerçekten fenerbahçe savunma yapamamış ve 20 tane pozisyon vermişti ama kazanmıştı. Savunma dünkü gibi yapılır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juve kötü diyenler tüm itayan medyası belirtti juve 2 haftadır bu maça hazırlık yapıyor conte kardeşini yollayıp maçları izletti ciddi hazirlandilar maç sırasında conte çok gergindi bunu farkettim başarısız olursa yollarlar geçen seneden daha iyi durumdalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    sesli güldüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: türker_hoca

    Dün juvenin kurduğu baskıyı madrid kursa idi sonucun ne olacağı belli idi dostlar. Herkes juveli topçuların kazmalığını gördü. Drogbasız şınosuz terimli gsnin geçen sene old traffordda neler yaptığını da unutmayın. Evet manchini iyi teknik adam ama terimin oynattığı topun zevki heyecanını asla veremez. 1-6 lık maçı bir kazadır geçmişteki çelsi maçı gibi.

    katılıyorum türker hocam. bugün herkesin 6 puanı garanti alırız diye düşündüğü kopenhag takımı bile juve ile berabere kaldı.


    bu arada önceden benim de bir türker hocam olmuştu. onu hatırlattınız.
  • ulan biz reale pozisyon vermeden ust uste pozusyonlari kacirip gol yerken kimse bisey demiyor aynisini buz yapinca sansliydiniz......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nothingalex

    Bence defansınız pek iyi degildi . Juveli oyuncular beceriksizdi asamoah 1-2 duzgun orta acabilseydi defansın esamesi okunmazdi.

    Galatasaray zaten ne zaman bişeyler yapsa hemen rakip taraftar Galatasaray'dan değil rakip oyuncuların kötü oynamasından diye kendilerince yorum yaparlar. Komiksiniz her defasında aynı şeyi yaptığınızdan dolayı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nothingalex

    Bence defansınız pek iyi degildi . Juveli oyuncular beceriksizdi asamoah 1-2 duzgun orta acabilseydi defansın esamesi okunmazdi.

    http://goo.gl/RAE1wQ
  • Sonunda benim gibi düşünen birini bulabildim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_82076283/f_//tm.htm#82076283 bu başlıkta da bunu anlatmaya çalıştım ama kimseye anlatamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nothingalex

    Bence defansınız pek iyi degildi . Juveli oyuncular beceriksizdi asamoah 1-2 duzgun orta acabilseydi defansın esamesi okunmazdi.

    Bende öyle sanıyordum ama maçı tekrar izledim başbakan pirlo'yu kitleyince adamlar topu dam dum vurmuşlar...Kanatları alan savunması yaptığımız için ceza alanı girişinde karşıladık fakat buna rağmen çok iyi müdahaleler yaptık...Sonuç olarak Asamoah orta yapsa ne olacak yaptıda zaten iyi defans yaptık işte aldığımız puanın değersizleştirmenin luzumu yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

    Çok büyütüyosunuz beyler kusura bakmayın. Kaleye 45 ten sonra en az 6-7 sutları var, hepsi auta kaleyi bulamadılar, günlerinde değildi hiçbiri pirlo, fabio filan çok kötüydü. Asamoah soldan bi akıllı top kesemedi, kesse atacaklar. Gsnin gol harici etkili şutu yok.

    Arkadaşım koca takımda 1 kişi gününde olmaz hadi bilemedin 2 kişi gününde olmaz. Neredeyse bütün takımı saymışsınız.

    Günlerinde değildi demek kolay, neden günlerinde değildi o önemli.

    Özellikle 65-70dakika boyunca inanılmaz bir defans yaptık, kendi sahasında, kendi seyircisi önünde 65-70 dakika boyunca kaleye yaklaşamayan, sürekli 25 metrelerden şut deneyen, üstüne üstlük bir de 0-1 yenik duruma düşen her takımın oyuncularının morali bozulur, motivasyonları düşer. Sizin gününde olmama dediğiniz bu.

    Onlardan kaynaklı değil yani, gününde olmamaları. Biraz sonuca odaklanmak yerine "Neden böyle oldu?" diye sorgulayıp düşünün, sadece futbol için de değil, her konu için. Böyle böyleydi. diye kestirp atmak yerine, böyle böyleydi ama acaba neler yüzünden böyle oldu, neler etki etti böyle olmasına, diyin. Ufkunuz genişler, ciddiyim.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.