Şimdi Ara

Maçı ağzım açık izledim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Chedjou varken Dany'i izliyorduk...
  • Defans 1 kere hata yaptı onda da 2. golü yedik zati. 2 kişi orada boş bırakılır mı bea, orada öyle orta yaptırılır mı bea.

    Bir daha olmaz inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.

    aykut kocaman bu futbolu oynatıp başarılı olduğunda taraftar aykutu yerin dibine sokmuştu. umarım galatasaray taraftarı bizimkiler kadar bilinçsiz çıkmaz.

    Şu maçta mantıklı düşünen her hoca bu veya buna benzer bir oyun oynatırdı.
    Ligde nasıl bir sistem olacak ondan sonra karar vermek lazım Aykut'un oynattığı oyuna benzer mi değil mi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igneli

    Sonunda benim gibi düşünen birini bulabildim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_82076283/f_//tm.htm#82076283 bu başlıkta da bunu anlatmaya çalıştım ama kimseye anlatamadım.

    İşin özü ; dün lorrente son dakikada golü atsaydı millet buradan sövecekti, " yok böyle taktik mi olur mu bu kadro korkak oynar mı " diye. Evet karşınızda juve vardı. Güçlü bir takım ama tipik İtalyan takımı. Fakat açık verene kadar ya da penaltı gelene kadar juvelilerin gol atamayacağı da ortada idi. Bunda gsnin taktiği ne kadar etkili , juveli oyuncular ne kadar becerikli tartışılır. Ama gsnin aslında terimin futbol anlayışının ne kadar etkili olduğunu dün anladım. geçen seneki real maçlarını ,m.utd maçlarını düşününce. geçen sene 3-0 kaybedilen real deplasmanında bile düne nazaran daha iyi top oynadı gs. ha hatice mi önemli netice mi derseniz tabiki neticeyi alan başarılı oluyor ama dün terim olsaydı gs juveyi yenmişti bu çok açık. normal şartlarda hele ki juveli topçuları görünce gs dünkü maçı rahat alır demiyorum ama kazanırdı. Terimin yerine mancihinin gelmesi karizması başarısı ne olursa olsun bence yanlıştır. Manchini kaliteli kadrolarla çalıştı dolayısyla kadronun iyi olmasıyla başarılı oldu. Tıpkı rijkaard gibi. Ama rijkaardıda gördük o güçlü gs kadrosuyla....




  • Bir daha agzini kapatarak izle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.