Şimdi Ara

Made in Abyss 2017 (Sezonun En İyisi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Made in Abyss 2.sezonu duyuruldu ama henüz ne zaman çıkacağı paylaşılmadı.Devam ediceğini bilmek çok güzel oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber..
  • Seneye de büyük olasilikla en iyi olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun ilk sezonunu 2 ay önce izlemiştim. Anime çizim açısından ve karakterler açısından ilk başta çocukça gelse de ardından sert olduğunu görüyorsunuz.

    Bu arada şu muhteşemdir epeyce dinledim o izlediğim dönemde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaBuSe -- 22 Kasım 2018; 17:46:4 >
  • Konusu baya guzel ama ana karakterleri çok sevemedim özellikle kızı.
    2.sezonu gelse kesin izlerim ama mangasını okuyasim gelmedi okusam mi acaba sonradan olaylar güzelleşiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir seriydi. Başlarda bu ne demiştim ama sonlara doğru gerçekten çok etkileyici bir hal alıyor. 2.sezonunun kesin olarak gelmesi lazım tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

    Konusu baya guzel ama ana karakterleri çok sevemedim özellikle kızı.
    2.sezonu gelse kesin izlerim ama mangasını okuyasim gelmedi okusam mi acaba sonradan olaylar güzelleşiyor mu?
    Ingilizcen yeterliyse kesinlikle oku. En azindan Dawn Arc'ı oku.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

    Çok güzel bir seriydi. Başlarda bu ne demiştim ama sonlara doğru gerçekten çok etkileyici bir hal alıyor. 2.sezonunun kesin olarak gelmesi lazım tabi.
    Sıradaki hikaye olan Dawn Arc Film olarak gelecek, ondan sonraki Narehate Arc mangada bitmedi zaten.

    Dawn Arc mangada inanilmaz kaliteliydi ama animasyon formatında ayni etkiyi veremez. Dövuş sırasında Sfxlerin arasina harmanlanmis Info kutulari inanilmaz bir tat katiyordu. Tamamen Vurkaça dayali olmasina rağmen okuduğum en iyi dovuslerden biriydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    Sıradaki hikaye olan Dawn Arc Film olarak gelecek, ondan sonraki Narehate Arc mangada bitmedi zaten.

    Dawn Arc mangada inanilmaz kaliteliydi ama animasyon formatında ayni etkiyi veremez. Dövuş sırasında Sfxlerin arasina harmanlanmis Info kutulari inanilmaz bir tat katiyordu. Tamamen Vurkaça dayali olmasina rağmen okuduğum en iyi dovuslerden biriydi.

    Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • -Kayda değer angst anlatıları arasında yerini alıyor

    -Etkileyici atmosfer ve dünya

    -Mantık oturtulmaya çalışılıyor(hunter x hunterin övgü yağmuruna tutulmasını sağlayan,nge kültünde bolca aranan)

    -Opening müthiş

    -Umarım devamında konu uğruna macera ihmal edilmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Nisan 2020; 10:40:41 >
  • Bu anime efsane. FMAB'den sonra izlediğim en iyi anime.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu seri şu ana kadar izlediğim en rahatsız edici seri, az önce son çıkan filmi bitirdim ve bu tescillendi. Daha önce hiçbir seride izleyemeyecek kadar rahatsız olmamıştım ama bunda toplam 3 kere oldu bu olay, çevirmedim ama direndim bayağı. Bu arada rahatsız edicilik sadece görsel olarak değil, hikaye olarak da rahatsız ediyor. Filmde bu arşı alaya çıkmış.
    Halbuki izlemeye başlarken çiçekli böcekli temiz bir şey gibi duruyordu ama fena çıktı. Olayların çocuk merkezli olması daha da fena yapıyor bu durumu. Ana karakterler yetişkin olsa rahatsız edicilik katsayısı azalırdı sanırım.
    Animenin kendisi hakkında diyecek bir şey yok, ilk yarısından sonra çok akıcı oldu, filmle de devam ettirmişler. Bundan sonra da işler daha da büyüyecek gibi.
    Çok beklemeden çıksa da izlesek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde cesur adımlar atan animeleri seviyorum fakat sırf seyirci çekmek için, sırf bakın çok derin şeyler yaptık demek için anlamsız şiddet ve cinsellik içeren eserleri sevmiyorum.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Seyirci çekmek için yaptıklarını sanmıyorum, seyirci çekmek için böyle ucuz numaralara girmeyecek kadar güzel bir konusu var. Konunun ne kadar ciddi olduğunu göstermek için yapıyorlar. Dediğiniz gibi ben de dehşet, kan arayan ergen ruhlu insanları eğlendirmek için yapılan animeleri izlemeye pek yanaşmam, mesela 1 bölüm izlemediğim halde Elfen Lied bende o etkiyi bıraktı sağda solda gördüğüm yorumlardan, hala izlemedim.
    Bu animede sürekli anlatılıyor işte lanet şöyle yapıyor, çukurun dibine gittikçe canlılar acımasızlaşıyor, oraya giden insanlığını kaybediyor falan diye, böyle dedikten sonra bunu gösteremezseniz o zaman kötü oluyor ama burada bu çok iyi yapılmış.Mesela canlıların gitgide daha dehşet verici olduğunu görüyorsunuz, Riko merdiven çıksa bile lanet onu etkiliyor, aşağı gidenlerin halini görüyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Evet zaten bu anime inci gibi işlenmiş. Çizimler, müzikler olsun rakiplerinin arasından epeyce sıyrılıyor. Çok fazla emek var.
  • novelini veya mangası varsa okuyacağım bir ara

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Madoka gibi anime resimlerine bakıp çocuk animesi deyip izlememezlik etmeyin. Houseki no Kuni'nin üstüne gene kendine has özel çizimler barındıran ve muhteşem kurgulanmış bir başka dünyanın içine dalmak çok iyi geldi.



    Baştan sonra çok iyi kurgulanmış içinde boş bölümü olmayan bir animeydi. İçine girdiğiniz dünyası apayrı güzellikte. Abyss diye bir alan oluşturup bunu katmanlara ayırıp her katmanın etkisini de abyss laneti olarak tanımlamak güzel bir yaratıcılık ürünüydü. Baştaki bölümler bazılarına sıkıcı gelmiş olabilir ama bence animeyi asıl güzel yapan bölümler onlardı. Diğer karakterlerle bağın kurulmasını sağladı bu bölümler.


    Eksiklerine gelirsem son bölümü çok güzel düşünülerek yapılmış ama bana göre bir şey yanlıştı o da Nanachi'nin kurguladığı haince plan aklıma geldikçe o sahnelerde hiç duygulanamadım. Orada ağlamalı güzel bir oyun döndürdü Nanachi ama neyse ki Riko abyss'de doğmanın da etkisiyle bu hain plandan kendini kurtardı. Bu da bu güzel bölümün benim için hiçbir şey ifade etmemesine sebep oldu. Şimdi de diğer kötü beyaz düdüklü eleman olan Bondrewd'in yanına götürüyor bizim ikiliyi Nanachi. Ek olarak op'si ve ed'si aşırı spoilerlar içeriyordu. Daha Nanachi'yi animede görmeden nanachi ile abyss'in derinliklerine indiklerini gördük. Bunlar hiç hoş değildi. Kimse bir bölümü alıp baştan sonra ed op ile izlememiş mi? Bir de başlarda gördüğümüz Habo karakterinin bizim ikiliyi görüp de abyss'in en derinlerine gitmelerine izin vermesi bilmiyorum ne kadar doğru olabilir. 12 yaşınlarındaki çocukları dibi belli olmayan bir yere göndermek bunu da çok rahat bir şekilde yapmak kendi istedikleri için gitmelerine izin vermeniz dışında sizi Bondrewd'den farklı kılan şey neydi o zaman? Animenin bu yerleri biraz sırıtmadı değil ama çocukluktan beri yağmacı olarak yetiştirmeye çalışmaları bu saçmalığı az da olsa kotarıyor.

    Riko'nun zehirlendiği gözünden lanet sebebiyle kanlar aktığı sahneler çok acı vericiydi. 12 yaşındaki çocuğu kapak resimlerine koyup böyle sahneleri animeye eklemek çok zalimce geldi bana. Ama böyle sahneleri size yaşatacağının uyarısını ilk bölümlerden veriyor anime(Kuşun bir yağmacıyı yediği ve başka kurbanları çekmek için sesini taklit ettiği sahne mesela) Beni en çok etkileyen bir başka sahnesi ise othr'a son bölümde mesaj gönderdikleri sahneydi.

    Bakalım filmin altyazısı çıkarsa güzel olacak. 2. sezonu da merakla bekliyorum. Daha Lyza'ya ne olduğunu ve diğer beyaz düdüklü elemanları detaylıca göremedik. Artifactler ve onların etkileri ile konu derinleşirse 1. sezondan bile daha iyi devam sezonları ile karşılaşabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 22 Haziran 2020; 0:4:8 >





  • Son manga bölümleri bana birşeyler düşündürüyor. Riko ile Faputa arasında bir iki benzerlik var. İkisi de sulugöz, ağlama stilleri öfke-üzüntüleri sevdikleri için şiddetli, Riko gibi Faputa da vücudunu Reg'den gizlemeyi pek gerekli görmüyor. Bence bu ikisi gelecek bölümlerde bir şekilde aynı karakter olacak. Riko'nun narehate hali bu olabilir. Abyss'in dibinde zaman kayması varsa ikisi aynı zamanda karşılaşıyordur. Belli belirsiz sorunlar çözülünce Bondrewd'in zalimliklerini yaşayan tüm çocuklar normale dönecek gibime geliyor.

    Kafa şişirmemek için fikirlerimi spoiler içine aldım, Mickell Pickell sağolsun 3 ayda bir gelen manga bölümünü yayınlamış ben de kanalından takip ediyorum. Gayet etkileyici olmuş 55. bölüm:





  • Şu seriyi mangadan takip etmeyi hiç istemiyorum ama ikinci sezon 2022'de çıkacak falan diyorlar, hayatta bekleyemem. En son filmi izleyeli aylar oldu, unutmuştum bu sıralar tekrar girdi kafama.

    Mangasını okuyan varsa napayım direkt baştan sona okuyayım mı mangayı yoksa animeyi filmi tekrar izleyip mangadan mı devam edeyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Sezon 2022 için duyuruldu.

    Made in Abyss 2017 (Sezonun En İyisi)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.