Şimdi Ara

Made in Abyss 2017 (Sezonun En İyisi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İkinci sezon birinci sezonun bittiği yerden mi devam edecek, filmi falan çıktı sanırım izlemeye gerek var mı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

    İkinci sezon birinci sezonun bittiği yerden mi devam edecek, filmi falan çıktı sanırım izlemeye gerek var mı

    Üçüncü Film birinci sezonun devamı, ikinci sezon öncesi izlenmesi gerekiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okeanix

    Üçüncü Film birinci sezonun devamı, ikinci sezon öncesi izlenmesi gerekiyor.



    Alıntıları Göster

    Tamamdır, teşekkür ederim

  • bitirir bitirmez bi iki kelam edem dedim. Animenin biraz abartıldığını düşünüyorum doğru güzel bir anime, çizimler senaryo ve müzikler oldukça güzel. Hatta final bölümünde "aga beee, vay anasını " dedirtiyo insana.Chibi ve çocuk kullanımı tatlı olmuş ama yapılan işler ve verilen cezaları göz önünde bulundurunca mangakaların nasıl bir bilinç altıyla böyle bir ceza sistemi düşündüklerine bir anlam veremedim. Hele son bölümlere doğru zehirlenme sahnesi vardı ki baya insanın içi gidiyo o sahnedeki seslendirmede zaten adamın ciğerine son darbeyi vuruyo bitsin bu zulum diyosunuz.

  • AnimeUSyoutube
    MADE IN ABYSS Season 2 will air in 2022! About: MADE IN ABYSS: The Golden City of the Scorching Sun! © Akihito Tsukushi, TAKE SHOBO/MADE IN ABYSS "The Golden City of the Scorching Sun" PARTNERS website: http://miabyss.com/ twitter: https://twitter.com/miabyss_anime We have Anime News, Trailers, Clips, and the latest Anime Content On AnimeUS! Subscribe: https://bit.ly/animeus Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/animeus_off/ Follow us on Twitter: https://twitter.com/AnimeUS_off
    https://www.youtube.com/watch?v=o7WtJJpRb80
  • Bu animeyi unutmuşum, tam şiddet pornosu ya. Konusu aşırı merak verici olmasa bu sene çıkacak 2. sezonu izlemezdim ama izleyeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu serinin mangakası net bir şekilde pedo. Ben buna eminim özellikle manga ve animede (animede daha sansürlü) çok fazla çocuklar üzerinden cinsel içerikli sahneleri var hikayeyle alakasız.


    Animedekilerin listesini yapmış yabancı biri:

    anilist
    Forum Thread: [Made In Abyss] Sexual content, is it Necessary? No really, was any of that necessay?
    https://anilist.co/forum/thread/36650



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 8 Şubat 2022; 3:0:54 >
  • Dünyasının tasarımı olsun karakter tasarımları olsun bu tür macera odaklı animeler içinde favorim bu anime. Duyguyu aktarmada son zamanlarda gördüğüm en güzel animelerden. Dram olsun mutlu anlar olsun hepsini dibine kadar güzel yönetmenliğin de sayesinde izleyene sunuyor.


    + OST leri çok çok iyi. Macera odaklı bu tarz bir anime cuk oturmuş. Kevin Penkin yapıyor zaten


    + Çizimler de top tier sizi direkt dünyasının içine çekiyor. Sahne geçişleri ve kapışmalar da çok çok iyi düşünülmüş. Yönetmen güzel iş çıkarmış denebilir.


    - Söylendiği gibi pedo kısımlar var bunu bilerek başlamakta yarar var. İlk sezon benim pek dikkatimi çekmemişti ama film olsun ova olsun 2. sezon olsun hepsinde benzer sahneler devam edince rahatsız oluyorsunuz. Ve bunlar hikayeye yedirilmeye çalışılmamış bile. Yani olmasa hiçbir şey değişmez animede. O tarz sahneler çizilmiş.


    - Hikayenin akışının çok değişkenlik göstermesi. Bazı yerler inanılmaz gereksiz yavaşken bazı yerler oldu bittiye getirilip işlenmeye çalışılmış. Bunda mangakanın mangayı bitirmemesinin hatta ilk sezondan sonra bırakmaktan son anda kurtulmasının da payı olabilir. Biraz kopuk kopuk gidiyor. Çok fazla açık kapı da bırakılıyor.


    Son olarak sezon 3 için biraz beklemeniz gerekecek yaklaşık 2-3 sene hatta 4-5 e kadar çıkabilir çünkü 2. sezon ile beraber mangaya çok yaklaşıldı. Buna ek olarak 1 senedir de hiatus ta(1 senedir mangaya yeni bölüm yok demek) olduğu düşünülürse baya bir bekleme süresi olacak. Buna göre izleyip izlememenize karar verirsiniz ama dram, macera seven herkesin bence izlemesi gereken bir anime made in abyss.



    Ani_Where 🇵🇭youtube
    Subscribe & turn on notification bell for more upcoming soundtrack! Anime Title: MADE IN ABYSS: The Golden City of the Scorching Sun Release Date: October 26, 2022 Composed and Arranged by: Kevin Penkin Published by: KADOKAWA Copyright Notice: All the videos, songs, images, and graphics used in the video belong to their respective owners and I or this channel does not claim any right over them. Tags: #MadeinAbyssSeason2 #KevinPenkin #OST #OriginalSoundtrack
    https://www.youtube.com/watch?v=uvUxKOhaEHQ&feature=youtu.be


    Nightcore7evenyoutube
    New upload. Hope you like it .Enjoy Web: https://jouseth-anime7.blogspot.com Series: Anime Soundtrack Image: https://imgur.com/a/23e894W Music: Made in Abyss OST Hanezeve Caradhina (ft.Takeshi Saito) http://vgmdb.net/album/69504 https://twitter.com/miabyss_anime #MadeinAbyss #HanezeveCaradhina #OST #Nightcore ©️ Disclaimer: Copyright Disclaimer Under Section 10 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be? infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.
    https://www.youtube.com/watch?v=sFzDQ2OjFko&feature=youtu.be

    3.Film

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    İlk sezon o kadar katmanı geçittir sen sonra böyle tek katmanda bizi sıkıştır oldu mu mangaka? Şunu atıyorum her sezon 2 katman gibi ayırsaydın planını düzgün yapsaydın da hepsini detaylı görseydik ne olurdu? Şimdi manga tutunca da abyss in derinliğini arttırma yoluna gitmiş gibi gözüküyor. Herkes ne yazık ki aot un mangakası olamıyor. Sonunu düşünerek yazsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı bence. Contenti de ona göre rahatça bölebilecektin. Şu haliyle Bondrewd i sağ bırakmasının sebebi de bence o. Ne yapacağını cidden bilmiyor ve Bondrewd gibi kaliteli bir karakteri bir konuya bir şekilde bağlarım diye düşünüyor herhalde.
    Bondrewd uzun zamandır bir animede gördüğüm en kaliteli villain lerden biri olabilir. Çok iyi ve şerefsizce yazılmış.  Prushka nın ağlaması ile geri dönüşü de çok çok iyiydi. Bir animede uzun zamandır böyle güzel bir sahne görmemiştim. Hem prushka adına sevinip hem de villain den kurtulunamamasına üzülmek  
    Prushka karakteri çok hızlı anlatılıp geçilmiş. Bizim çocuklar ile bir anda kaynaşması falan biraz garip hissettiriyor. Bu kadar kısa sürede oluşan bağ ile beyaz düdük oluşması mantıklı mı diye düşündürüyor. Bu atıyorum nanachi - riko gibi bağları sağlam iki karakter ile olsa sırıtmazdı ama prushka ile olmamış gibi.
    Beyaz düdüğü riko nun kullanabiliyor olması iyi oldu. Çünkü ağlamaktan başka bir şeylere de yarayacak artık 


    2.Sezon

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Filme yazdığımı buraya da atıyorum bunun için de geçerli çünkü. İlk sezon o kadar katmanı geçittir sen sonra böyle tek katmanda bizi sıkıştır oldu mu mangaka? Şunu atıyorum her sezon 2 katman gibi ayırsaydın planını düzgün yapsaydın da hepsini detaylı görseydik ne olurdu? Şimdi manga tutunca da abyss in derinliğini arttırma yoluna gitmiş gibi gözüküyor. Herkes ne yazık ki aot un mangakası olamıyor. Sonunu düşünerek yazsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı bence. Contenti de ona göre rahatça bölebilecektin. Benim düşüncem ise mangaka bir arc i sonunda şöyle bir dram olacak şekilde oluşturup ara boşlukları sonra dolduruyor hissiyatı veriyor. Ya da buna benzer bir şey size bırakayim.
    Bu sezon aşırı dram odaklı olması benim hoşuma gitti ama konunun kopuk kopuk ilerlemesi rahatsız edici baya. Hep bir açık kapı bırakmak, bazı ufak detayların hiç açıklanmaması gibi gibi. Bu tarz hikayeyi sıkıştırmak yerine bizi ilk sezon gibi maceradan maceraya götürseydi onun yanında bu tarz bir hikayeyi görseydik daha güzel olabilirdi. Böylece ilk sezondaki gibi de devam etmiş olurdu anime.
    Çocuklarımızın da her zamanki baka lıklarıyla etrafta gezinip başlarını belaya sokmakta üstlerine yok. Bir türlü öğrenemediler tek gezmemeyi  
    Faputa nın hikayesi öyle 1-2 bölümde sindirilebilecek bir konu değildi. Bunun biraz daha yayılması gerekiyordu aslında.
    Maa karakteri olsun vieko olsun hepsini sevdirip sonda öldürmek çok acımasızca olsa da bu acımasız animeye çok yakıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 8 Mayıs 2023; 21:10:16 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.