Şimdi Ara

Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
12.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 bine aldığım gtx 1080ti olmuş 7bin 8 bin insanlar nasıl oyun oynayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir ucuzluk piyasası oluşmasın . coin bu ne zaman ne manipulasonla inip çıkacağı belli mi olurmu . saçmalık . sadece bu işde mi kullanılıyor bunlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 3 Temmuz 2021; 22:41:48 >
  • türk ruleti :)

  • Klasik her ay başında aynı haberi yapıyorlar hocam sıkıntı yok. 1 ay sonra yine görürüz xxx den dolayı ekran kartı fiyatları düşecek mining bitti vs vs. diye haber

  • Hahahahha darısı makarnacı tayfanın başına


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan fiyatlarda düşüş yok sadece hafif gevşeme var.Hala 3000 lik rx5700xt lere 10000 yazıyorlar forumda ama eski miningcilik patlaması gibi gidiyor şuan mevcut durumu kabullenememe ve hala piyasayı birilerinin yüksek tutmaya çalışma evresindeyiz.Garantisiz amazon kartları tr garantili kartlardan daha pahalıya satmaya çalışanlar var forumda.Aman arkadaşlar uyanık olalım şuan kart alınacak zaman değil.Nomale dönmenin daha zamanı var.

  • Fiyatlar daha 2022 ye kadar düşmeyecek çünkü hala yeterli üretim yok oyuncu kartları bi nebze ucuzlayacak belki ama memleketin hali malum dolar 2022 ye 10-12 TL civarında girecek diyor tüm ekonomistler bizde vergidende bol birşey olmadığı için 3060 ti ve üstü kartlar 10k dan aşşağı düşmeyecek. ETH hala para kazandırıyor kimse minigciler para kazanmıyor diye kendisini kandırmasın sadece yeni yatırım yapmıyorlar kartlara.

  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

    Hocam ben mühendis değilim o yüzden dediğiniz şeylere verebilecek çok bir cevabım yok ve herhangi bir iddiam da yok zaten.


    Ben o zamanlar bilgisayarı yeni topluyordum öğrenci de olduğum için ekran kartı için çok param kalmadı. Sıfırına 2 katından fazla para vermek istemedim. Yabancı forumlara falan baktım mühendislerin yorumlarını okudum, madencilikte kullanılan kartların genelde iyi bir PSU ile beraber kullanıldığını güç dalgalanması falan olmadığı için hatta normal oyunda kullanılan kartlardan bile daha sağlıklı olacağını yazanlar vardı gibi şeyler okuduğumu hatırlıyorum bana mantıklı geldi.


    Zaten kaybedecek çok da bir şeyim yoktu en kötü dedim 1-2 yıl kullanırım bozulunca yeniden madenli kart alsam yine sıfır fiyatından ucuza geliyordu bu yüzden sıfır almak çok mantıksız geldi iyi ki de sıfır almamışım. Performans %30 %40 kayıpsa çok büyük rakamlar böyle bir şey nasıl mümkün olabilir teknik açıdan yine bilemiyorum. Benim karta benchmark yapmıştım ortalamadaydı %1 dahi düşmedi. Link atar mısınız ben göremedim.


    Ben asla gidin madende kullanılmış kart alın falan demiyorum bu tavsiyeyi verebilecek bilgi düzeyim yok. Herkesin kendine riski ben o yorum yapan şahsın dahiyane! miningli kart alanın aklından şüphe ederim argümanına cevaben yazdım. Ben genelde risk almayı tercih ediyorum mesela aynı fiyata 0 alabileceğim bir şeyi almak yerine 0 fiyatına asla alamayacağım kamera kulaklık vb. gibi cihazları gidip ikinci el ama alabileceğimin en kalitelilerinden almayı tercih ediyorum da haklısınız ben de gidip 3080ti sıfırı 10k tl iken mininglisine 7.5-8k vermem yani bir de garantisi yoksa çok büyük risk bence.





  • Ekran kartımız kısa bir süre madende çalışmıştır ama diksiyonu çok iyidir 😂😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alper4458 kullanıcısına yanıt

    Baktım şimdi de benim baktıklarım miningten direkt çıkarılmış kartlarmış, yani 1 yıl 2 yıl miningte kalmış kartı direkt takıp oyun oynarsan söylediğim %30 %40 performans düşüşleri gerçekleşiyor ama sanırım macun yenilediğinizde(ki o kadar bakmamıştım ilgilenmediğim için) videodan videoya değişiklik olmakla birlikte performans kaybı %10 lara kadar inmiş bazılarında performans kaybı olmamış bile denebilir, bu yüzden kesinlik belirten bir şey diyemiycem.

  • PzKpfwVI kullanıcısına yanıt
    Arkadaş CERN'de atom çarpıştırıyor, plaket verelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkiin

    Arkadaş CERN'de atom çarpıştırıyor, plaket verelim.

    Senin oyun oynamandan daha faydalı.


    + Ülkeye sayemde döviz giriyor. Kartın bedeli çıktığı andan itibaren kazandığım her kuruş bu ülkeye getiri sağlıyor.

    + Kazandığım parayı ihtiyaçlarımı gidermek için Türk Lirası'na çevirdiğimde kendi para birimimiz değer kazanmış oluyor.

    + İleriye dönük yatırım yaparak kendi hayatımı garantiye alıyorum.

    + Avrupa'da en fazla kripto kullanan ülkeler arasında yer almamız yarın bir gün büyük borsaların ya da firmaların Türkiye'ye yatırım yapmalarına olanak sağlayabilir. (Bkz: Binance'in Türkiye için Binance TR'yi açmış olması öncü bir hareket)


    Sen ne yapıyorsun?


    + Çoluk çocukla oyun oynuyorsun.

    + Vaktini boşa harcıyorsun.

    + Girdiğin oyunlarda da muhtemelen milleti kanser ediyorsundur zira Türkler de Ruslar ile aynı şekilde anılır oldu sizin yüzünüzden (yazdığın maymuş yoruma bakarak "based"). Bu eskiden böyle değildi. Bilgisayar parçalarının mining tufanı öncesi herkese ulaşabilir olması ve oyunlardaki ortamı b*k etmeniz artık ben Türküm dediğimizde otomatik küfür yememize neden oluyor.


    Son olarak mesajındaki şakayı yarın yap. Bugün gülemedim pek. Yarın senin için zorlarım kendimi. Bu arada unutma he. İyi bir çocuk olursan ekran kartı perisi belki yastığının altına minik bir 3060 bırakır Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı 


    Bu arada ben rakamlar ile kart ne kadar güç kullanıyor, hangi şartlarda çalışıyor, neden bilinçli bir miningcinin kartında sorun olmaz açıkladım. Sen ise dalga geçmeye çalıştın. Fikrimin yanlış olduğunu kanıtlayacak argümanlara sahip değilsen 10 yaşındaki çocuk gibi "plaket vre" yazmak bence saçma oluyor. Hiç yazma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PzKpfwVI -- 4 Temmuz 2021; 9:31:39 >




  • Beter olun doyumsuzlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sebastian Insane

    Beter olun doyumsuzlar.

    Olduk, bak Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı 

    Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkiin

    Arkadaş CERN'de atom çarpıştırıyor, plaket verelim.

    Yok bide şey yazmış siz Cin çon Güç kaynağı kullanırsınız ne anlarsınız Gold sertifikasından falan filan.. En çokta ona güldüm Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zooe

    Yok bide şey yazmış siz Cin çon Güç kaynağı kullanırsınız ne anlarsınız Gold sertifikasından falan filan.. En çokta ona güldüm  



    Alıntıları Göster

    3 kelime birşey yazdım 3 sayfa makale yazmış.Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı 

    Kripto bi daha yükselmeyecek, kartlar elimizde kalacak diye nasıl ödleri kopuyor.Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı 





  • İkinci elde 5 Euro’yu felan görene kadar biz kurgucu ve oyuncu kitle almıyoruz bu sefer. Hadi hodri meydan!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 4 Temmuz 2021; 10:45:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PzKpfwVI

    Bu mesaj silindi.

    Su sahsiyetin yazdıgı mesaja bak.Bunu bir de mesaj olarak yazma curetini gosteriyor.

    Sana mı soracak aldıgı kart ile ne yapacagını?

    Ulkeye doviz sokuyormus yapma ya... Saadet Zincirin den bilg. adamlara kiralayıp komisyon alıyorsun gelmis Bireysel Kullanıcıyı assagılamaya calısıyorsun.

    Adam gibi uslupla yazamıyorsan yazma , sahsiyete bak kendince ayar veriyor,akıl veriyor,dalga geciyor.Kimsin sen?

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.